Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Były wydawca Stardew Valley wydaje Eastward. Nie wiem czy sam dev SV jest związany.

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Mija 10 lat od tej wspaniałej gry:

Opublikowano

Wspaniała gerka nie zapomnę jej nigdy

Opublikowano

Singiel bardzo zly, ale w multi grało się bardzo fajnie 

Opublikowano

Multi w ktore gralem najdluzej. Milo bylo wbic trofika za bycie w 1% top graczy w tygodniu. I to pare lat od premiery.

#tactician

Opublikowano

Tactician z rozmieszczaniem punktów respa przy pomocy granatów dymnych? Niesamowita to była sprawa.

Opublikowano

Zamykanie na spawn pointach included.

Opublikowano

Ładna grafika, fajny klimat, niestety nic więcej nie mogę powiedzieć.

Opublikowano

Akademia Radeca na 32 osoby xD ale to było panie

Opublikowano

I cyk szotgan

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

Akademia Radeca

Najlepsza.

Ale za ch.uja do dzis nie wiem jak (i czemu tak) dzialala snajperka xD Kto to projektowal?

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Multi w ktore gralem najdluzej. Milo bylo wbic trofika za bycie w 1% top graczy w tygodniu. I to pare lat od premiery.

#tactician

Ale skoro trofeum jest za bycie w 1% najlepszych graczy w tygodniu, to fakt że zrobiłeś to parę lat po premierze nie jest dodatkowym osiągnięciem, a wręcz przeciwnie. :notsure: Chyba że czegoś nie łapię :notsure:

Opublikowano

Największe koksy zostają w online i jest trudniej. W czasach gdy była masa osób na serwerach to w zasadzie chyba wystarczyło grać codziennie przez tydzień i była duża szansa, że wpadnie.

Opublikowano

Faktycznie, o tym nie pomyślałem.

Opublikowano
4 minuty temu, mate6 napisał:

Ale skoro trofeum jest za bycie w 1% najlepszych graczy w tygodniu, to fakt że zrobiłeś to parę lat po premierze nie jest dodatkowym osiągnięciem, a wręcz przeciwnie. :notsure: Chyba że czegoś nie łapię :notsure:

Jest odwrotnie, na początku jest najłatwiej być w top później zostają wymiatacze co się w gierce zakochali. 

Opublikowano

2 najlepszych graczy w Super Mario Odyssey ma teraz solówkę :obama:

Opublikowano

Osralbym sie ze szczescia jakby dwojke zapowiedzieli albo nawet jakis remake/remaster, ale wyczuwam jakiegos online crapa.

Opublikowano

? Z tego co kojarzę, to już od jakiegoś czasu wiadomo, że dwójeczkę prawilną robią. Ale chciałbym remaster jedyneczki na konsole.

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

Już pewnie wiele razy pisałem, ale uważam że pełne wykorzystanie VR w stopniu równie innowacyjnym, co narracja w HL1 i narracja + fizyka w HL2, jest jedną z niewielu rzeczy która w pełni legitymizowałaby HL3 i byłaby w stanie sprostać oczekiwaniom.

Edytowane przez mate6