Opublikowano 31 lipca 20195 l Jeszcze abstrahując feelsów z tego filmiku to trafiłem na filmik na gameranxie ostatnio Wszystko w tej grze na swoje czasy było w jakimś sensie przełomowe jak tak pomyśleć, ilość pomysłów przytłacza a potem jak wyszła jeszcze wersja na PC, którą można było sobie dowolnie modować to już w ogole Uber kvlt
Opublikowano 31 lipca 20195 l Przez Was będę teraz przez najbliższy miesiąc odświeżał te gierki. Dzięki.
Opublikowano 31 lipca 20195 l kurde odswiezylbym sobie Vice City i San Andreas, szkoda ze nie mam za bardzo na czym ;/
Opublikowano 31 lipca 20195 l Przecież te gierki wyszły w takiej czy innej formie na chyba każdy popularniejszy sprzęt do grania z ostatnich trzech generacji, nie czaję problemu. Sam kupuję niedługo pada do PS2 i napier.dalam w VC, bo zbieram się do tego od paru dobrych lat. Akurat póki lato to klimacik sprzyja idealnie.
Opublikowano 31 lipca 20195 l nie mam starych konsol ;/ w jedyne co moge zagrac to San Andreas we wsteczej, szkoda w sumie ze na xboxie nie pojawilo sie to wydanie co na ps4 GTA 3, VC i San Andreas
Opublikowano 31 lipca 20195 l a jak stawiałem SA na szczycie gtaów to lamusy fani Nico pisały w CW coś o nadmiarze aktywności, ha tfu I cyk odtarza się w głowie: 1. zdecydowanie najlepsze radio w całej serii + RATM, Faith No More, Alice In The Chains, Soundgarden i "Personal Jesus" Depechów <3 2. Klasyka rocka w KDST i robienie licencji pilota do: lub: 3. czy wreszcie bujanie się z ziomeczkami w rytm najbardziej gangsta 187 tracka po terenach balasów Muzyka w V nie była zła, ale bujanie się w jej rytmach, było tylko nieudolną próbą odtworzenia tego SZTOSA i cyk, kolejny z postów, który cringowo się nawet pisze. przeyebana sprawa sprawa ta nostalgia
Opublikowano 31 lipca 20195 l Tyle lat czytania forum i zawsze było hrr tfu na SA że simsy itp. a tu nagle wszyscy kochają i najlepsza część. Czy to forum kiedyś mnie przestanie zaskakiwać?
Opublikowano 31 lipca 20195 l Serio? Mnie się wydawało, że SA obok VC to najulubieńsza część forumka.
Opublikowano 31 lipca 20195 l ja wole IV od SA co nie znaczy ze SA jest zle bo swego czasu robilo bardzo i nawet teraz jak ogladam filmiki to mam ochote znow wrocic na grove street
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Ja tam większym kultem darze SA niż VC mimo, że obie mi się podobają, także jesli chodzi o ten temat to moje zdanie XM znasz.
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l SA to król, w latach swojej świetności tytuł tak naprawdę bez wad, poza jakimś dorysowywaniem się terenu i trochę słabym AI otoczenia... no ale to był 2004 rok, a cała gra mieściła się na krążku DVD. Śmiem twierdzić, że od tamtej pory nie otrzymaliśmy już tak rozbudowanego, dopracowanego sandboxa z sercem. GTA IV i V to były świetne tytuły, ale względem SA zawsze im czegoś brakowało.
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Vc wolą talie juz sakramencko stare pierdziele bo jest muzyka z ich czasow i czuja sie jak w Miami vice
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l 34 minuty temu, Pupcio napisał: Vc wolą talie juz sakramencko stare pierdziele bo jest muzyka z ich czasow i czuja sie jak w Miami vice dzięki Pupcio za komplement
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l 7 minut temu, Orzeszek napisał: tylko vc ostatnie dobre gta i ostatnia dobra gra rockstara Puk puk
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Spokojnie orzech gra w gierki blizzarda i mu sie podobają w sensie te nowe
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l 1 godzinę temu, suteq napisał: To Blizzard wypuszcza jakieś gierki nowe? Diablo 3, Overwatch, Diablo Immortal tego typu
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l 4 godziny temu, Pupcio napisał: Vc wolą talie juz sakramencko stare pierdziele bo jest muzyka z ich czasow i czuja sie jak w Miami vice i ja ci parówo chcaiłem dżakuzi 3 pożyczyć Edytowane 1 sierpnia 20195 l przez maciucha