Cedric 1 313 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) Nie no wiadomo, że takie listy to nic innego jak zabawa - ilość głosujących, gry jakie ukończyli itp. Wiele czynników składa się na końcowy ranking. Już nie mówiąc o tym, że ten artykuł to chyba całkiem sprytnie ukryta reklama Destiny :D Edytowane 26 września 2017 przez Cedric Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 W walce z Armstrongiem jedyne co było trudne to ostatnie QTE z blade mode, całą grę te QTE są dość proste i tylko ostatnie doje.bali. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) lel. wyczucie kiedy go ugryźć, oraz uniknąć szarży i promieni przechodzących przez glebę generowało niewiele mniej adrenaliny. w życiu nie zaliczyłbym go do "nietrudnych". walka z Samem była jednak najlepsza (przecudowny mix dynamiki starcia, goty ostu i scenografii) oba te starcia należą do czołówki najlepszych boss fightów w VII generacji Edytowane 26 września 2017 przez nobody Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 września 2017 Opublikowano 27 września 2017 ping, ale tego to nie masz na bank Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 (edytowane) Poszperałem czy jest jakieś nowe info odnośnie gry Dennaton Games, wiele nie znalazłem, ale natrafiłem na to: https://www.instagram.com/p/BDnhWUPq3b4/?taken-by=dpunktw Ta okładka. Edytowane 30 września 2017 przez mate5 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 września 2017 Opublikowano 30 września 2017 Zastanawiałem się kiedyś czy nie kupić właśnie tego wydania HM bo wygląda kozacko, ale w środku jest tylko kod do kupienia w PSS zamiast kartridża więc odpuściłem. (Przynajmniej w wersji vitowej tak jest, nie wiem jak z PS4) Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Ograł ktoś już to The End Is Nigh? Na Steamie wyszło, o wersjach na konsole cisza, a podobno super gra. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Czekam na wersję na Switcha, nadal celują w premierę do końca roku. Również słyszałem, że super gra. No ale Edmund nie zawodzi, co najwyżej wsparciem po wydaniu może ludzi wkurzyć, ale kupsztali to on nie wydaje PS Chociaż mam pewne obawy wobec Meat Boy Forever Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Po weekendzie z divinity 2 stwierdzam że już jest to gra w top 3 gier tego roku. Powiedziałbym że najlepszy początek gry i największa grywalność z tego rocznych hitów. Czy lepsza od persony to się okaże jak skończę. Co za wspaniały rok. Nie było miesiąca bez jakiegoś hitu. Teraz październik i south park oraz mario. A do końca roku jeszcze xenoblade 2. Warto też byłoby znaleźć czas dla wolfa 2 , total war warhammer 2 czy któregoś open worlda jak będzie dobry. Jak zebrać pieniądze i czas znaleźć na to wszystko. Teraz mam urlop to przynajmniej divinity 2 skończę ale potem. Tęsknię za czasami studenckimi. Kasy było mniej sle czasu na gierki dużo. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Po weekendzie z divinity 2 stwierdzam że już jest to gra w top 3 gier tego roku. Powiedziałbym że najlepszy początek gry i największa grywalność z tego rocznych hitów. Czy lepsza od persony to się okaże jak skończę. Co za wspaniały rok. Nie było miesiąca bez jakiegoś hitu. Teraz październik i south park oraz mario. A do końca roku jeszcze xenoblade 2. Warto też byłoby znaleźć czas dla wolfa 2 , total war warhammer 2 czy któregoś open worlda jak będzie dobry. Jak zebrać pieniądze i czas znaleźć na to wszystko. Teraz mam urlop to przynajmniej divinity 2 skończę ale potem. Tęsknię za czasami studenckimi. Kasy było mniej sle czasu na gierki dużo. Piękny czas by byc graczem. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Cudowny gierkowy rok, lepszego już raczej nie będzie, jeszcze się nigdy wcześniej nie zdarzyło, żeby wyszły dla mnie dwie dychy w ciągu jednego roku (Persona 5 i Nier Automata), a jeszcze mam sporo zaległości z tego roku i przy okazji szykuje się najlepsza odsłona FM od 3ki Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 przyszły też zapowiada sie super tylko mało chińskich gier :( przynajmniej zapowiedzianych do tej pory Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 a do mnie znowu 2018 to piet nie dorasta na razie jesli chodzi o zapowiedzi 2017 - co tam ciekawego pawcio wychodzi co czekasz? Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 spodermana,rdra, trochę na gowa, yakuzy, bb2 xD pewnie o czymś zapomniałem Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 2018 to będzie dobry rok bo oznacza dodatkowy czas na ogranie zaległych sztosow z 2017 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 spiderman i 2018 dosc ryzykowne zestawienie, bb2 ktorego nie zapowiedzieli jeszcze tym batdziej to zostaje gow, rdr i yakuzy - wg mnie cienko no ale moze jeszcze cos wskoczy imo 2017 to byl jeden z najlepszych lat w branzy, praktycznie mozna go stawiac obok legendarnych lat jak 2001 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 no c0rwa, w tamtej generacji chyba 2010 taka kosa była albo 2008 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Przerywam żeby nadać ważną wiadomość: Sony wypuszcza nową rewizje VR - mniej kabli, nowy procek, obsługa HDR. To ktoś to jeszcze kupuje? xDDDD Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 mniej kabli czy ciensze kable? gogle pociagna jeszcze 2018r i bedzie mozna mowic, ze mialy wieksze wsparcie niz move czy 3d w gierkach xd Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 (edytowane) To pewnie chodzi o ten wbudowany w kask headset od siedmiu boleści. xd Nowy też jest wygląd pudełeczka z procesorem. Bliżej mu do ps4 slimki czy vity tv. Edytowane 2 października 2017 przez ireniqs Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Jeszcze niech cenę utną o połowę to można by sprawdzić :P Myślę, że Sony będzie dalej forsować VR i na PS5 wyjdą nowe google, z lepszą rozdzielczością Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 spiderman i 2018 dosc ryzykowne zestawienie Jakiś tam dyrektor w Sony mówił, że wszystkie gry, które były pokazywane na E3 z dopiskiem "2018" wyjdą w pierwszej połowie roku, czyli m.in. Spidey czy GoW. Więc nawet jeśli weźmiemy kilkumiesięczne opóźnienie to dalej zostajemy w '18. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Jeszcze niech cenę utną o połowę to można by sprawdzić Myślę, że Sony będzie dalej forsować VR i na PS5 wyjdą nowe google, z lepszą rozdzielczościąTo swoją drogą. Dodatkowo obstawiam że ta generacja jest za słaba na vr. No ale mnie to rybka co się stanie. Stoję tylko z boku i obserwuję. Może kiedyś się zainteresuję. Na ten moment nie ma kompletnie po co. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 No i dobrze, niech pracują nad VR, bo to zaje,bisty wynalazek. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 ja testowalem i niestety nie dla mnie - zbyt szybko mi sie w tym robi niedobrze, jestem ciekaw czy na przestrzeni lat beda potrafili to wyeliminowac bo nie bylem uosobiony w tym odczuciu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi