nobody 3 504 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 rozpjerdala mnie to czarnowidztwo niektórych, przypominające jakieś proroctwa apokaliptyczne całej branży xd singlowe gierki będą zawsze istnieć, choćby jako nisza. tak samo jak w świecie muzyki na obrzeżach głównego ścieku zawsze funkcjonować będą np. wytwórnie wypluwające ciężką muzę, czy inne hipsterskie dźwięki. inną sprawą będzie poziom oprawy jaką będą serwować. jeżeli dla kogoś przeszkodą będzie np. oprawa na poziomie ps360 na sterydach, to niech sobie gnije w tym modern gejmingowym ku.rwidołku z mikropłatnościami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 nobody mówi jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) rozpjerdala mnie to czarnowidztwo niektórych, przypominające jakieś proroctwa apokaliptyczne całej branży xd Co ja poradzę że tak to widzę. Co roku znika jakaś seria którą lubiłem, teraz czytam że TEW2 fatalnie się sprzedaje, więc wnioskuję że następnego nie będzie. Albo takie Gran Turismo Sport, pierwsze GT którego nie kupiłem bo nie ma tam rozbudowanej kampanii single. Zapowiedzi nowych gierek też bez szału. Weźmy takiego Kojimę, przecież to jego nowe dziwactwo skończy za 10 lat w księdze rekordów jako najdroższy skasowany tytuł :) Zostają indyki, owszem tu jest dobrze, ale to nie dla każdego. Weź przejrzyj szmatławce sprzed 10 lat i zobacz na zapowiedzi, dzisiaj ta 7 generacja wygląda na złoty okres gamingu :) Ogólnie, bida z nędzą i ch.uj! Edytowane 20 Października 2017 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Co ja poradzę że tak to widzę. Co roku znika jakaś seria którą lubiłem, teraz czytam że TEW2 fatalnie się sprzedaje, więc wnioskuję że następnego nie będzie. też mnie to martwi, ale z drugiej strony masz takie marki jak RE7, DkS3, nowy Nier (studio poszukuje już ludzi do dwójki), Nioh, Personę, oraz Zeldę i BB, które sprzedały się bardzo przyzwoicie. Zapowiedzi nowych gierek też bez szału. Wolfenstein TNC RDR 2 Monster Hunter World Spiderman Days Gone Yakuza Kiwami 2 GOW TLoU2 Metroid Prime 4 no ja się tam trochę jaram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prekor 5 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Do tej listy można dodać również nowe Metro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 no na brak gierków w przyszłym roku nie można narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Metroid xdd przeciez nawet nintendo w bilansie rocznym nie umiescilo tego jako gry na 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Boogie jaki zadowolony xD. Przez ostatnią minutę tak wyjaśnił sprawę, że oczyma wyobraźni widzę jak po nagraniu turla się na balkon i odpala cygaro. I guess that is one less thing I have to tell my therapist about. Edytowane 23 Października 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) pod względem entuzjazmi, nic nie przebije twetta Mike Ybarry (Corporate Vice President - Xbox & Windows). Aż się zdziwiłem jak to przeczytałem, bardzo kontrowersyjna i mało profesjonalna wypowiedź jak na niego. Ale to pokazuje jak bardzo neogaf zalazł za skórę nawet najgrubszym szychom w korporacjach, a przede wszystkim jednej korporacji która była tam powszechnie znienawidzona... Edytowane 23 Października 2017 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 a przede wszystkim jednej korporacji która była tam powszechnie znienawidzona... Słucham xd? No już bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) no trochę hiperbolizuje... ale tendencje i atmosfera na neogafie jest (była xD) dość oczywista. Każdy temat dotyczący Xboxa niezależnie czy była to pozytywna czy negatywna informacja zamieniał się w taki festiwal shitpostingu, że z trudem można było wyłowić jakieś wartościowe informacje. Ale to w sumie wina moderacji która nie potrafiła utrzymać CW w ryzach Edytowane 23 Października 2017 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Ale tak szczerze, patrząc na ostatnie kilka lat MSu się dziwisz? Nie pamiętasz co tutaj się działo podczas ostatniego e3? Jeszcze trochę i słowo xbox byłoby cenzurowane. Sami sobie na to zapracowali. No bo co, mam się ekscytować usuniętą grą, ubogą ofertą EXów czy padem od pierwszego Xboxa? Edytowane 23 Października 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 No nie mów, ze neogaf nie byl sony fanbojstwem napchany Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Był napchany fanbojstwem Sony, Nintendo i Microsoftu. No i blachy, bo tam nikt nie mógł ich szkalować. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 NeoGAF? Nie wiem, straciłem 30s swojego życia na zakładanie tam konta. Dobrze, że umar. I ten typ założyciel też niezły ananas, przecież po samych fotach widać, że to typ co by robił dokładnie coś takiego jak wchodzenie komuś do prysznica xD. No to teraz miejsce największego forum gierkowego w Internecie się zwolniło. Jest okazja, forumku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 że to typ co by robił dokładnie coś takiego jak wchodzenie komuś do prysznica xD. Raven zapraszam pod prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 on to zrobił już po oskrażeniach czy to jakieś stare xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 stare xD Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 ayyy już myślałem, że ma aż taki tupet Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Nope, na ten moment nie wydano żadnego oświadczenia (mimo obiecanek moderacji chwilę przed zamknięciem strony), a sama strona raz wywala 502, a raz przerwę konserwacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Co za piękny dzień Weekend mnie nie ma a tu upada rak Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Teraz jak gejogafa nie ma, to większość pewnie pójdzie na karakany. Tam też jest wysokie stężenie rakowiska. Edytowane 23 Października 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ale typiara od prysznica to tez nie jest kopciuszek. Oboje siebie warci. Co zreszta nawet nabralo realnego wymiaru bo byli ze soba. Je.bac ich oboje i to cale forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Wiadomo ,że laska nie jest tutaj bez winy ale jak wychowasz sobie forumka tak masz. Dla mnie w momencie gdy laska była z nim po zajściu sprawia że "oskarżenia" tracą na mocy. Ale to ze ubito raka to plus dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dokladnie. Nie przepadam za slodko pierdzacym grubasem, ale to co mu pisali kuta.siarze z gafa o praniu brudow i innych "krzywadach" jakich dozna z powodu odmiennego zdania przywoluje moje pytanie sprzed kilku dni o tym, czy tylko srodowisko graczy jest tak pier.dolniete i emocjonalnie/spolecznie kalekie czy inne branze tez tak maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi