Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Marc Ecko's Getting Up -  a tak mi się przypomniało. Ależ to fajna gierka była, poczciwe PS2 cieszyło mordkę gdy płytka z grą wpadała do środka.

Ach, i wspaniały soundtrack! I ten moment po latach, gdy człowiek zdał sobie sprawę, że w otwierającym filmiku wrzucili piosenkę Niny Simone :banderas:

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Shovel Knight sprzedał się już w 2 mln egzemplarzy, co ciekawe najwięcej na platformach Nintendo czyli na 3DSie, Wii U i Switchu 

shovel.png

Twórcy świetują i Łopatowy rycerz jest przeceniony o 20% na każdej platformie, kto jeszcze nie ma temu radzę sie zaopatrzyć zwłaszcza, że niebawem wychodzi darmowe DLC z nową kampanią. Yacht Club :wub: 

Opublikowano

100 milionów ps4 a tylko 9.1% koneserzy :pawel: Xbox i Nintendo szacuneczek

Ja musze w końcu przysiąc do Shovel brałem na x’a ale nie udało mi sie jeszcze cos mnie tam odrzuciło

Opublikowano

sam nie skończyłeś sie czepiasz się klapów że nie grają xd

Opublikowano

Shovel Knight :banderas: przed chwila kupilem wersje na switcha, a twórców wsparłem już wielokrotnie wcześniej kupując wersje na inne konsole :lapka: 

Opublikowano

ja konczylem na vicie, nawet specjalnie sprowadzilem pudelko, cudowna gra, wspaniala, idealna pod male ekrany

Opublikowano

Trzeba w końcu kupić, bo chyba nie doczekam lepszej promki niż te 20%

oczywiście kupuje wersje na Niebieskie systemy ze względu na Vite :lapka: 

Opublikowano
22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ile dałeś? Cena jest porównywalna do tej 3DS-owej? Zastanawiam się jak dobrze ta gra wyglądac musi na małym ekraniku. :) 

Obecnie 80 pln w promocji, ale miałem pare monet złotych i wyszło 75 z hakiem. Polecam kupić nawet w pełnej cenie bo gra jest tego warta. Na premierę na 3ds dałem bodaj 70 ;) 

Opublikowano
47 minut temu, szejdj napisał:

sam nie skończyłeś sie czepiasz się klapów że nie grają xd

ale kupilem :P

Opublikowano
Godzinę temu, kubson napisał:

100 milionów ps4 a tylko 9.1% koneserzy :pawel:Xbox i Nintendo szacuneczek

Przecież w wypadku xboxa jest jeszcze gorzej :whistling:

Opublikowano

Robi wrażenie nie ma co, ale tak naprawdę nie znam nikogo kto gra do tej pory w GTA Online, szkoda ze tak szybko olali Heisty

Ciekawe jakie natężenie tego bedzie w RDR 2, mam nadzieje ze bedzie duży nacisk na wspólne napady na bank czy pociągi:) ale patrząc na rozwój GTA Online może  nie być tak pięknie 

Opublikowano

shenmue 1&2 hd zmierza na pc/ps4/xone i to jeszcze w tym roku

Opublikowano

Rzuciłem okiem na trailer i pierwsze co mi przyszło do głowy, to że tu by się przydał remake a nie remaster po kosztach. To nie jest gra Segi? Tak dobrze im wychodzi z serią Yakuza.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

no chyba ta maszynka Microsoftu co portuje stare gierki w BC do 4k zrobiła by więcej roboty niz te chińczyki przy tym remasterze shenmue

Opublikowano

Mój insider rzucił taką plote, że Bethesda ma jakiegoś rpg w kosmosie niezapowiedzianego. Ciekawe czy projekt bossów dorówna takim p o t ę ż n y m przeciwnikom jak królowa błotniaków z f4

maxresdefault.jpg

cóż to była za walka, wiedzmin 3 wymięka

Opublikowano

Ja poproszę tylko Doom 2.

Opublikowano

Już jest taka gra :potter: 

Opublikowano
43 minuty temu, _Be_ napisał:

Mój insider rzucił taką plote, że Bethesda ma jakiegoś rpg w kosmosie niezapowiedzianego. Ciekawe czy projekt bossów dorówna takim p o t ę ż n y m przeciwnikom jak królowa błotniaków z f4

O Starfieldzie to od paru lat w sumie wiemy. BGS działa na takiej zasadzie:  pełna produkcja jednej gry i w tym samym czasie pre-produkcja kolejnej - > trademark pod koniec prac nad grą w pełnej produkcji.  Nad Starfieldem rozpoczęto prace w okolicach premiery Skyrima, trademark poszedł w okolicach premiery Fallouta 4. Obecnie BGS jest w fazie zatrudnień i powiększania studia (Zenimax rozszerza wszystkie swoje ekipy od Arkane Studios* po Tango) - pewnie powoli przygotowują się na nową generację i TES VI - nie mniej przed premierą szóstej części, mają zamiar wydać jeszcze jedną dużą grę.

* - Od Arkane jednak też kilka ważnych osób odeszło, odeszło do nowego studia Take2, które zajmuje się niezapowiedzianą grą związaną ze znanym IP (Bioshock).

Opublikowano

O widzisz to nawet nie slyszałem o tym. 

Opublikowano
47 minut temu, _Be_ napisał:

Już jest taka gra :potter: 

Wiesz o co chodzi, mordeczko.

Opublikowano

Też coś słyszałem że to nowe IP od Bethesdy to żadna tajemnica xd.

Miło że też powiększają swoje studia. Coraz częściej mówi się o "przygotowaniach do nowej generacji". Ale to szybko zleciało od tego 2013 :/

Opublikowano
7 minut temu, hav7n napisał:

Też coś słyszałem że to nowe IP od Bethesdy to żadna tajemnica xd.

Miło że też powiększają swoje studia. Coraz częściej mówi się o "przygotowaniach do nowej generacji". Ale to szybko zleciało od tego 2013 :/

W sumie to pierwsze słysze, ale generalnie chodzilo o to, żeby posmiać sie z projektu przeciwników tych kacapów z Bethesdy w Falloucie. No bo ku,rwa KRÓLOWA BŁOTNIAKÓW XD