Pupcio 18 448 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 skyrim przed personką 5? okayyyyyyyy Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 niektore miejsca ostre prowo by wywolac burze w necie xDDD choc pierwsze dwa jak najbardziej na tak (choc u mnie w serduszku ff7 zawsze bedzie number one z uwagi na to, ze od niego to sie zaczelo wszystko u mnie z konsolami) Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) Wiadomo, że taka lista nikomu się nie spodoba, i każdy będzie się rzucał o inne gierki, no ale oddaje pewne przekonania wśród społeczności i może być punktem odniesienia. Nawet ja nie ograłem kilku pozycji z tego. Głównie pececiarskich gierek, co do których nie spodziewam się niczego, co mnie zaciekawi, jak Ultima 7, Vampire Masquerade czy Pool of Radiance. Czy te gierki są waszym zdaniem warte obczajania w dzisiejszych czasach? To znaczy pewnie można gdzieś ściągnąć np. Pool of Radiance, ale mam mocną wątpliwość, czy wytrzymam 5 minut. No ale zobaczymy. Wiedźmin 3 zdaje się padł "ofiarą" podejścia, że jednak jest mocny balans RPG-ów japońskich i nie (nie zawsze tak jest na takich listach) oraz historyczność ma pewne znaczenie, większość to już stare kultowe gierki. He dopiero zauważyłem, jak nisko FF7, zgredy by były oburzone Edytowane 6 maja 2017 przez ogqozo Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Listy przebojow Już przestań bo za kazdym razem jak sie pojawia to musisz cisnac beke. Przeciez wiadomo ze to nie obiektywne, ale ja, jak i wiekszosc na tym forum z tego co widze lubie je poczytac. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 @ogor Vampire Masquarade to genialna gra z unikalnym settingiem, świetnym klimatem i niesamowicie dobrze napisaną historią i dialogami, moim zdaniem warto ograć. Choć na jakieś bugi pewnie trafisz, nie wiem też jak z odpalaniem na nowych pecetach, ale pewno są jakieś sposoby. Oczywiście trzeba spatchować żeby to jako tako działało. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 najlepiej kupic wersje z gog.com a gra faktycznie swego czasu byla bdb nie wiem jak teraz ale kiedys robila bardzo Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Nie, no kocham takie zestawienia W ogóle wrzucanie gier z lat 90tych i obecnych w jednej liście przebojów to, trochę jprdl. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 maja 2017 Opublikowano 6 maja 2017 Jakiej gierki remake'a chcieli byście zobaczyc? Mówie tutaj o podbitej pod współczesne standardy grafe itp. natomiast sam core gry niezmieniony- te same lokacje, fabuła... Nikt nie lubi raków, ale wiadomo że jakiejś ulubione gry to chetnie by się przywitało, hehe. Ninja Gaiden Black bez zmienionego OSTka. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Kolejny speedrun GTA 3 skończony. Na początku myślałem, że będzie bieda gdyż traciłem jakieś 55 sekund, bo normalnie gram na lapku bo jakoś wygodniej ale do nagrywania musiałem odpalić PC i tam grać. Ale potem odrobiłem z nawiązką i poprawiłem czas o 3:45 minuty. Wszystko nagrane z licznikiem. Wideo: Teraz w końcu mogę się zająć nauką latania Dodo aby poprawić czas bo spokojnie mogę uszczknąć te 5 minut. :) Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Ten drift przed sklepem w 1:25:50 żeby auto się nakierowało prosto do drogi powrotnej Ja bym nie miał głowy żeby w ogóle o tym pamiętać pod presją czasu A ten widok z góry podczas jazdy samochodem rozumiem że jakoś pomocny? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Tak, jak masz widok z góry i szybko jedziesz to ruch uliczny w ogóle się nie pojawia a tak naprawdę to on jest największą przeszkodą w grze. Kamera z góry całkowicie eliminuje ten problem i jest to bardzo użyteczna opcja. To ustawianie samochodu już mi weszło w nawyk i robię to automatycznie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 maja 2017 Opublikowano 7 maja 2017 Szanuję, ale sam nigdy nie robiłbym speedrunów, bo bym sobie gierki totalnie obrzydził. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) Part 3 o Dead Space aż się przykro słucha tego jak seria porzucała coraz bardziej i bardziej swoje korzenie [*] ale i tak muszę ograć kiedyś DS2 i trójeczkę, liczę na to, że rzucą za jakiś czas do ea access Edytowane 9 maja 2017 przez Rayos 1 Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Dwojka jeszcze taka zla nie byla. Klimat opuszczonej stacji przypominal mi system shocka. Trojka niegrana, ale bedzie. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 DS2 bdb. Jedyna wada to brak bossów. Natomiast etapy w przestrzeni petarda w "dwojce", pierwsze 2h ds3 to samo świetne. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) Faktycznie bossów z prawdziwego zdarzenia, prócz finałowego, nie było. No jedynie tripod na początku czy Ubermorph (jak wiadomo, nie do pokonania), ale bossami ich ciężko nazwać. Co do klimatu to DS2 ma jeden z najcięższych i najmroczniejszych klimatów poprzedniej generacji, pomimo nieco większej ilości strzelania. przedszkole, sala gimnastyczna powrót na Ishimurę, decontamination room, ojezuuu. Końcowa lokacja czyli Government Sector też był wspaniały. Edytowane 9 maja 2017 przez c0r Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wyBX_TG7V7M Dziś premiera. http://www.strafe1996.com/ Ta strona xd Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 20 dolców na PS4 :( Poczekam na recenzje/przecenę. Cytuj
Paliodor 1 790 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 Swietnie,ze wkoncu to wychodzi. Pamietam jak jeszcze startowali na Kickstarterze i wypuscili ten trailer w retro stylu z aktorami. Oby sama gra byla rownie dobra co te trailery. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 (edytowane) Tutaj jakiś chłopek gra: https://www.youtube.com/watch?v=XI9HoQs4npA Gamespot 8.0: https://www.gamespot.com/reviews/strafe-review/1900-6416677/ Destructoid 8.5: https://www.destructoid.com/review-strafe-435143.phtml IGN 6.3, ale szkoda klawiatury na tę recenzję XD Ogólnie są zadowoleni, ale do poprawy jest AI, bugi, no i z czasem może być powtarzalna. Kurde kusi mnie strasznie, bo do Crasha to nie mam żadnych gierek na oku. Edytowane 9 maja 2017 przez Rozi Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 To jest zbudowane na silniku pierwszego Half Life, czy tylko tak wygląda? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 20 dolców na PS4 :( Poczekam na recenzje/przecenę. Bedzie za 42 zł w grudniowej promce to bankowo wezmę. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 9 maja 2017 Opublikowano 9 maja 2017 No za 4 dyszki kupiłbym w mgnieniu oka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi