Opublikowano 16 maja 20177 l Ta konsola była dla nas za dobra. Edytowane 16 maja 20177 l przez Figaro
Opublikowano 17 maja 20177 l Po filmikach jakoś dupy te gierki nie urywają. Jakby ci na kolanach usiadły to byś inaczej śpiewał. Dreamcast niesamowita konsola.
Opublikowano 17 maja 20177 l "Breath of the Wild comes in and wipes the floor with any other open world game" Koniecznie muszę obadać Hollow Knight
Opublikowano 17 maja 20177 l 30 sekund filmiku o Sotn - grałbym chętnie przez pół nocy od zaraz. A ten HN to będzie/jest taka petarda ze głową mała. Jeszcze niech dadzą Ori 2 i będzie bajka w metroidvaniach
Opublikowano 18 maja 20177 l A co tam Alladyn robi? Będzie na VC? Nie powiem przytuliłbym te gierki Disneya na Switchu.
Opublikowano 18 maja 20177 l To prawda nie wiem kto to/co to jest Dunki. To jakaś nowa część Dunki Konga?
Opublikowano 18 maja 20177 l Niektórzy wolą grać w gierki niż oglądać filmiki youtuberow. ale żeby ku,rwa dunkeya nie oglądać?
Opublikowano 18 maja 20177 l Nigdy nie widziałem nawet jednego całego filmiku ani tego donkey Konga, ani angry joe ani nikogo innego. Z takich filmików o grach widziałem pare o historii jakiś gierek - jak tego typa co opisuje Dead Space czy gierki platynowych. Co nie znaczy ze mam coś do tych youtuberow oczywiście. Po prostu szkoda mi czasu na takie filmiki.
Opublikowano 18 maja 20177 l Zawsze robicie z tego oglądania youtube'a wydarzenie jakby cały dzień to zajmowało. Nie jesz obiadu? Nie prasujesz sobie koszul? Nie podnosisz hantelków gapiąc się w tym czasie w lustro/ścianę? Podczas każdego z tych bardzo absorbujących wydarzeń można oglądać te max paronastominutowe filmiki na TV/tablecie/telefonie. I bam, gotowe, nie tracisz nic więcej czasu a mimo wszystko oglądasz sobie coś.
Opublikowano 18 maja 20177 l oglądanie thegamingbritshow, bunny hopa, dunkeya, serii game maker's toolkit i previously recorded czyni lepszym człowiekiem
Opublikowano 18 maja 20177 l ale gamers toolkit dla doksztalcenia sie i dunkey do posmiania to podstawa
Opublikowano 18 maja 20177 l filmiki dunkeya trwaja mniej jak dobre sranie rozumiem ze wtedy niektórzy rozliczaja pity albo maja telekonferencje z usa