Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

:obama:

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

O, znowu gierka na snesa. :ragus: 

A niech robią chłopaki i dziewczyny. :usmiech: 

Opublikowano

Taka trochę zrzynka z Messangera ale dobrze. 

Opublikowano
12 godzin temu, Rozi napisał:

:obama:

co to za kolejne 2d indiegów...

>YACHT CLUB GAMES

giphy.gif

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie lubię się powtarzać, ale Yacht Club tylko to WYDAJE. Developerem jest niejakie Mechanical Head. 

Opublikowano

Kaz Hirai odchodzi z Sony na emeryture

tenor.gif?itemid=12013025

Opublikowano

myślałem, że nic ciekawego o gierkach na YT już nie zobaczę, aż w końcu odkryłem przypadkowo ten znakomity kanał.

polecam cieplutko, zwłaszcza zainteresowanym wykorzystywaniem motywów z filozofii i literatury w popkulturze 

Opublikowano

Dzięki chmurka za info, będę śledził newsy.

Opublikowano

Jim Sterling po raz kolejny o tzw. Grach usługach, roadmapach i sprzedawaniu wybrakowanego, ubogiego w zawartość tytułu na premiere.

Opublikowano

czasami go obejrzę, ale on już mocno przegina z męczeniem buły. pampuch co tydzień z koszyka losuje jeden z tematów:

-gry AAA są chu,jowe

-DLC jest chu,jowe

-ubisoft/warner/activision jest chu,jowe

ok, zrozumieliśmy. 

Opublikowano
56 minut temu, ragus napisał:

czasami go obejrzę, ale on już mocno przegina z męczeniem buły. pampuch co tydzień z koszyka losuje jeden z tematów:

-gry AAA są chu,jowe

-DLC jest chu,jowe

-ubisoft/warner/activision jest chu,jowe

ok, zrozumieliśmy. 

Na Patronite mu płacą, to męczy bułę dalej, niestety.  Pewnie arkusze w excelu wskazują, że czym więcej narzeka, tym więcej dostaje xDDDD

Opublikowano

Jaka generacja takie ranty.

Opublikowano

W sensie że 100 razy lepsza od poprzedniej?

Opublikowano

Sukcesywnie tepi to co tepione byc powinno a czy kogos to ciekawi, bawi i czy mu ta formula (wciaz) odpowiada ? pfff

Opublikowano

Ja sam zazwyczaj nie przepadam za demagogicznym stylem, męczeniem buły i szukaniem taniego poklasku, ale zdarza mu się trafnie punktować dzisiejszą branże 

Opublikowano

Ze Sterlingiem to jak ze wszystkim - co za dużo to niezdrowo. Czasami lubię go posłuchać, czasami nim rzygam, ale fajnie, że jest.

Opublikowano

ze sterlingiem jest jak z guwnem, ok raz można przypadkiem wdepnąć ale potem lepiej omijać

Opublikowano

Czyżby niepochlebnie wypowiadał się o Xśboksie?

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

a nie wiem, ja ogladam tylko dunkeya