Square 8 611 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 A ja mu się nie dziwię, bo wiem jak to jest jarać się jakimś tytułem (Nex Machina), którego inni nie potrafią docenić, bo branża poszła w taką stronę, że jak mają do czynienia z wymagającą grą stawiającą na masterowanie, to odpuszczają. Podobnie jest z SoT, także nie przestawaj @ASX i częściej wrzucaj np jakieś fajne widoczki do tematu ze screenami 3 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Oho, Circle Jerk Rescue Team zaczyna bronić kolegi, czekamy na kermita, Huma, ravena, havena. Halo, alarm! Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 (edytowane) Mówisz masz. Zabawne, że asax piszący maturę w temacie SoT wadzi tak dużej liczbie użytkowników, ale matury Roziego w temacie BF1 jakoś nikomu nie przeszkadzały nigdy. Edytowane 12 kwietnia 2019 przez Hum Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 8 minut temu, _Be_ napisał: A skąd wiesz? Grałem akurat u kolegi + recenzje, materiały, opinie tutaj i w innych miejscach. No nie napawało mnie to ekscytacją. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 (edytowane) Spider-Man? Gra życia. Generalnie po tym poznasz Janusza, że jeśli media branżowe przekreśliły grę na premierę to gra nie może się podobać. Nie i ch,uj. Nikt nie każde sprawdzać wszystkiego, ale na łopatki rozkłada mnie fakt że największymi hejterami SoTa są głównie ludzie nie posiadający Xboxa i znani generalnie z negatywnego nastawienia do tejże konsoli. CW umarło to widzę że gdzie indziej musicie wylewać swoje żale. Edytowane 12 kwietnia 2019 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj
ASX 14 664 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 15 minut temu, Square napisał: A ja mu się nie dziwię, bo wiem jak to jest jarać się jakimś tytułem (Nex Machina), którego inni nie potrafią docenić, bo branża poszła w taką stronę, że jak mają do czynienia z wymagającą grą stawiającą na masterowanie, to odpuszczają. Podobnie jest z SoT, także nie przestawaj @ASX i częściej wrzucaj np jakieś fajne widoczki do tematu ze screenami Dzieki Ostatni miesiąc grałen tylko w program Insider SoT gdzie nie można robić screenów, ale gdy wróce do normalnej wersji gry z kolegami po aktualizacji i nazbiera się trochę ładnych screenów to pewnie coś wrzucę 1 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 W CW może napisałem z 3 posty max. Cytuj
Bzduras 12 605 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Tylko multiplayerowe indyczki w 8-bitowym pixel arcie, tak trzeba grać. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Grałem u kolegi jako argument Widać nawet w tęczy zyebanje fanów plastiku musi wybić Cytuj
Kmiot 13 681 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Generalnie po tym poznasz Janusza, że jeśli media branżowe przekreśliły grę na premierę to gra nie może się podobać. Nie i ch,uj. Ale wiesz, że to nie jakość gry jest obecnie tematem dyskusji i nikt (no, może poza Wiolkiem) samemu tytułowi tutaj niczego nie ujmuje? Chodzi o pewien stopień uciążliwości w panoszeniu się po tematach, gdy przecież gra jest ogólnie kojarzona, żadna to nisza potrzebująca reklamy. Kto miał się zainteresować, ten się zainteresował i powinien siedzieć w dedykowanym temacie. Przeludnienia tam raczej nie ma, żeby trzeba było wychodzić na zewnątrz. 2 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Spider-Man? Gra życia. Generalnie po tym poznasz Janusza, że jeśli media branżowe przekreśliły grę na premierę to gra nie może się podobać. Nie i ch,uj. Nikt nie każde sprawdzać wszystkiego, ale na łopatki rozkłada mnie fakt że największymi hejterami SoTa są głównie ludzie nie posiadający Xboxa i znani generalnie z negatywnego nastawienia do tejże konsoli. CW umarło to widzę że gdzie indziej musicie wylewać swoje żale. No tak to jest jak ktoś nigdy w życiu nie miał innej konsoli poza PlayStation. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Ja tam czasem lubię poczytać takie niezdrowe jaranko. Nie jest to najlepsza forma reklamy, ale wiem jak to jest. Może to przeszkadzać z początku, a potem się olewa. Zdecydowanie częściej w tematach pozagrowych przewija się God of War, ale to tez ludzie zaczęli olewać. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 No ale god of war sie przewija za sprawa blok ekipy jak probuja przy okazji innych gier/tematow wrzucac jakies pseudosmieszki w strone tego tytulu. "no god of war to to nie jest, to na szczscie dobra gra" itp itd Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 No tak, wiadomo, przeciez nikt tego nie neguje Cytuj
Pupcio 18 460 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Jak zdrowe jaranko to tylko pierwszym rdr. Uskuteczniam ten styl życia yolo od 9 lat polecam Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Opublikowano 12 kwietnia 2019 Ja tam czasem lubię poczytać takie niezdrowe jaranko. Nie jest to najlepsza forma reklamy, ale wiem jak to jest. Może to przeszkadzać z początku, a potem się olewa. Zdecydowanie częściej w tematach pozagrowych przewija się God of War, ale to tez ludzie zaczęli olewać. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 kwietnia 2019 Opublikowano 13 kwietnia 2019 az chce się wrócić i kolejny raz przejść te genialne rebooty Wolfika Cytuj
Pupcio 18 460 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Opublikowano 13 kwietnia 2019 To ta dwójeczka w końcu spoczko czy nie? Cytuj
ASX 14 664 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Opublikowano 13 kwietnia 2019 (edytowane) Pan Mateusz z NPD wyjaśnia I jeszcze jeden protip sprzedawanie/kupowanie takich gier na Pchlim Targu też nie pomaga Edytowane 13 kwietnia 2019 przez ASX 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 kwietnia 2019 Opublikowano 13 kwietnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, Pupcio napisał: To ta dwójeczka w końcu spoczko czy nie? Zależy, generalnie wiele rzeczy jest w niej dobre. Mi się nie podobało zakończenie, elementy jak liniowe misje, źle zdobiona informacja o tym że otrzymujemy obrażenia i dość pobieżnie zrobione wykorzystanie egzoszkieletu. Reszta jest na wysokim poziomie wsadzanie noża w czaszki nazistów nigdy nie wyglądało tak dobrze a do tego uwielbiam ten art design i ten diesel punkowy styl jest dla mnie strzałem w 10. Ale ja tam jestem fanem starych gier Starbreeze wiec nie wiem czy miarodajna jest moja opinia i do tego lewakiem więc nie przeszkadza mi rukanie za ścianą polki Edytowane 13 kwietnia 2019 przez _Be_ Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Dla mnie najwiekszy zawod tej generacji. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 kwietnia 2019 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Godzinę temu, ASX napisał: Pan Mateusz z NPD wyjaśnia I jeszcze jeden protip sprzedawanie/kupowanie takich gier na Pchlim Targu też nie pomaga No zobaczymy ile gier respawn sprzeda Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Opublikowano 13 kwietnia 2019 W Wolfie jedynce najgorzej wypadło to co powinno być esencją tej produkcji, gunplay. W ogóle nie czułem mocy tych broni, gdzie w takim Doomie było dla mnie wręcz idealnie. Chyba jedyny taki poważny zarzut odnośnie tej produkcji z mojej strony, ale jakże kluczowy. 1 Cytuj
Pupcio 18 460 Opublikowano 13 kwietnia 2019 Opublikowano 13 kwietnia 2019 hmm dla mnie obok dooma to najlepszy gunplay w tej generacji, przyjemnie się rozyperdalało nazioli z dwóch karabinów. Mnie znudziło to dlc z zombiakami dlatego tak niechętnie zabieram się za tę dwójke. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi