Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 A co ma SystemShockowy Prey do tamtego z poprzedniej generacji? Tamtego mogli zrobić i wydać i tego mogli, albo pod innym IP. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 No przecież napisałem. Zamiast tego strzelankowego dziadostwa, przemyśleli sprawę, wyrzucili grę do kosza i powstał ten obecny SystemSchokowy. Owszem, mogli wydać i to i to tylko, któregoś pod inną nazwą ale niepowodzenie w produkcji Prey 2 było pewnie powodem do porzucenia prac nad grą i powstania jej nowej/innej wersji z innymi twórcami na czele. Wątpię aby ten nowy Prey(hipotetycznie wtedy pod innym IP) był w planach podczas produkcji dwójki. Tym bardziej, że od zapowiedzi Prey 2 minęło dobre 7 lat i nie sądzę aby tego obecnego klepali aż tak długo. Poza tym z tego co pamietam HumanHead rozstało się z Bethesda krótko po ogłoszeniu porzucania prac nad grą. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 (edytowane) 10 kwietna na Xboxa i PS4 wychodzi Owlboy konsolomaniaki będą mogli wreszcie ograć Edytowane 1 kwietnia 2018 przez asax Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 myslalem ze sie juz nie doczekam, biorac pod uwage ze juz jakis czas temu wyszlo na switcha, biore dej łan Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 A Hollow Knight dalej jak nie było tak nie ma na PS4/X1. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Godzinę temu, asax napisał: 10 kwietna na Xboxa i PS4 wychodzi Owlboy konsolomaniaki będą mogli wreszcie ograć Ptawdziwe konsolomaniaki już dawno ograły jedyną słuszną wersję na Switcha 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 (edytowane) nvm szkoda czasu Edytowane 1 kwietnia 2018 przez asax Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Cytat No przecież napisałem. Zamiast tego strzelankowego dziadostwa, przemyśleli sprawę, wyrzucili grę do kosza i powstał ten obecny SystemSchokowy. Owszem, mogli wydać i to i to tylko, któregoś pod inną nazwą ale niepowodzenie w produkcji Prey 2 było pewnie powodem do porzucenia prac nad grą i powstania jej nowej/innej wersji z innymi twórcami na czele. Istnieją różne wersje nt kulisów produkcji P2, można tylko gdybać jak było naprawdę. Rzecz, że tak jak zauważyłeś ten current genowy Prey nie ma nic do tamtego i spokojnie obie gry mogłyby ujrzeć światło dzienne. Nawet jeżeli Humanhead faktycznie kleiło kuptsztala sam pomysł na grę był wywalony w kosmos a bethesda wolała olać to i schować IP do szuflady na 7 lat zamiast coś z tym zrobić i za to mam do nich jednak żal. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 (edytowane) 28 minut temu, asax napisał: nvm szkoda czasu Czemu dawaj. To nie CW więc możesz dyskutować. Śmiało tu nikt nie będzie Ciebie cytował Może nie zrozumiałeś skrótu myślowego ale do gierek 2d-2,5d, szczególnie pixel art idealnie pasuje mały, dobrej jakości ekranu Switcha z natywnym 720p stąd tekst o jedynej słusznej wersji. Edytowane 1 kwietnia 2018 przez balon Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 1 minutę temu, balon napisał: Może nie zrozumiałeś skrótu myślowego ale do gierek 2d-2,5d, szczególnie pixel art idealnie pasuje mały, dobrej jakości ekranu Switcha z natywnym 720p wiem o tym, nie o to mi chodziło to był zwykły inside joke skierowany w stronę użytkowników ograniczonych do jednej platformy, nie mających Switcha i posiadających PC z czasów komunii. Nic wielkiego Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Akurat ten owlboy pewien działać lekko na takim PC z komunii Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Wygląda jak kolorowe Salt & Sanctuary chociaż cały czas miałem wrażenie, że widziałem to już mnóstwo razy w innych tego typu kopiach. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Kolejny do długiej listy "kiedy to się ukaże"? Gdzie się podział Death's Gambit? Eitr? Może jakieś wieści o wyczekiwanym przeze mnie Blasphemous? W 2018 może po 5 latach ukaże się Below. Hollow Knight dalej nie ukazał się na Switcha. Dużo fajnych zapowiedzi, ale niewiele konkretów. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Kolejny do długiej listy "kiedy to się ukaże"? Gdzie się podział Death's Gambit? Eitr? Może jakieś wieści o wyczekiwanym przeze mnie Blasphemous? W 2018 może po 5 latach ukaże się Below. Hollow Knight dalej nie ukazał się na Switcha. Dużo fajnych zapowiedzi, ale niewiele konkretów. No tak własnie powstają gry indie. Długo. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Ale Hollow Knight jest już dostępne od dawna przecież? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 no ale nie na switcha więc sie nie liczy Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Indory pasują do tych małych ekranów Switcha czy Vity wręcz idealnie, więc na PC można tylko po co? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 25 minut temu, Nemesis napisał: Ale ja nie gram na pc? Jak sobie upi,erdolę ręcę to można zacząć pisać, że w ogóle rynek gier się skończył i nic już nie ma, bo JA (centrum wszechświata) nie gram na niczym? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Chasm wyglada spoko szkoda ze nie wychodzi na Xboxa, ale moze kiedyś sprawdzę na Macu lub ps4, bez kitu indyki juz od jakiegos czasu wchodzą mi bardziej od gier AAA Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Ten Chasm to meh - a bossa olmeca jako głowąa i dwie łapy to już kórva w 100 grach widziałem w tym wydaniu. Cytuj
messer88 6 476 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Eitr? nie jest źle bo jednak dalej przy tym dłubią - pokazali jakieś nowe gify xD z gierki i mają ją skończyć w tym roku. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Mała gierunia, ale zgarnia dobre oceny https://opencritic.com/game/5780/minit Kotaktu określa ją Zeldą w której giniesz co 60 sekund (ale to nie rogal) przyznam, że zapowiada się interesująco Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Nie żebym się czepiał bo lubię pixel art ale to już przegięcie. Nawet się rysować nie chciało :> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi