hav7n 5 936 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 (edytowane) Tak sobie mysle co przeszedlem w poprzednim roku i do glowy przychodzi mi tylko Mario Odyssey i Horizon: Zero Daun xd Ok edyta i jeszcze skonczylem Preya, Kroliki na Switchunia i chyba jakies gierki na 3dsa ale nie pamietam czy to byl 2017 czy 2016 xddd Bieda fhuj. Edytowane 4 stycznia 2018 przez hav7n Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 SMO i Zelda BotW, Persona 5, Divinity: Original Sin II, What Remains of Edith Finch, Nioh, Nier, Horizon, Cuphead, Metroid Samus Returns, Pyre, RE7, Uncharted: The Lost Legacy, Mario + Rabbids: Kingdom Battle, Thimbleweed Park, Dishonored Death of Outsider, Xenoblade Chronicles 2, Danganronpa v3, Hellblade, South Park: The Fractured But Whole, Rime Słabo? Nie sądze. Cytuj
balon 5 375 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Ja też prawie nic nie pamietam dlatego od 2012 robię listy. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Hitman na bank sprawdzę bo strasznie mi sie ta misja w Paryżu co dali przez święta spodobała, Observer to nie jest cos jak outlast tylko ze w kosmosie że biegasz i sie chowasz?:) bo jak tak to tego typu rozgrywka tez odpada zelda i mario pewnie w rym roku ogram i sprawdzę re7 tak jak pisałem musze trochę odciąć sie od multi;) Cytuj
balon 5 375 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 a tego Niera czemu tak pomijasz? xD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 2 minuty temu, balon napisał: a tego Niera czemu tak pomijasz? xD Już pisał na poprzedniej stronie, że grał w demko ale go nie porwało. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Może nie lubi japońskich gier. Tak czy siak moim zdaniem powinnieneś grać w to co ci sprawia przyjemność Kubson jak znajdujesz ja w multi to graj i się nie przejmuj Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 (edytowane) Sam nie wiem, demko było całkiem przyjemne ale nie porwało, bedzie trzeba to ograć Edytowane 4 stycznia 2018 przez kubson Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 (edytowane) 1 minutę temu, suteq napisał: Już pisał na poprzedniej stronie, że grał w demko ale go nie porwało. Demko też mnie nie porwało, na szczęście nie reprezentuje jakości całej gry Edytowane 4 stycznia 2018 przez _Be_ Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Na szczęście? Przecież to był bardzo fajny etap. 2 Cytuj
balon 5 375 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 4 minuty temu, suteq napisał: Już pisał na poprzedniej stronie, że grał w demko ale go nie porwało. To chyba o Nioh chodziło. Ja też nie lubię japońszczyzny, a Nier pięknie podszedł i nie czuć tam tych japońskich fresków szczególnie w gameplayu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 21 minut temu, Pupcio napisał: Na szczęście? Przecież to był bardzo fajny etap. No taki ok, dupy nie urwane ot szare industrialne lokacje i walenie do smiesznych robocików, nie miałem ochoty na więcej po tym demie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 no mnie demo mocno odepchnęło tymi zardzewiałymi fabrykami ogram bo gra jest chwalona przez forum, a nie dzięki wersji demo, po której miałem wrażenie, że to bayonetta dla biedaków Cytuj
balon 5 375 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Mi się spodobała w demie mega muza, połączenie slashera z shooterem i te ujęcia/zmiany kamery Poczułem, że będzie to coś niezwykłego i jak rzadko to bywa, demko mnie bardzo do fulla zachęciło. 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 52 minuty temu, kubson napisał: W nioha grałem i nie moje klimaty, Yakuza odpada bo za dużo filmików za mało gameplayu, pierwsza i ostatnia w jaka grałem to Y4 na ps3 Nier demko ograłem było spoko ale jakoś nie porwało no dobra ale co poza Nier i Nioh ? no to suteq dawaj te super gierki oprócz Nier i Nioh dlaczego prócz Nier? :x warto ograć. świetnie łączy korytarzowe levele z otwartymi hubami. plus ma przyjemny system walki i movement postaci. Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 No ja bym nawet nie spojrzał na tę grę gdyby nie demko Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 (edytowane) A ja nie ogarniam zachwytów nierem. IMO system walki + eksploracja trochę meeh . Takie 7/10. Edytowane 4 stycznia 2018 przez mozi Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Pupcio napisał: No ja bym nawet nie spojrzał na tę grę gdyby nie demko Mam tak samo. Demko jest tak dynamiczne i zróżnicowane, że z miejsca mnie kupiło. Oczywiście demko oszukuje i tak nie wygląda cała gra, ale nie żałuję nabycia tytułu od Pawcia. A klapek na oczy od Orzeszka używam cały czas do spania. GOTY Edytowane 4 stycznia 2018 przez suteq Cytuj
messer88 6 593 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Virginia Tlou Remastered Horizon Zero Dawn +dlc Torment Tides of Numenera Kotor 2 i 1 Prey Nier Automata Dark Souls 2 Sotfs Transistor Hollow Knight Demon's Souls Hellblade Senua's Sacrifice Uncharted Lost Legacy Pyre Dishonored Death of the Outsider Kupehad Wolfenstein 2 Battlefront 2 singiel wpisze se a co xd Trochę się tego uzbierało, gdzieś tam jeszcze pewnie kolejny raz Soulsy 3 bo ostatnie dlc to też zeszły rok, z rozpoczętych zostały do skończenia Nioh i This is the Police. W 2017 zachciało mi się wrócić do grania w multi i odbiło się to na gierkach sp, bo w takiego buterfilda 1 a teraz swbf2 to jednak lecą godzinki ostro zamiast sobie zagrać w coś innego. Cytuj
Mejm 15 364 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Najwieksze rozczarowanie z gier ukonczonych w 17 to Dar Souls. Mial byc mesjasz a wyszla gra na max 8/10 z beznadziejnym designem i skopana miejscami mechanika. Srol tez beka wnusiu. Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 No bo z tych soulsowych gier tylko bloodborne jest dobry więc dałeś się nabrać Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 (edytowane) Chronologicznie, tylko te, które skończyłem: 1. Stanley Parable 2. Shadow of Mordor 3. Horizon: Zero Dawn 4. Until Dawn 5. Persona 5 6. Uncharted 4 7. Nier: Automata 8. Naruto: Ultimate Ninja Storm 4 9. Metroid: Samus Returns 10. Ys 8: Lacrimosa of Dana 11. Bravely Default wiele tego nie ma, ale z wiekiem coraz mniej mi się chce kończyć gry, które mi się nie podobają. Zacząłem drugie tyle co przeszedłem albo i więcej, ale po kilku godzinach poleciały do żyda, szkoda mi czasu się zmuszać. Wyjątkiem minionegoroku był shadow of mordor, który nie wiem czemu skończyłem, bo w połowie już rzygałem tą grą. No, ale to był początek zeszłego roku, także człowiek uczy się na błędach. Edytowane 4 stycznia 2018 przez Copper Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 4 godziny temu, suteq napisał: Mam tak samo. Demko jest tak dynamiczne i zróżnicowane, że z miejsca mnie kupiło. Oczywiście demko oszukuje i tak nie wygląda cała gra, ale nie żałuję nabycia tytułu od Pawcia. Automata to takie polaczenia Nier+Bayonetta i na forach fanowskich ludzie narzekali, ze za duzo Bayo za malo Nier. Cytuj
Daffy 10 634 Opublikowano 4 stycznia 2018 Opublikowano 4 stycznia 2018 Dawaj liste co skonczyles w 2017 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi