Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jak w dwojce, ale w jedynce nie bylo aktywnej pauzy a bez tego (z perspektywy ogrywanej jedynki) nie wyobrazam sobie grania w to na padzie.

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Granie w PCtowe gry na padzie? Ohuy. :obama: Niech dobry MS da w końcu mysz i klawiaturę na Xboxie to będziemy mogli rozmawiać.

też nie ogarniam grania w izometryczne gierki (a zwlaszcza crpg) na konsoli. albo jeszcze kurła w hirołsy xd

ohnononononono.mp3

Opublikowano

Klasyczne Heroesy wyszły nawet na Game Boy'a i nie były złe (jak na możliwości tej konsolI), więc jest to możliwe. Gorzej z chyba z chęciami do portowania. Na PS2 był też taki trochę heroes, w postaci "Heroes of Might and Magic: Quest of the DragonBone Staff", ale bardziej przypominał "King's Bounty" ;)

Opublikowano

Z bmxa do hariera.

Opublikowano

gnwBv47.gif

To kiedy nowe Dino Crisis?

Opublikowano

Ale to demo trexa z pierwszego psx nadal robi :banderas:

Opublikowano

Spencer wyłożył hajs na rimejk Dino crisis 3?  :pawel:

Opublikowano

chłopaki, wyszło coś w stylu everybody's golf na xone, czy same jakieś pseudocool tiger woodsy?

Opublikowano

Wrzucał już ktoś te mini steelbooki? To tylko do zbierania?

Opublikowano

Przeszedłem 5 gier z serii i nie dałbym więcej niż 6 żadnej, ale czy istnieje lepszy main theme? No korva wątpię

Opublikowano

to chyba nie ten temat Yeti, co ci w głowie szumi masz poniżej ;)

Opublikowano

To ten temat. Ja (pipi)ie, gra życia, nadal ciary przy the best is yet to come. 

Opublikowano

Gra życia mgs 4?  No tez lubie dobre interaktywne filmy i mgs 4 na wysokim miejscu ale nie gra zycia. 

Co do muzyki to świetne soundtracki miały gry bioware zawsze (nie mowie o tej generacji chociaż inkwizycja jeżeli coś miała dobrego to muzykę). Lubie takie orkiestrowe brzmienia a i main theme mass effect do teraz mam ciareczki. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano
22 godziny temu, XM. napisał:

ale czy istnieje lepszy main theme? No korva wątpię

Edytowane przez Figuś