Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, blantman napisał:

Gra życia mgs 4?  No tez lubie dobre interaktywne filmy i mgs 4 na wysokim miejscu ale nie gra zycia. 

Pierwszy MGS. 

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Też jestem takiego zdania, pomimo tego że jest straszny hype i pompowanie Spidermana na najlepszą grę o super bohaterze. 

Batman z 2009r. ogólnie najlepszy, chociaż wiadomo, że sam system walki byl udoskonalany w kolejnych częściach 

Opublikowano

No gdzie Batman a gdzie (kek) Spiderman, stawianie wyżej pająka to chyba ludzie, którzy nie grali w AA lub mieli spięcie w inkubatorze.

Opublikowano

Może pisali że jest lepszy od tej c00rwy Arkham City? :problem:

Opublikowano

9 grudnia na Switcha i PS4 wyjdzie ta perełka

Serdecznie polecam :)

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Oj bardzo przyjemnie mi się grało z panem blantmanem w coopie. Godny polecenia indyczek. :) 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

o 20 będzie gameplay :banderas: jeśli mam być szczery to czekam zdecydowanie bardziej na dl2 niż cp77

Opublikowano

Gra o zombie w 2019? No jest w tym jakis heroizm.

Opublikowano

Korva jego mac, dawać mi gre z taką fizyką, destrukcja otoczenia i ciężarem rzeczy. :(

Edytowane przez XM.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
2 godziny temu, Mejm napisał:

tak samo jak granie na PS3 w 2019

Opublikowano
16 godzin temu, Pupcio napisał:

o 20 będzie gameplay :banderas: jeśli mam być szczery to czekam zdecydowanie bardziej na dl2 niż cp77

Możliwości w przemieszczaniu się robią wrażenie, ale Mirrors Edge nigdy mi nie podchodził ze względu na perspektywę właśnie, a na dodatek nie przepadam za settingiem w którym są zombie. Ale dla fanów takich klimatów to z pewnością must have.

Opublikowano

BONER od pierwszego trailera ale, trochę opadł jak było dużo gadanka i kolejnej (pipi) wizji niespełnionych reżyserów ale potem :fsg:

17 godzin temu, Mejm napisał:

s5e0RQr.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

fajna rozprawka na temat 'kurła kiedyś to było a teraz to nie ma'

po końcówce oczywiście poszedłem i zamówiłem kolejne tytuły sprzed dekady do wstecznej na xbonie

:dog: 
Opublikowano

2008 to juz nostalgia? Jak dobrze byc r e t r o gamerm :cool:

Opublikowano
13 minut temu, Mejm napisał:

2008 to juz nostalgia? Jak dobrze byc r e t r o gamerm :cool:

no kurła jak sie nie nie jest starcem >30rż to czemu nie

z rozrzewnieniem wspominam gimnazjum i upalne lato 2010 z dziesiątkami paczek gofrów z lidla zapijanych sokiem pomarańczowym i gotg Red Dead Redemption na moim kozag ku.rwa Samsungu 23' HD Ready za pierwsze poważniejsze zarobione pieniądze :banderas:

a w tle wybory po katastrofie smoleńskiej i jakies jaja w komisji wyborczej

:yao: 

Edytowane przez maciucha

Opublikowano
45 minut temu, maciucha napisał:

no kurła jak sie nie nie jest starcem >30rż to czemu nie

Ała :/

Opublikowano
15 godzin temu, Mejm napisał:

2008 to juz nostalgia?

W sumie jak gra się na PS3 to żadna nostalgia, co tam odkrywasz ostatnio mejm? Uncharted 2 już jest na salonach?

Opublikowano

Ja rozumiem, ze bociarnia nie ma w co grac wiec jakakolwiek gra urasta do rangi mesjasza bo rzucili cos do miski no ale ku.rwa zombie? xD Ilez to mozna maglowac. Ch.uj, to nawet ja ze swoim ps3 jestesmy bardziej progresywni.

3 godziny temu, _Be_ napisał:

W sumie jak gra się na PS3 to żadna nostalgia, co tam odkrywasz ostatnio mejm? Uncharted 2 już jest na salonach?

Jeszcze nie. A co u ciebie? Co tam po pracce zarzucasz? Fifka, pesik, void bastards z kolegami z irca?

Opublikowano

Lepiej grać w gre o zombi, niż na konsoli zombi :)

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Lepiej grać w gre o zombi, niż na konsoli zombi :)

Przeciez nie gram na xboxie.