Opublikowano 6 lutego 20187 l Nawet ludzie w komentarzach przestrzegaja, aby nie dac sie nabrac. Cos mi tu smierdzi Edytowane 6 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 6 lutego 20187 l Godzinę temu, asax napisał: Nawet ludzie w komentarzach przestrzegaja, aby nie dac sie nabrac. Cos mi tu smierdzi Ale co śmierdzi? Gra wyszla na PC w 2016 konsole teraz dostają port
Opublikowano 6 lutego 20187 l No pusze o tym ze ludzie ktorzy w to grali wyraznie zaznaczaja ze to zeby sie specjalnie nie napalac i raczej tonuja oczekiwania, ale konsolomaniaki sie jaraja Edytowane 6 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 6 lutego 20187 l Grałem na PC, nawet fajna gierka bez szału, nie widzę żeby ktoś to hajpował na mesjasza ( przynajmniej nie jak Sea of Thieves)
Opublikowano 6 lutego 20187 l http://i.imgur.com/XS5LK.gif tak czy inaczej ogra sie Vicie w promocji. Bo wciaz nie ogralem m.in pierwszego Hotline Miami, trudno sie w to gra na tych malych galkach (nie wiem co sie musialo dziać w glowie Ficusia ktory pisal ze to najlepsza wersja) Edytowane 6 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 6 lutego 20187 l dla mnie rowniez hotline miami na vicie to najlepsza wersja:) na laptopie gralo sie spoko ale jednak na vicie gralo sie duzo duzo lepiej
Opublikowano 6 lutego 20187 l Rownież mam to była mona pierwsza platyna w życiu:) kurde aż zachciało mi sie ponownie kupić vite xD
Opublikowano 9 lutego 20187 l Cytat Przychody Activision Blizzard za rok 2017 wyniosły 7,16 miliarda dolarów - z czego ponad 4 miliardy to przychody z mikropłatności i zakupów wewnątrz wszystkich gier amerykańskiego wydawcy. Wzrosły też ogólne przychody ze sprzedaży cyfrowej, a więc mikrotransakcji oraz cyfrowych wersji gier - poinformowali przedstawiciele firmy w raporcie finansowym. Warto zaznaczyć, że aż 2 miliardy dolarów wygenerowały mikropłatności z gier studia King.com, a więc choćby niezwykle popularna mobilna seria Candy Crush. Inne najważniejsze źródła przychodów z zakupów wewnątrz gier - na przykład kupna tak zwanych lootboxów - w przypadku Activision Blizzard to: Overwatch Hearthstone Call of Duty World of Warcraft Destiny 2 Gracze wy ku,rwy
Opublikowano 9 lutego 20187 l Te wszystkie dodatki są do gier multiplayer i kosmetyczne także tego... Bijcie, zabijcie, sam kilkukrotnie korzystałem w WoWie z usług jak zmiana serwera czy rasy postaci. Edytowane 9 lutego 20187 l przez Paolo de Vesir a dzięki Rozi, poprawione
Opublikowano 9 lutego 20187 l 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Te wszystkie dodatki są do gier multiplayer i kosmetyczne także tego... A co to zmienia? Ludzie ku.rwa dzbany i wydają więcej i więcej na microtransakcje więc wiadomo jaki trend będzie w branżuni.
Opublikowano 9 lutego 20187 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: A co to zmienia? Ludzie ku.rwa dzbany i wydają więcej i więcej na microtransakcje więc wiadomo jaki trend będzie w branżuni. Mikrotranzakcje były przyszłością w momencie w którym pojawiły się warte cokolwiek gry F2P. Dopóki trend nie wejdzie na Pay-to-Win to nie widzę przeciwskazań do skórek czy innych zmian kosmetycznych tylko w multi. edyta: jeszcze tylko doprecyzuję, randomowe lootboxy czy inne boostery są rakiem, o ile zawartości nie można wymieniać między graczami. Akceptuję za to usługi które jasno tłumaczą co dostaniesz po zakupie (jak skórki właśnie). Edytowane 9 lutego 20187 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 9 lutego 20187 l Nie no dla mnie całe gów.no z skórkami to jest rak, ktory toczy gry multi. Byly Gearsy fajną gra z spójnym designem to nie dali skórki i ludzie biegają z różowymi lancerami. Je.bać to, ludzie, ktorzy to kupuje nie zaslugują na oddychanie tym samym powietrzem co ja.
Opublikowano 9 lutego 20187 l To możesz mieć pretensje to twórców skórek. Ja nie mam nic do tego, że w Awesomenauts mój leon jest piratem i ma do tego oddzielny zestaw emotek. Zmieniają się tylko moje odczucia z gry, bo przeciwnik dalej walczy z tym samym Leonem.
Opublikowano 10 lutego 20187 l Nie wiem czy dobry temat, ale w szafie oprócz Xbox One mam jeszcze WiiU. Zeldy WW i TP, NSMBU, Metroid Trilogy, SMG 1/2, Zelda SS i jeszcze kilka starszych giereczek. Jak ktoś z moich okolich z renomą forumkową jak Ficuś by chciał to mogę użyczyć
Opublikowano 11 lutego 20187 l 16 lutego do programu Game Preview na Xboxie wchodzi Claybook (wcześniej dostępny tylko na PC), czyli bardzo ciepło przyjęta gra logiczna
Opublikowano 11 lutego 20187 l Xbox, jako marka już prawdopodobnie nigdy nie doczeka się tak ważnej gry. Polecam obejrzeć filmik wszystkim Halo świrom, zresztą, polecam obejrzeć każdemu.
Opublikowano 11 lutego 20187 l wspaniała gra, bez wątpienia jedna z najważniejszych w historii branży jasne miała swoje wady, Bungie zawsze szło swoją własną oryginalną ścieżką co odbijało się na tym że wiele już w dniu premiery różniło się przyjętych standardów, no i trochę zyebali multika (który i tak cieszył się gigantyczną popularnością, ba do dziś ludzie przecież w niego grają). Ale to właśnie w tej części seria osiągnęła swoje wyżyny. Gameplay był idealny, level design dopracowano do perfekcji i poziomu do którego seria już nigdy później się nie zbliżyła, muzyka i audio design był genialny, ponadto sam wątek fabularny osiągał swoją kulminacje, cały świat czekał jak zakończy się walka z Przymierzem. Nie wiem czy drugi raz przeżyje taką premiere BTW ta misja to dla mnie dalej kwintesencja frajdy z gier wideo Edytowane 11 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 12 lutego 20187 l 18 godzin temu, Rozi napisał: https://imgur.com/gallery/omnobVt No tak. Kontynuuję może to tutaj, bo szkoda psuć temat o samej grze. W sumie to posmutłem, bo o ile rozumiem jeszcze zarzuty do amerykańskich developerów na przykład, o ile jeszcze rozumiem potrzebę posiadania ludzi o różnych kolorach skóry w BF1, który z dokładnością historyczną nie ma aż tak dużo wspólnego (albo inaczej - w tych grach przymyka się oko na niejedną nieścisłość, więc nie widzę problemu przymknąć też oczu na to, że w sumie to nie było czarnoskórych za dużo na frontach WW1), no to narzekań na to, że w grze, która ma być dokładna historycznie nie ma "POC" (people of color) nie rozumiem. Developer dobrze to podsumował, nie bardzo wiem, dlaczego ktoś z Czech ma dbać o potrzeby całego świata. Nikt się nie czepia np. Chińczyków, że robią gry tylko dla siebie i nie dbają o różnorodność rasową (i w ogóle mało kto się czepia Azjatów, a oni są cholernie rasistowscy w porównaniu do Europy). I jeszcze to tłumaczenie Czechowi przez Amerykanów jego własnej historii i położenia geograficznego xD. Edytowane 12 lutego 20187 l przez raven_raven
Opublikowano 12 lutego 20187 l Jak myślicie na ps6/xbox3 za te 10 lat się wyrobią? Czy jeszcze dalej? Dodam, że to jest zrobione na unreal emgin 4. Coś pięknego!!
Opublikowano 13 lutego 20187 l 7 godzin temu, creatinfreak napisał: Jak myślicie na ps6/xbox3 za te 10 lat się wyrobią? Czy jeszcze dalej? Dodam, że to jest zrobione na unreal emgin 4. Coś pięknego!! Może za 10lat się wyrobią z taką grafą na konsolach, ale dobrej gierki z taką grafą to i za 20lat nie zobaczymy xd
Opublikowano 13 lutego 20187 l W następnej generacji? Na tym poziomie co powyzej, najwyżej symulatory chodzenia i filmo gierki.