nobody 3 504 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Otogi i Ninja Gaiden Black. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 jeszcze ograłbym jet set radio future i panzer dragon oorta Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Midtown Madness, Oddworld, Conker itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 O jezu, jak w tę Bayonetkę gra się na pro controlerze. Tego mi było potrzeba, człowiek przy takich grach odzyskuje wiarę w gejming. -złożony system walki -można dostać wpie,rdol -przerywniki, w których nie wiadomo gdzie sufit, a gdzie podłoga -rodin -te specyficzne czcionki charakterystyczne dla japońskich gierek -rodin -wszechohecne, arcadeowe dźwięki -rodin -60 fps -finishery :obama: No i dwójka czeka już na półce Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 7 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 Z Rodinem jest pewien myk. Jak skonczysz to sobie sprawdz o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Z Rodinem jest pewien myk. Jak skonczysz to sobie sprawdz o co biega. Możesz wyjaśnić w spoilerze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) z xboxa oddworld strangers wrath, pgr 2, jade empire, kotor, fable, phantom dust, otogi 1&2, kingdom under fire, star wars jedi outcast, outrun 2(nie wiem czy grasz na pc czy nie ale cześć była tez na blaszce) i jeden tytuł pamietam jak przez mgłę, ale w multiplayer spoko się naku.rwiało a jeszcze z takich chińskich gierek to gunvalkyrie, sudeki, metal wolf chaos, która ma rozpie.rdalającą okładkę gra od from software w której jestes prezydentem usa siedzącym w mechu i rozpier.dalasz wrogie siły, które przejęły władzę nad krajem gdyby współpraca from software byłby dalej tak owocna jak za czasów pierwszego xboxa to bloodborne i demon's souls byłby exami na xboxa O jezu, jak w tę Bayonetkę gra się na pro controlerze. Tego mi było potrzeba, człowiek przy takich grach odzyskuje wiarę w gejming. C'nie Edytowane 8 stycznia 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Velius koniecznie PGR2, shenmue 2, kroniki Riddicka, Ninja Gaiden, Conker, Najlepsza akcja w grach wyscigowych Ja pie.rdole az sie podjarałem Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 z xboxa oddworld strangers wrath stranger's wrath wyszedł na live i psn w świetnie zremasterowanej wersji. munch oddysee również, ale crapiasto się w to dzisiaj gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 a jeszcze z takich chińskich gierek to gunvalkyrie, sudeki, metal wolf chaos, która ma rozpie.rdalającą okładkę gra od from software w której jestes prezydentem usa siedzącym w mechu i rozpier.dalasz wrogie siły, które przejęły władzę nad krajem Az sie podniecilem. Szkoda ze giera chodzi po 250-300$ na ebayu ale moze jakos cos sie uda w to zagrac xbox ma region locka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Tak ale ta gra jest region free, kiedyś myślałem nad nią jak chodziła po 150$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 z xboxa oddworld strangers wrath stranger's wrath wyszedł na live i psn w świetnie zremasterowanej wersji. munch oddysee również, ale crapiasto się w to dzisiaj gra. don't care lol, pisałem o grach w które grałem na xboxie i były ekskluzywami, ale faktycznie sporo z tego wyszło na pc czy pózniej na xbl Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 To było zacne. Szkoda, że nie ma sequela, oraz że nie mam sobie na czym tego odświeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 W sumie to wyszedł sequel, Viking Battle of Asgard na ps360, ale nie umywa się do Spartana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) Pisałem o Dynasty Warriors 2 i cholera nudzi się trochę ten system walki. Mamy: kwadrat x4 kwadrat, trójkąt kwadrat, kwadrat trójkąt kwadrat, kwadrat, kwadrat, trójkąt trójkąt kółko No i cały system walki sprowadza się w zasadzie do mashowania kwadrata i co jakiś czas kółka jak się pasek naładuje. Nawet nie można nic łączyć, bo po każdym combie jest krótka chwila cooldownu. Edytowane 8 stycznia 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Weź Bayonette kup za te 16zł na psn lepszy deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Z Rodinem jest pewien myk. Jak skonczysz to sobie sprawdz o co biega. Możesz wyjaśnić w spoilerze? http://bayonetta.wikia.com/wiki/Father_Rodin To było zacne. Szkoda, że nie ma sequela, oraz że nie mam sobie na czym tego odświeżyć Spartan zayebiste. Pamietam jak Kali sie jaral grafika i sie nie mylil. Wtedy jeszcze 300 bylo na fali i juz w ogole mega jak sie bralo setki typow na tarcze. Pisałem o Dynasty Warriors 2 i cholera nudzi się trochę ten system walki. Mamy: kwadrat x4 kwadrat, trójkąt kwadrat, kwadrat trójkąt kwadrat, kwadrat, kwadrat, trójkąt trójkąt kółko No i cały system walki sprowadza się w zasadzie do mashowania kwadrata i co jakiś czas kółka jak się pasek naładuje. Nawet nie można nic łączyć, bo po każdym combie jest krótka chwila cooldownu. No dwojka jest wyjatkowo siermiezna, tak systemowo jak i graficznie (poczatki ps2). Mialem faze na DW i nawet skompletowalem na dwojke wszystkie czesci wraz wersja Extreme... i na tym sie skonczylo xD. Zabierz sie za 5ke, jest ostania na ps2 i ma najwiecej ficzerow, dwojka jest serio jalowa, chyba za pare dni mi zajelo wymaksowanie jednego typa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Spartan: Total Warrior przeszłam, dziwiło mnie wtedy bardzo, że gra na PS2 jest po polsku. Gra miała jednak jeden mankament - misje ochraniarskie, w których trzeba było dbać o bezpieczeństwo greckich filozofów z bardzo silnym instynktem samobójczym. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Pisałem o Dynasty Warriors 2 i cholera nudzi się trochę ten system walki. Mamy: kwadrat x4 kwadrat, trójkąt kwadrat, kwadrat trójkąt kwadrat, kwadrat, kwadrat, trójkąt trójkąt kółko No i cały system walki sprowadza się w zasadzie do mashowania kwadrata i co jakiś czas kółka jak się pasek naładuje. Nawet nie można nic łączyć, bo po każdym combie jest krótka chwila cooldownu. ja sobie pykam w wersję na psp i jako taka rozluźniająca wyżynka z doskoku sprawdza się znakomicie. bitwy 1-5 minut, odpalam, zabijam kilkaset chinoli i odkładam . co do tego dominatora to nie będę się kłócił bo w sumie dawno nie grałem w żadnego innego (ostatnio w revange na 360 kilka lat temu), ale wg mnie super gierka. więcej tego samego tylko przenośnie i troszkę brzydziej niż na stracjonarkach. sam miód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Pisałem o Dynasty Warriors 2 i cholera nudzi się trochę ten system walki. Mamy: kwadrat x4 kwadrat, trójkąt kwadrat, kwadrat trójkąt kwadrat, kwadrat, kwadrat, trójkąt trójkąt kółko No i cały system walki sprowadza się w zasadzie do mashowania kwadrata i co jakiś czas kółka jak się pasek naładuje. Nawet nie można nic łączyć, bo po każdym combie jest krótka chwila cooldownu. ja sobie pykam w wersję na psp i jako taka rozluźniająca wyżynka z doskoku sprawdza się znakomicie. bitwy 1-5 minut, odpalam, zabijam kilkaset chinoli i odkładam . co do tego dominatora to nie będę się kłócił bo w sumie dawno nie grałem w żadnego innego (ostatnio w revange na 360 kilka lat temu), ale wg mnie super gierka. więcej tego samego tylko przenośnie i troszkę brzydziej niż na stracjonarkach. sam miód. No to tutaj bitwy trwają po godzinie. Weź Bayonette kup za te 16zł na psn lepszy deal. Po złotówce za każdą klatkę na sekundę? Nie, dzięki, kupię jak będzie kosztowała betonowe 60zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) świetny speedrun, super komentarz, fajna postać - wrzucam, bo pisaliście, że jest jaranko, wieć pojarajmy się razem http://youtu.be/azLkQrZEJEM DO NOT QUESTION NINTENDO LOGIC, JUST ACCEPT IT. Edytowane 8 stycznia 2015 przez waldusthecyc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) apropo gierek z xboxa pierwszego strangers wrath - jest remaster na ps store, jedna z najlepiej zremasterowanych gierek. jest bardezo fajna, dostałem kiedyś w plusie ninja gaiden - no jest chyba ta sigma (czy black ?) na PS3, jakoś tam wzbogacona riddick - na PS3 jest assault on dark athena, remaster z wypasionym dodatkiem także ewentualnie można ograć je na remaster station 3 Edytowane 8 stycznia 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 świetny speedrun, super komentarz, fajna postać - wrzucam, bo pisaliście, że jest jaranko, wieć pojarajmy się razem DO NOT QUESTION NINTENDO LOGIC, JUST ACCEPT IT. Ja jestem podjarany sobotą, są osom speedruny tylko w tragicznych porach, Vanquish JEDNĄ RĘKĄ o 15 i gdzies o drugiej w nocy wyścig w Super Metroida No i dzisiaj o 19:20 wyścig nesowej trylogii Ninja Gaiden! Istotnie, jest jaranko. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 Panowie, przymierzam się do kupna PS2 i mam pytanie. Za dzieciaka grałem na niej tylko w największe hity (MGS, Burnout, Tekken, God of War, Black, GTA) i chciałem się was spytac o te mniej znane pozycje, które warto zaliczyc. Za jRPGami nigdy nie przepadałem, więc możecie je opuścic w swoich propozycjach. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 The Getaway jest znane, ale nie jest to ten kaliber, co wymienione, więc możliwe, że Cię ominęło, a warto sprawdzić (głównie jedynkę). Może Tenchu : WoH ? Ja jestem podjarany sobotą, są osom speedruny tylko w tragicznych porach, Vanquish JEDNĄ RĘKĄ o 15 i gdzies o drugiej w nocy wyścig w Super Metroida No i dzisiaj o 19:20 wyścig nesowej trylogii Ninja Gaiden! Istotnie, jest jaranko. Serio wolisz oglądać takie coś niż, pozostając w temacie, w coś pograć ? Jak to się mówi, bez hejtu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi