maciucha 11 638 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 leje na wszelkie abonamenty ciepłym moczem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 Ja ostatnio znów sobie odświeżyłem HM i nadal bawi i nieraz wprowadza w istny trans. Eh,szkoda,że na dwójkę trzeba jeszcze tyle czekać Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 @bluber W New Order są serio zombie kosmity? Nie wkręcasz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 Nie no akurat zombie nie, ale są nazi w kosmosie :> I za(pipi)isty smaczek związany z pewnym czarnoskórym leworęcznym muzykiem tylko dla który już grali i skończyli bo to duży spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 Ja ostatnio znów sobie odświeżyłem HM i nadal bawi i nieraz wprowadza w istny trans. Eh,szkoda,że na dwójkę trzeba jeszcze tyle czekać Ostatnio pobiłem swój speedrun do 37:53, dalej chu.jowo, ale ważne że jest progres. Jak ogarnę wykonywanie sequence skipów za pierwszym razem, to pewnie spokojnie zejdę do 32 minut. A WR tylko ~24 minuty :| Najgorsze jest RNG w Deadline, jak na ostatnim piętrze żaden mobek nie ma shotguna i w zasadzie wtedy nie mam po co grać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 (edytowane) Pisałeś kiedyś że chyba jesteś nienormalny że kręcą cię speed runy. Odpowiadam: jesteś tak samo nienormalny jak setki graczy sprzed 14-16 lat, którzy co miesiąc uzupełniali swoimi wynikami Aleję Sławy w Playstation Plus przemianowanym po roku na PlayerStation Plus. Praktycznie w każdym numerze poswiecona była min. jedna strona na najlepsze wyniki z trylogii Crasha, Spyro, RE, Metala, TR 1-4, czy rekordowych liczb pojedynków w trybach time attack i survival Tekkena 3 (niektóre dobijały nawet do dobrych kilku setek!). Ogólnie tęsknię za tego rodzajem uświęcaniem growego nerdostwa w obecnych magazynach konsolowych. Edytowane 28 grudnia 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 Praktycznie w każdym numerze poswiecona była min. jedna strona na najlepsze wyniki z trylogii Crasha, Spyro, RE, Metala, TR 1-4, czy rekordowych liczb pojedynków w trybach time attack i survival Tekkena 3 (niektóre dobijały nawet do dobrych kilku setek!). Ogólnie tęsknię za tego rodzajem uświęcaniem growego nerdostwa w obecnych magazynach konsolowych. Wejdź sobie na poniższa stronkę i przepatrz leaderboardsy, coś pięknego jak ruchliwe jest ich community. http://deertier.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2014 Kiedyś musisz przejść OoT żeby obejrzeć ten speedrun z komentarzem co kiedyś wstawiałem. Nie wiedziałem nic lepszego w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Kończe castlevanie sotn , jezu jaka ta gra miodna. Niby wydawąłoby sie ze 2D nie ma szans w tych czasach a z chęcią popykałbym sobie w coś w tym stylu na obecnych konsolach Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Ja ostatnio grając w Ubi gierki (FC4, Unity) dużo też grałem w platformóweczki 2d (m.in. Mario Land, Król Lew, Kaczor Donald) na SNES. Ciekawy mix teraz zabieram się za sesję na Nintendo64 z platformóweczkami 3d (Mario64, 2 x Banjo, Donkey Kong64) na zmianę z Infamous Last Light i nowym Dragon Age, w sumie już jakiś czas nowe, czasami ciut płytkie gierki przeplatam klasykami i naprawdę wtedy tak nie nużą, a nawet lepiej smakują. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Ja z nowszy gier koncze dark souls 2 i tez wlasnie zabieram sie za Last Light bo trzeba odpocząć od chlastania mieczykiem W sumie mam pada pod kompa to chyba tez sciagne jakies platformery na emu i popykam. Co polecacie ze snesa na pierwszy rzut? Jakies mario czy zeldy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Super Mario World 2: Yoshi's Island jak dla mnie najlepszy platformer na SNESa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Ja z nowszy gier koncze dark souls 2 i tez wlasnie zabieram sie za Last Light bo trzeba odpocząć od chlastania mieczykiem W sumie mam pada pod kompa to chyba tez sciagne jakies platformery na emu i popykam. Co polecacie ze snesa na pierwszy rzut? Jakies mario czy zeldy? Last Light akurat Infamous na PS4 Co do gier na snes to dwie sprawy: 1) masz tv crt to postaraj się kupić snes, chodzą naprawdę za nieduże pieniądze i w dobrym stanie. Jestem miłośnikiem platformowek ale jak próbowałem grać na emu w takiego Kaczora Dnalda no naprawdę - 100 fajności i wczutki. 2) co do platformówke to koniecznie trzy części Super Mario World, Kaczor Donald, Alladyn to tak na wstępie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Myslealem ze metro xD Ok dzieki panowie, balon z checia bym kupił snesa ale co z grami? Ja na psxa mam problem z dostępnoscią a co mowic snes, chyba ze macie jakies stronki czy fora gdzie handluje sie takimi retro gierkami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Ja na psxa mam problem z dostępnoscią a co mowic snes, chyba ze macie jakies stronki czy fora gdzie handluje sie takimi retro gierkami? Dostawa z Allegro i z Ebay wszędzie dojedzie, NAWET do Ostrołęki. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Myslealem ze metro xD Ok dzieki panowie, balon z checia bym kupił snesa ale co z grami? Ja na psxa mam problem z dostępnoscią a co mowic snes, chyba ze macie jakies stronki czy fora gdzie handluje sie takimi retro gierkami? Ja sam od użytkownika naszego forum kupilem snesa pal z grami, potem klasycznie allegro. Jest tam pełno pla cartów, naprawdę w dobrych cenach, np zarypiate platformówki Smery 1 i 2 to po ok 25 zł za szt. chodzą. Aaa co do platformówek na start przygody ze SNES to oczywiście trzy części Dnkey Konga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Kanabis jak jestes w cugu Castlevani i nie podzielasz glosow, ze granie na emu to ch.uj, to sciagnij sobie emu GBA i trzy Castlevanie, ktore tam wyszly. Sa 2D, tak jak SotN a zastosowanie innego systemu walki w kazdej z nich powoduje, ze nie powinny ci sie znudzic. Polecam tez zobaczyc od czego sie wszystko zaczelo i zassac emu NESa z Castlevania 1. Dla mnie najlepsza czesc. Ta muzyka <3. Niewiarygodne, ze to powstalo w latach 80. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 ja musze od rodzicow kiedys z szafy odkopac amige600 - coraz wieksze mam pragnienie by znowu popykac w brian the lion, prehistoric, zool, mr nutz czy soccer kid Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 (edytowane) Castlevania? Polecam http://the-mig-page.wifeo.com/castlevania-the-lecarde-chronicles-2013.php Edytowane 29 grudnia 2014 przez XM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Prehistorik, o jezu. Dwojka zayebista. Na 286 katowalem. Zool tez ok. A w Risky Woods ktos gral? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 na mojej amidze 600: golden axe, warlords (sesje we 2 z bratem, maszynka w nocy chodzila zeby na drugi dzien kontynuowac), joe joe 2, prehistorik 2 rownież i masa innych, wspaniała maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Kończe castlevanie sotn , jezu jaka ta gra miodna. Niby wydawąłoby sie ze 2D nie ma szans w tych czasach a z chęcią popykałbym sobie w coś w tym stylu na obecnych konsolach A panie z obecnych tytułów to Shovel Knight, Outland, The Waste Land, Gucamelee, Cave Story, Strider a tytułow starszych to własnie wymieniane Castelvanie z GBA albo Metroidy czy to Zero Mission czy Fusion czy w końcu Super Metroid. Albo jeśli pixele cię troche odrzucają (Chociaż takie Gucamelee nie jest pixelartowe) to sprawdź to hd wersja castelvanii z 3ds Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W życiu bym nie przypuszczał, że jest na świecie coś innego, oryginalnego i sprawiającego taką frajdę, której niestety w dobie dzisiejszych gier nie odczuwam już na PS3/PS4. Cały ten syf pokroju AC:Unity nie istnieje na WiiU, albo ja go nie dostrzegam jeszcze. Zapomniałem co to bugi w grach, co to mikrotransakcje, co to nie działający PSN, co to trofea - po prostu rewelacja, z której bardzo jestem zadowolony. Świetna konsola, no ale tego chyba pisać tu nie muszę. Bayo urywa łep. Kolejny uzdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Kończe castlevanie sotn , jezu jaka ta gra miodna. Niby wydawąłoby sie ze 2D nie ma szans w tych czasach a z chęcią popykałbym sobie w coś w tym stylu na obecnych konsolachA panie z obecnych tytułów to Shovel Knight, Outland, The Waste Land, Gucamelee, Cave Story, Strider a tytułow starszych to własnie wymieniane Castelvanie z GBA albo Metroidy czy to Zero Mission czy Fusion czy w końcu Super Metroid. Albo jeśli pixele cię troche odrzucają (Chociaż takie Gucamelee nie jest pixelartowe) to sprawdź tohttp://youtu.be/XVf2KZ2vljshdwersja castelvanii z 3ds Castlevania z 3ds jest baaaaaardzo słaba i omijałbym ją szerokim łukiem. Ech, nigdy już nie zobaczymy nowej, dobrej castlevanii 2d ((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Na szczęście Igarashi robi nową grę w tym stylu już poza Konami a właściwie robił, bo na jakiś czas projekt zawiesił Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi