Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie no wiadomo, że takie listy to nic innego jak zabawa - ilość głosujących, gry jakie ukończyli itp. Wiele czynników składa się na końcowy ranking.

Już nie mówiąc o tym, że ten artykuł to chyba całkiem sprytnie ukryta reklama Destiny :D

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

W walce z Armstrongiem jedyne co było trudne to ostatnie QTE z blade mode, całą grę te QTE są dość proste i tylko ostatnie doje.bali.

Opublikowano (edytowane)

lel. wyczucie kiedy go ugryźć, oraz uniknąć szarży i promieni przechodzących przez glebę generowało niewiele mniej adrenaliny. w życiu nie zaliczyłbym go do "nietrudnych".

walka z Samem była jednak najlepsza (przecudowny mix dynamiki starcia, goty ostu i scenografii)

:banderas:

oba te starcia należą do czołówki najlepszych boss fightów w VII generacji 

Edytowane przez nobody
Opublikowano

Zastanawiałem się kiedyś czy nie kupić właśnie tego wydania HM bo wygląda kozacko, ale w środku jest tylko kod do kupienia w PSS zamiast kartridża więc odpuściłem.

(Przynajmniej w wersji vitowej tak jest, nie wiem jak z PS4)

Opublikowano

Ograł ktoś już to The End Is Nigh? Na Steamie wyszło, o wersjach na konsole cisza, a podobno super gra.

Opublikowano

Czekam na wersję na Switcha, nadal celują w premierę do końca roku. Również słyszałem, że super gra. No ale Edmund nie zawodzi, co najwyżej wsparciem po wydaniu może ludzi wkurzyć, ale kupsztali to on nie wydaje :lapka: 

PS Chociaż mam pewne obawy wobec Meat Boy Forever 

Opublikowano

Po weekendzie z divinity 2 stwierdzam że już jest to gra w top 3 gier tego roku. Powiedziałbym że najlepszy początek gry i największa grywalność z tego rocznych hitów. Czy lepsza od persony to się okaże jak skończę.

Co za wspaniały rok. Nie było miesiąca bez jakiegoś hitu. Teraz październik i south park oraz mario. A do końca roku jeszcze xenoblade 2. Warto też byłoby znaleźć czas dla wolfa 2 , total war warhammer 2 czy któregoś open worlda jak będzie dobry.

Jak zebrać pieniądze i czas znaleźć na to wszystko. Teraz mam urlop to przynajmniej divinity 2 skończę ale potem. Tęsknię za czasami studenckimi. Kasy było mniej sle czasu na gierki dużo.

Opublikowano

Po weekendzie z divinity 2 stwierdzam że już jest to gra w top 3 gier tego roku. Powiedziałbym że najlepszy początek gry i największa grywalność z tego rocznych hitów. Czy lepsza od persony to się okaże jak skończę.

Co za wspaniały rok. Nie było miesiąca bez jakiegoś hitu. Teraz październik i south park oraz mario. A do końca roku jeszcze xenoblade 2. Warto też byłoby znaleźć czas dla wolfa 2 , total war warhammer 2 czy któregoś open worlda jak będzie dobry.

Jak zebrać pieniądze i czas znaleźć na to wszystko. Teraz mam urlop to przynajmniej divinity 2 skończę ale potem. Tęsknię za czasami studenckimi. Kasy było mniej sle czasu na gierki dużo.

Piękny czas by byc graczem.
Opublikowano

Cudowny gierkowy rok, lepszego już raczej nie będzie, jeszcze się nigdy wcześniej nie zdarzyło, żeby wyszły dla mnie dwie dychy w ciągu jednego roku (Persona 5 i Nier Automata), a jeszcze mam sporo zaległości z tego roku i przy okazji szykuje się najlepsza odsłona FM od 3ki 

Opublikowano

spiderman i 2018 dosc ryzykowne zestawienie, bb2 ktorego nie zapowiedzieli jeszcze tym batdziej

to zostaje gow, rdr i yakuzy - wg mnie cienko no ale moze jeszcze cos wskoczy

imo 2017 to byl jeden z najlepszych lat w branzy, praktycznie mozna go stawiac obok legendarnych lat jak 2001

Opublikowano

Przerywam żeby nadać ważną wiadomość: Sony wypuszcza nową rewizje VR - mniej kabli, nowy procek, obsługa HDR.

To ktoś to jeszcze kupuje? xDDDD

Opublikowano (edytowane)

sao2yxolnqclmov5az8x.jpg

To pewnie chodzi o ten wbudowany w kask headset od siedmiu boleści. xd

Nowy też jest wygląd pudełeczka z procesorem. Bliżej mu do ps4 slimki czy vity tv.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

spiderman i 2018 dosc ryzykowne zestawienie

Jakiś tam dyrektor w Sony mówił, że wszystkie gry, które były pokazywane na E3 z dopiskiem "2018" wyjdą w pierwszej połowie roku, czyli m.in. Spidey czy GoW. Więc nawet jeśli weźmiemy kilkumiesięczne opóźnienie to dalej zostajemy w '18. 

Opublikowano

Jeszcze niech cenę utną o połowę to można by sprawdzić Myślę, że Sony będzie dalej forsować VR i na PS5 wyjdą nowe google, z lepszą rozdzielczością

To swoją drogą. Dodatkowo obstawiam że ta generacja jest za słaba na vr. No ale mnie to rybka co się stanie. Stoję tylko z boku i obserwuję. Może kiedyś się zainteresuję. Na ten moment nie ma kompletnie po co.
Opublikowano

ja testowalem i niestety nie dla mnie - zbyt szybko mi sie w tym robi niedobrze, jestem ciekaw czy na przestrzeni lat beda potrafili to wyeliminowac bo nie bylem uosobiony w tym odczuciu