Opublikowano 24 kwietnia 20186 l "problemem było to, że wiele elementów silnika było opisane po czesku więc devowie często musieli się kontaktować z native speakerami czeskimi z teamu żeby przetłumaczyli od czego są konkretne funkcje" Niewiarygodne, myslalem ze takie rzeczy to tylko w pkp intercity
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Eh ilekroć to słyszę, to przenoszę się do lata 2006 (dopiero wtedy ograłem trójkę, jak głupi czekałem na przekładane po kilka razy Subsistence, aż w końcu wziąłem zwykłą edycję). Piękne, niemal idealne zakończenie trylogii, choć wiedziałem, że czwórka się zbliża i oczywiście byłem ciekaw wydarzeń po Big Shellu. Co by nie mówić, wątek BB mógłby się spokojnie wtedy zakończyć.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l 2 godziny temu, Pupcio napisał: Kiedyś to jednak było Tak w ogóle to za 4 dni pęknie dekada od wyjścia Najlepszego gta w historii czaicie? xD Ale zleciało kurła. Wiem że teraz r* to łajzy i nawet na rdr 2 mi hajp opada (odszczekam to przy następnym trailerze :pawel:) ale może szykują jakąś megatone pokroju remasterka albo chociaż jakiś port na znicza? ehh czemu ja się wciąż oszukuje, czapka do gta online z okazji 10 rocznicy też będzie okej Spoiler Edytowane 24 kwietnia 20186 l przez Pupcio
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l No faktycznie trochę smutno się robi jak człowiek widzi że przez "wspaniałe doświadczenia online" jeden z najlepszych devów w branży zmienia swoje działania na dużo gorsze. Co do najlepszego Gta to oczywiście się zgadzam
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 7 godzin temu, Pupcio napisał: Tak w ogóle to za 4 dni pęknie dekada od wyjścia Najlepszego gta w historii Ale San Andreas wyszło sporo wcześniej przecież.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Dla mnie jedzenie, siłownia czy inne sim patenty nie była najfajniejsze. No i wolę jednak NY od LA. Z drugiej strony aby nie było. Mega szanuję GTA SA. Kurde no jak jak lubię wybierać co lepsze między gierkami z przedziału +9 : -10 Tak czy owak mega martwi mnie kierunek R*. Dobrze, że kilka dni temu wyszła gierka, która pokazuje, że można jeszcze zrobić olbrzymią gierkę AAA bez multi, płatnego shitu i do tego sprzedać się świetnie. Za to duży szacunek dla Sony.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Zero smutku, dla mnie skonczyli sie na PS2 i CCC. Niby spoko mi sie grało w V czy MC ale żadne to sztosy, IV gardze, sandboxami gardze wiec ogólnie nie będę za nimi płakał choć wiadomo ze szkoda kolejnego studia które się kórvi bo online i płatne gacie dla postaci.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 9 godzin temu, Pupcio napisał: Tak w ogóle to za 4 dni pęknie dekada od wyjścia Najlepszego gta w historii czaicie? No, ostatnio rozkminiałem temat. Na 10-lecie poprzednich części wychodziły wersje na komórki, ale chyba skończyło się, bo nie bardzo widzę portowanie GTA IV na komórki. Oczywiście przyjąłbym z połykiem, gdyby jednak coś takiego wyszło.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 1 minutę temu, XM. napisał: Zero smutku, dla mnie skonczyli sie na PS2 i CCC. Niby spoko mi sie grało w V czy MC ale żadne to sztosy, IV gardze, sandboxami gardze wiec ogólnie nie będę za nimi płakał choć wiadomo ze szkoda kolejnego studia które się kórvi bo online i płatne gacie dla postaci. Ja ogólnie też nie lubię sandboxów ale te od R* zawsze brałem z otwartymi ramionami (rdr2 też zapewne wejdzie day one). No i R* maczał palce w gierkach nie tylko z otwartym światem. "Korytarzyków" to już w ogóle nie robią przez swój nowy model biznesowy:(
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 1 godzinę temu, Square napisał: Ale San Andreas wyszło sporo wcześniej przecież. 4 = San Andreas > 5 > Vice City Stories > 3 = Vice City = The Lost and Damned > Liberty City Stories Tak bym to widział z tych w które grałem. Edytowane 25 kwietnia 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 11 minut temu, balon napisał: Ja ogólnie też nie lubię sandboxów ale te od R* zawsze brałem z otwartymi ramionami (rdr2 też zapewne wejdzie day one). No i R* maczał palce w gierkach nie tylko z otwartym światem. "Korytarzyków" to już w ogóle nie robią przez swój nowy model biznesowy:( Dla mnie w tej generacji z sandboxów to tylko Zelda i Horizon przypasowaly reszta to jest dramat. Niby W3 podchodzi pod to, ale tam na każdym kroku była misja i nawet nie czułem tego wiec tez mogę doliczyć. O wiele bardziej podoba mi się metroidvania i większe huby jak teraz w GoWie, niby otwarty teren ale jednak korytarz. Sandboxy mnie jaraly jak miałem dużo czasu na granie a teraz to tylko wkorvia jeżdżenie po słabo zaprojektowanej mapie od misji do misji.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Wpis! Mam nadzieję, że twórcy podgapią trochę od nowego GoWa i będzie mniej wielganych map, a więcej takiego rozbudowanego korytarza z rozwidleniami.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 54 minuty temu, c0ŕ napisał: 4 = San Andreas > 5 > Vice City Stories > 3 = Vice City = The Lost and Damned > Liberty City Stories Tak bym to widział z tych w które grałem.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Ja bym wywalił tylko VCS i mogę się zgodzić. Trójkę już ciężko zaliczyć w tej linii ale jednak uber kvlt ponad wszystkimi częściami moim zdaniem. 3 minuty temu, Rozi napisał: Ta Czwórka w najlepszych zawsze śmieszy. Wciąga dupom V
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Może pod względem fabuły, bo pod innym na pewno nie. I przestańcie z tym lepszym modelem jazdy, bo się znowu ośmieszycie.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l Fabuła to chyba jedyna rzecz, która sprawia, że chce się w to grać, a ta w IV robi robotę jak mało co. Dałbym wiele za kolejne, depresyjne GTA zamiast jakiś kolorowych klimatów dla nastolatków.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 14 minut temu, Rozi napisał: Może pod względem fabuły, bo pod innym na pewno nie. I przestańcie z tym lepszym modelem jazdy, bo się znowu ośmieszycie. Model jazdy, walka wręcz, fabuła, bardziej interesujące miasto. Można tak wymieniać i wymieniać.
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Model jazdy, walka wręcz, fabuła, lepsze postacie poboczne, muza, swojski klimat "polusów", bardziej interesujące miasto. Można tak wymieniać i wymieniać. mała korekta
Opublikowano 25 kwietnia 20186 l No ja mam ale fakt jak będę nie ostrożny do stracę swoją ulubioną stację.