Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Tak sobie mysle co przeszedlem w poprzednim roku i do glowy przychodzi mi tylko Mario Odyssey i Horizon: Zero Daun xd

Ok edyta i jeszcze skonczylem Preya, Kroliki na Switchunia i chyba jakies gierki na 3dsa ale nie pamietam czy to byl 2017 czy 2016 xddd Bieda fhuj.

Edytowane przez hav7n

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

SMO i Zelda BotW, Persona 5, Divinity: Original Sin II, What Remains of Edith Finch, Nioh, Nier, Horizon, Cuphead, Metroid Samus Returns, Pyre, RE7, Uncharted: The Lost Legacy,  Mario + Rabbids: Kingdom Battle, Thimbleweed Park, Dishonored Death of Outsider, Xenoblade Chronicles 2, Danganronpa v3, Hellblade, South Park: The Fractured But Whole, Rime

Słabo? Nie sądze. 

Opublikowano

Ja też prawie nic nie pamietam dlatego od 2012 robię listy.

Opublikowano

Hitman na bank sprawdzę  bo strasznie mi sie ta misja w Paryżu co dali przez święta spodobała, Observer to nie jest cos jak outlast tylko ze w kosmosie że biegasz i sie chowasz?:) bo jak tak to tego typu rozgrywka tez odpada 

zelda i mario pewnie w rym roku ogram i sprawdzę re7

tak jak pisałem musze trochę odciąć sie od multi;)

Opublikowano

a tego Niera czemu tak pomijasz? xD

Opublikowano
2 minuty temu, balon napisał:

a tego Niera czemu tak pomijasz? xD

Już pisał na poprzedniej stronie, że grał w demko ale go nie porwało. 

Opublikowano

Może nie lubi japońskich gier. Tak czy siak moim zdaniem powinnieneś grać w to co ci sprawia przyjemność Kubson :potter: jak znajdujesz ja w multi to graj i się nie przejmuj 

Opublikowano

Sam nie wiem,  demko było całkiem przyjemne ale nie porwało, bedzie trzeba to ograć

Edytowane przez kubson

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

Demko też mnie nie porwało, na szczęście nie reprezentuje jakości całej gry :hi:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Na szczęście? Przecież to był bardzo fajny etap.

Opublikowano
4 minuty temu, suteq napisał:

To chyba o Nioh chodziło.

Ja też nie lubię japońszczyzny, a Nier pięknie podszedł i nie czuć tam tych japońskich fresków szczególnie w gameplayu.

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał:

Na szczęście? Przecież to był bardzo fajny etap.

No taki ok, dupy nie urwane ot szare industrialne lokacje i walenie do smiesznych robocików, nie miałem ochoty na więcej po tym demie. 

Opublikowano

no mnie demo mocno odepchnęło tymi zardzewiałymi fabrykami :lapka:

ogram bo gra jest chwalona przez forum, a nie dzięki wersji demo, po której miałem wrażenie, że to bayonetta dla biedaków

Opublikowano

Mi się spodobała w demie mega muza, połączenie slashera z shooterem i te ujęcia/zmiany kamery:banderas:

Poczułem, że będzie to coś niezwykłego i jak rzadko to bywa, demko mnie bardzo do fulla zachęciło.

Opublikowano
52 minuty temu, kubson napisał:

W nioha grałem i nie moje klimaty, Yakuza odpada bo za dużo filmików za mało gameplayu, pierwsza i ostatnia w jaka grałem to Y4 na ps3 :/ Nier demko ograłem było spoko ale jakoś nie porwało 

no dobra ale co poza Nier i Nioh ?

no to suteq dawaj te super gierki oprócz Nier i Nioh 

dlaczego prócz Nier? :x warto ograć. świetnie łączy korytarzowe levele z otwartymi hubami. plus ma przyjemny system walki i movement postaci.

Opublikowano

No ja bym nawet nie spojrzał na tę grę gdyby nie demko 

Opublikowano

A ja nie ogarniam zachwytów nierem. IMO system walki + eksploracja trochę meeh . Takie 7/10.

Edytowane przez mozi

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

No ja bym nawet nie spojrzał na tę grę gdyby nie demko 

Mam tak samo. Demko jest tak dynamiczne i zróżnicowane, że z miejsca mnie kupiło. Oczywiście demko oszukuje i tak nie wygląda cała gra, ale nie żałuję nabycia tytułu od Pawcia. 

3YKFB3f.jpg

:banderas: 

A klapek na oczy od Orzeszka używam cały czas do spania. GOTY

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Virginia

Tlou Remastered

Horizon Zero Dawn +dlc

Torment Tides of Numenera

Kotor 2 i 1

Prey

Nier Automata

Dark Souls 2 Sotfs

Transistor

Hollow Knight

Demon's Souls

Hellblade Senua's Sacrifice

Uncharted Lost Legacy

Pyre

Dishonored Death of the Outsider

Kupehad

Wolfenstein 2

Battlefront 2 singiel wpisze se a co xd

Trochę się tego uzbierało, gdzieś tam jeszcze pewnie kolejny raz Soulsy 3 bo ostatnie dlc to też zeszły rok, z rozpoczętych zostały do skończenia Nioh i This is the Police. W 2017 zachciało mi się wrócić do grania w multi i odbiło się to na gierkach sp, bo w takiego buterfilda 1 a teraz swbf2 to jednak lecą godzinki ostro zamiast sobie zagrać w coś innego. 

Opublikowano

Najwieksze rozczarowanie z gier ukonczonych w 17 to Dar Souls. Mial byc mesjasz a wyszla gra na max 8/10 z beznadziejnym designem i skopana miejscami mechanika. Srol tez beka wnusiu.

Opublikowano

No bo z tych soulsowych gier tylko bloodborne jest dobry więc dałeś się nabrać

Opublikowano

Chronologicznie, tylko te, które skończyłem: 

1. Stanley Parable

2. Shadow of Mordor

3. Horizon: Zero Dawn

4. Until Dawn

5. Persona 5
6. Uncharted 4

7. Nier: Automata

8. Naruto: Ultimate Ninja Storm 4

9. Metroid: Samus Returns

10. Ys 8: Lacrimosa of Dana

11. Bravely Default

wiele tego nie ma, ale z wiekiem coraz mniej mi się chce kończyć gry, które mi się nie podobają. Zacząłem drugie tyle co przeszedłem albo i więcej, ale po kilku godzinach poleciały do żyda, szkoda mi czasu się zmuszać. Wyjątkiem minionegoroku był shadow of mordor, który nie wiem czemu skończyłem, bo w połowie już rzygałem tą grą. No, ale to był początek zeszłego roku, także człowiek uczy się na błędach. 

Edytowane przez Copper

Opublikowano
4 godziny temu, suteq napisał:

Mam tak samo. Demko jest tak dynamiczne i zróżnicowane, że z miejsca mnie kupiło. Oczywiście demko oszukuje i tak nie wygląda cała gra, ale nie żałuję nabycia tytułu od Pawcia. 

Automata to takie polaczenia Nier+Bayonetta i na forach fanowskich ludzie narzekali, ze za duzo Bayo za malo Nier.

Opublikowano

Dawaj liste co skonczyles w 2017