Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Taki Spiderman noir :banderas: łazisz i rozwiązujesz kryminalne zagadki z tryb detektywistycznym. 

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
39 minut temu, hav7n napisał:

Lewy trigger -> Spider sense -> szukasz plam krwi/zapachu/sladow.

Mialby 2 rodzaje pajeczyn. Jedna na ludzi, a druga na villains.

Opublikowano
Godzinę temu, Copper napisał:

Jak to sobie wyobrazasz w ogole? Supermana tez bys chcial jak batman AA? xd niektorym bohaterom pasuja zamkniete miejscowki innym nie, lazenie Spidermanem czy Supermanem po wykrojonym terenie to byloby strasznie naciagane, do detyktywistycznego Batmana bardzo pasowalo.

No mógłbyś być Spidermanem w grze gdzie przez 20h chodzisz po suficie :p

Opublikowano
3 godziny temu, Maus napisał:

Mialby 2 rodzaje pajeczyn. Jedna na ludzi, a druga na villains.

Przydałby się 3 rodzaj - na łapanie marzeń o dobrej grze

Opublikowano

5:03, "co oni krzyczą, odstrzel go, odstrzel go?" 

xDDDDDDDDD je.bany janusz

Opublikowano

Zabrakło docinki, że "i tak to lepsze niż oglądanie TVN-u".

A tak poza tym - LOL. Rzetelne dziennikarstwo na 100%

Opublikowano

https://www.playstation.com/en-us/explore/playstation-classic/

PlayStation Classic, with 20 pre-installed games

Miniaturised version of iconic console includes two controllers, releases 3rd December

troche sie jaram cena $99 narazie potwierdzili 6 gier w tym Tekken 3, FFVII Ridge racer 3 i Wild arms 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

sprzeda sie jak glupie ale akurat ja na pewno nie kupie - wiekszosc co chcialem mam na psp/vicie i wlasnie na takim malym ekranie najlepiej gra sie w klasyki z psx

Opublikowano

Kupiłbym tylko z sentymentu ale grać i tak bym pewnie nie grał, podobnie miałem z mini nes i snes:)

Opublikowano

snes/nes mini i psx classic tylko uswiadamia mi i pokazuje jak genialna droga dla swojego retro obral microsoft - jedyna oferta z trzech firm na rynku prograczowa pod tym wzgledem, propsy dla nich

Opublikowano

spokojnie, jakby mieli z czego zrobić wersje mini to też by zrobili xD

Opublikowano

Nieee, na pewno microsoft tego nie robi z szacunku dla graczy.

Opublikowano
38 minut temu, Pupcio napisał:

spokojnie, jakby mieli z czego zrobić wersje mini to też by zrobili xD

No akurat mieliby z czego.

Opublikowano

w 2022 roku wypuszczą, nie wypada robić mini wersji konsoli, która nie ma 20 lat :problem:

Opublikowano

Wcale bym się nie zdziwił. Co miesiąc z zestawień NPD wynika, że mini wersje NES'a i SNES'a przynoszą gigantyczne zyski Nintendo. Sony idzie tą samą drogą i nie widzę powodu czemu MS miałby tego nie robić - tym bardziej, że jako jedyni za frajer udostępniają BC swojej pierwszej konsoli na Xone i to jeszcze w remasterach. 

Opublikowano

Dla mnie PSX mini ciekawy pomysł, ale tylko w wypadku zwiększenia biblioteki gier. Z tą 20-tką gier to trochę lipa. 

A gdyby wymyślili sposób by dokupować sobie np kolejny zestaw gier, byłoby ciekawie już

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

która teraz konsola jest najmocniejsza na rynku (chodzi o multiplatofrmy) lepiej kukpiź xbox one x czy ps4 pro? 

Opublikowano

tak też czułem. dzięki! 

obsługuje 4k i hdr bez problemu?

Opublikowano

I cyk, kolejny zadowolony F I G A R O