Opublikowano 8 grudnia 20186 l 19 godzin temu, XM. napisał: Zapowiedziano remaster blooda - szkoda ze nie remake/nowa część https://www.resetera.com/threads/blood-remaster-announced-by-night-dive-finally.85694/ jezu ale sie jaram, biore day one jak nic, faktycznie szkoda ze nie remake lub nowa czesc ale i tak bedzie grane
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Zadziwiasz mnie rozi, kolejną gre obsidian krytykujesz, słusznie, ze kopia kopii kopii. A tutaj piszesz że wygląda super. Rozumiem że to w zwiazku z immunitetem artystycznych ambitnych nadgier z 30 pikselami na ekranie. To nie CW.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l 9 minut temu, milan napisał: Zadziwiasz mnie rozi, kolejną gre obsidian krytykujesz, słusznie, ze kopia kopii kopii. A tutaj piszesz że wygląda super. Rozumiem że to w zwiazku z immunitetem artystycznych ambitnych nadgier z 30 pikselami na ekranie. To nie CW. A co wygląda źle?
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Milan, ale zagraj w więcej niż trzy gry i wtedy zacznij pisać w tematach growych, ok? Teoretyku od siedmiu boleści. A co do gry, to fajnie, że będzie split screen. I premiera już w środę. Edytowane 8 grudnia 20186 l przez Rozi
Opublikowano 8 grudnia 20186 l split screen? naajs, widze ze coraz wiecej gierek w to idzie, trzeba w końcu kupic drugiego pada
Opublikowano 8 grudnia 20186 l 17 minut temu, Rozi napisał: @blantman Ty w to czasami nie grałeś, w betę jakąś? Grałem w jedynkę wpierw wersje bez dodatku ok 30 h potem w wersje z dodatkiem i na Steam i na Xbox live łącznie pewnie drugie tyle. Gra jest mega i dla mnie to byłby day one gdyby nie to że jest w game pass. Polecam obadać jedynkę z dodatkiem bo na pewno znajdziesz na psn taniej a gra jest super dorpacowana. Dwójka pewnie też dostanie wersje za jakiś czas z dodatkiem. Jak nie grałeś obczaił bym jedynkę taniej bo z dodatkiem to gra kompletna i przemyślana.
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Kurde, myślałem, że to pierwsza część. Ale najs, chyba wjedzie na święta
Opublikowano 8 grudnia 20186 l Mini-evencik, gdzie mają pokazać podobno ponad 60 gier - przede wszystkim indyków, ale będzie też jakieś ogłoszenie od SEGI. Jest teraz live.
Opublikowano 9 grudnia 20186 l RTS od twórców Command & Conquer w uniwersum Conana? Czemu nie: Screeny i więcej info: https://store.steampowered.com/app/989690/Conan_Unconquered/ Edytowane 9 grudnia 20186 l przez devilbot