balon 5 334 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Mnie też to oglądanie totalnie grzeje. Patrząc ile tytułów mam do ogrania to ... to w h.uj mi szkoda czasu. Ja tam tylko lubiłem patrzeć jak ktoś gra w wozach Drzymały i w goty programie Escape na Polonii 1 z GOTG głosem Pana Knapika. <Piszę z telefonu ale jakbym mógł to dałbym Banderasa> Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 balon, wystarczy że napiszesz :banderas!: bez wykrzyknika oczywiście Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) The Getaway jest znane, ale nie jest to ten kaliber, co wymienione, więc możliwe, że Cię ominęło, a warto sprawdzić (głównie jedynkę). Może Tenchu : WoH ? Ja jestem podjarany sobotą, są osom speedruny tylko w tragicznych porach, Vanquish JEDNĄ RĘKĄ o 15 i gdzies o drugiej w nocy wyścig w Super Metroida No i dzisiaj o 19:20 wyścig nesowej trylogii Ninja Gaiden! Istotnie, jest jaranko. Serio wolisz oglądać takie coś niż, pozostając w temacie, w coś pograć ? Jak to się mówi, bez hejtu. Twitcha, poza jakimś tam streamem masorza czy speedrunem z dark souls raz na miesiąc (choć i tak nigdy nie robię tak że siedzę i oglądam, tylko włączam sobie do pracy / nauki / gotowania obiadu), oglądam 2 razy w roku, właśnie AGDQ i tego letnia edycja - SGDQ. Poza tym, nawet na AGDQ oglądam max 4 gry. Edytowane 8 stycznia 2015 przez mate5 Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Panowie, przymierzam się do kupna PS2 i mam pytanie. Za dzieciaka grałem na niej tylko w największe hity (MGS, Burnout, Tekken, God of War, Black, GTA) i chciałem się was spytac o te mniej znane pozycje, które warto zaliczyc. Za jRPGami nigdy nie przepadałem, więc możecie je opuścic w swoich propozycjach. Z góry dzięki Manhunt Tenchu 3: Wrath of Heavens Onimusha 2 Gun Medal of Honor Frontline Prince of Persia: Sands of Time Okami, Ico i SotC ograne? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Panowie, przymierzam się do kupna PS2 i mam pytanie. Za dzieciaka grałem na niej tylko w największe hity (MGS, Burnout, Tekken, God of War, Black, GTA) i chciałem się was spytac o te mniej znane pozycje, które warto zaliczyc. Za jRPGami nigdy nie przepadałem, więc możecie je opuścic w swoich propozycjach. Z góry dzięki Killer 7!!!! No i tak jak ty nie przepadam za jrpg, a Rogue Galaxy mi się podobało, więc możesz rozważyć. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 która nba street najlepsza? def jamy? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 najlepsze nba street to nfl street. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 NBA Street Vol 3 To. Polecam rownież na PSP. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) jest jeszcze w ogóle opcja żeby kupic nówke slimke? pamietam jak z 3 lata temu jeszcze były, a teraz nigdzie nie moge znalezc i w ogóle nie mam już kineskopowca, najmniejszy tv jaki mam to 23" LCD i zastanawiam się czy to będzie wyglądało lepiej na nim czy 17" w lapku (wiadomo że musialbym pobawic sie w emu) Edytowane 8 stycznia 2015 przez maciucha Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 i w ogóle nie mam już kineskopowca, najmniejszy tv jaki mam to 23" LCD i zastanawiam się czy to będzie wyglądało lepiej na nim czy 17" w lapku (wiadomo że musialbym pobawic sie w emu) Tylko kineskop. A o emu ps2 zapomnij, tym bardziej na laptopie. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 No brzydko wygląda ps2 na lcd, a nie ma ktoś z rodziny czy znajomy starego kineskopa na strychu schowanego? Każdy kineskop lepszy od lcd. Cytuj
XM. 10 861 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Polecam sobie obejrzeć:https://www.youtube.com/watch?v=MM7ph2x1_5cTo co się działo w NG2 i NG3... 2 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 mate5, nawet jakby ktos miał to nie miałbym go gdzie wstawic Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Panowie, przymierzam się do kupna PS2 i mam pytanie. Za dzieciaka grałem na niej tylko w największe hity (MGS, Burnout, Tekken, God of War, Black, GTA) i chciałem się was spytac o te mniej znane pozycje, które warto zaliczyc. Za jRPGami nigdy nie przepadałem, więc możecie je opuścic w swoich propozycjach. Z góry dzięki Manhunt Tenchu 3: Wrath of Heavens Onimusha 2 Gun Medal of Honor Frontline Prince of Persia: Sands of Time Okami, Ico i SotC ograne? Wszystkie onimusze to kozak. Pograłbym Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Wszystkie onimusze to kozak. Pograłbym Oj tak jaką nową bym pograł Panowie, przymierzam się do kupna PS2 i mam pytanie. Za dzieciaka grałem na niej tylko w największe hity (MGS, Burnout, Tekken, God of War, Black, GTA) i chciałem się was spytac o te mniej znane pozycje, które warto zaliczyc. Za jRPGami nigdy nie przepadałem, więc możecie je opuścic w swoich propozycjach. Z góry dzięki James Bond:Everything or Nothing (najlepszy Bond w TPP) Mercenaries Frequency/Amplitude Freedom Fighters Headhunter Soul Reaver 2 The Thing Second Sight Timespliters 3 Castlevania:Lament of Inocennce Yakuza 1&2 Odin Sphere Shadow of Rome Legacy of Kain:Defiance The Gateway Black Monday Primal Scarface The World is Yours (srsly, genialny klimat filmu i miami lat 80, soczyte strzelanie, zaje.biste audio no i ciekawa alternatywna historia bo gra nie egranizacją filmu) Destroy All Humans The Suffering Cold Fear God Hand Okami Killer 7 Viewtiful Joe Red Dead Revolver Dead to Rights Ring of Red Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure Total Overdose Justice League Hereos Driver Parallel Lines Trylogia Jaka & Daxtera Trylogia Sly'a Trylogia Ratcheta Psychonauts We Love Katamari to takie co mi z głowy przyszły, ale w sumie nie wiem w co grałeś co nie :> Cytuj
kanabis 22 449 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) No pamietam jak na xboxie grałem w scarface, serio niedoceniana gierka. Akurat po lekturze filmu grąło sie przekozak Tonym Montaną Ale pamietam ze skasował mi sie save i nie grałem później Zawsze tez chciałem zagrac w primala. Kurde przez ten temat to zamiast ps4 to kase na retro zabawki wydaje. Ale czy to źle? Aj don finksoł Blubi dobra beczka było walić chain combos leonem zawodowcem cnie? haha Edytowane 9 stycznia 2015 przez kanabis Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 No ku.rwa xD ale ponoć to wynikło z tego, że Jean Reno jest bardzo popularny w Japonii i jakoś Capcom się dogadało i tak wyszło, że go do gry wrzucili. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 no wątek współczesny dzieje się we francji Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 no wątek współczesny dzieje się we francji No i? Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 ze znanych w japonii francuzow mieli do wyboru reno i louis de funes Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 9 stycznia 2015 Opublikowano 9 stycznia 2015 Kapitan słodziak pozdrawia prawdziwych graczy z konsolowej tęczy. ToaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaD! http://www.psxextreme.info/topic/106843-capitain-toad-treasure-tracker/?p=3306546 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi