Gość Rozi Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 Ze złamaną prawą ręką ciężko byka walić, a tym bardziej odpisywać na forum. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 11 minut temu, Wredny napisał: Ale serio - to żaden spoiler... Towarzyszka ma sercowe dylematy i tyle - żaden to quest z mega twistem, ot zapychacz, typowy "companion task", nic szczególnego, o co by można się spinać. No ja gram około 7 godzin i nie zdawałem sobie sprawy że jest aseksualna, co prawda domyślałem się że ciągnie ją do bab, ale wolalbym się takich informacji dowiadywać w grze a nie z randomowego posta na forumku Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 Czy prawilnie wykupując gaypassa na komputerku za te 4 złotóweczki dla Outer Worlds, a następnie te same Outer Worlds torrentując na lapku z win7 jestem piratem czy jednak wspieram branżę? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 2 minuty temu, ASX napisał: No ja gram około 7 godzin i nie zdawałem sobie sprawy że jest aseksualna, co prawda domyślałem się że ciągnie ją do bab, ale wolalbym się takich informacji dowiadywać w grze a nie z randomowego posta na forumku Wchodzisz do tematu Konsolowa Tęcza i dziwisz się, że piszemy tutaj o osobach aseksualnych? Przypominam, tęcza to symbol ruchu LGBTQ+, pozdro Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 9 minut temu, Rozi napisał: Wchodzisz do tematu Konsolowa Tęcza i dziwisz się, że piszemy tutaj o osobach aseksualnych? Przypominam, tęcza to symbol ruchu LGBTQ+, pozdro Trzeba by zapytać blubera ktory nazywał ten temat, co mial na mysli pisząc tęcza ( co z naturalnych względów jest teraz niemożliwe) Ale śmiem podejrzewać że chodzilo mu raczej o miejsce swobodnych przyjaznych dyskusji, a nie tropienie lewackich spisków w grach wideo. Dlatego życzylbym sobie i byłbym wdzięczny gdybyś przestał zaśmiecać temat takimi postami nie wnoszącymi nic do dyskusji Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 To ty zacząłeś pienić się o rzekome spoilery z questa pobocznego (sic!), więc sam przerwałeś tę jakże "przyjazną" dysputę, o wpływu polityki na gry wideo. A życzyć czegokolwiek to sobie możesz w temacie o Sea of Thieves, tam się może życzenia szybciej spełnią. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 4 godziny temu, Rozi napisał: Wchodzisz do tematu Konsolowa Tęcza i dziwisz się, że piszemy tutaj o osobach aseksualnych? Przypominam, tęcza to symbol ruchu LGBTQ+, pozdro On nie dziwi się, że ktoś śmie poruszyć kwestie aseksualności tylko irytuje go spoiler. A tęcza symbolizuje naprawdę wiele rzeczy. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 I później jest zdziwko, że ludzie dezertują z forum przy takim poziomie "dyskusji" w (z założenia) neutralnym temacie. 3 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 5 godzin temu, Rozi napisał: więc sam przerwałeś tę jakże "przyjazną" dysputę, o wpływu polityki na gry wideo dyskusja wg Roziego: 10 godzin temu, Rozi napisał: Stunning and brave <3 Ponadto w grze jest lista zakazanych słów, których nie można użyć w imieniu postaci: https://pastebin.com/jTDiYsAy 2019 rok <3 Przypomina się: 10 godzin temu, Rozi napisał: 7 godzin temu, Rozi napisał: no prawdziwie oksfordzkie standardy debaty 6 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 (edytowane) Kurcze, skowyrne takie te lewaczki czy tylko mi się tak wydaje? Swoją drogą ten argument Roziego, że gra jest poniekąd "zepsuta" przez poprawność polityczną (czyli jest ciosem wymierzonym w białych), bo nie może nazwać swojej postaci nigger albo gringo (które to jest raczej zarezerwowane dla białych)... Nie wiem jaki proces myślowy za nim stał, ale zakładam, że raczej zerowy. Chociaż też boli mnie ban na "stulejarza". Edytowane 28 października 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Kurcze, skowyrne takie te lewaczki czy tylko mi się tak wydaje? Wydaje ci się Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 (edytowane) 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Swoją drogą ten argument Roziego, że gra jest poniekąd "zepsuta" przez poprawność polityczną (czyli jest ciosem wymierzonym w białych), bo nie może nazwać swojej postaci nigger albo gringo (które to jest raczej zarezerwowane dla białych)... Nie wiem jaki proces myślowy za nim stał, ale zakładam, że raczej zerowy. no i jest side quest o aseksualności postaci, dla roziego to zbyt duży ciężar umysłowy Edytowane 28 października 2019 przez Figaro 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Swoją drogą ten argument Roziego, że gra jest poniekąd "zepsuta" przez poprawność polityczną Pokaż, gdzie tak napisałem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 Najlepsze jest to, że rozi nawet nie widział gry na oczy ale najwięcej ma do powiedzenia bo jakieś randomy w internecie zrobiły propagandowy obrazek. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 Zepsuta przez poprawność polityczną, to się rozumiem przez sie. Zwłaszcza w perspektywie Twoich postów na tematy światopoglądowe. Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 28 października 2019 Opublikowano 28 października 2019 11 godzin temu, ASX napisał: Trzeba by zapytać blubera ktory nazywał ten temat, co mial na mysli pisząc tęcza ( co z naturalnych względów jest teraz niemożliwe) Ale śmiem podejrzewać że chodzilo mu raczej o miejsce swobodnych przyjaznych dyskusji, a nie tropienie lewackich spisków w grach wideo. Dlatego życzylbym sobie i byłbym wdzięczny gdybyś przestał zaśmiecać temat takimi postami nie wnoszącymi nic do dyskusji Zawsze można zajrzeć do pierwszego posta tematu: W dniu 27.12.2014 o 02:56, Gość _Be_ napisał: Z racji tego, że fajnie sobie można czasem pospamić o fajnych rzeczach z użytkownikami sugar, matepięc, figlarz, niktcienielubi czy kilku innych, ale zawsze wejdą i wrzucą jakies lemingi screeny z usługi, która ich nie interesuje albo z konsoli, której nigdy nie powąchają nawet przez to obrzydzają innym użytkownikom jakąkolwiek fajną dyskusję ponad trzepanie konia do gifów czy do rozdziałki to zakładam ten temat. Wyżej wymienieni userzy proszeni są o fajne posty żeby tworzyć fajny temat a, że nie ma tutaj licznika postów to sobie możemy spamować o dobry gierkach a nie gó.wnie obsranym czy rozmazanym 1 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 30 października 2019 Opublikowano 30 października 2019 panowie ja już nie daję rady, dobrze że jest opcja wyłączenia gry bo by była katastrofa, człowiek mógłby się wieszać na linach panowie, trzymajcie fason, ale nie daję rady z RDR 2, albo ku.rwa opi.erdolisz bank albo coś rozyebiesz, to wtedy giereczka jest lux, to samo graficzka i immersja, ale potem włączasz misję, widzisz te ograniczenia to ty jedynie kut.asa do dupy dostaniesz, zapamiętaj te słowa. doceniam dbałość o detale, ale na chuy ta gra jest zyebana w sterowaniu, czemu wszystko tak bardzo upiera się w przeszkadzaniu w zabawie, a najgorsze, że nikt tego nie widzi, rockstar sika wam do herbaty, a wy to pijecie bo nie wiecie co tam jest jutro idzie do żyda i kupuję sobie dobrego open worlda jakim jest Yakuza Kiwami, bo jakbym grał w to dalej, to byłby magik, byłby magik za dwa lata 1 2 5 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 30 października 2019 Opublikowano 30 października 2019 (edytowane) Sterowanie, strzelanie i ruchy arthura to po prostu wóz z węglem, niestety to są bolączki i pięta achillesowa tej gierki. Edytowane 30 października 2019 przez Faka Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 30 października 2019 Opublikowano 30 października 2019 Już chciałem wlepić minusa, ale zobaczyłem wzmiankę o Yakuzie i w porę rozpoznałem trolling 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 30 października 2019 Opublikowano 30 października 2019 po kilkunastu godzinach gry już się człowiek przyzwyczaja do tego sterowania i gra się wtedy całkiem przyjemnie 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2019 Opublikowano 30 października 2019 https://www.eurogamer.net/articles/2019-10-30-ps4-overtakes-wii-and-ps1-to-become-second-best-selling-home-console-of-all-time?fbclid=IwAR1fC4nLGMOw1M42dsQd6wwI5RkqTH5M_Tihd-PRshprESwoOoh-0_k6sYE No i cymesik. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Remaster Mass Effect? Wstyd się przyzać, ale nigdy nie zagrałem w ME3, pomimo że to jedna z moich najbardziej ulubionych serii. Przygarnąłbym wersję z wszystkimi DLC. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Tez bym przygarnal na jednej plytce ze wszystkimi DLC. Problem jest chyba tylko taki, że te hóiki pewnie dobrze zarabiają na DLC w dalszym ciągu i nie chce im się robic remasterka. OJ GRAŁBYM JAK POYEBANY 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 No jak remasterów, szczególnie dobrze znanych mi i stosunkowo świeżych gier, raczej nie uznaję, tak faktycznie najlepszą trylogię tamtej generacji bym przytulił w dobrej wersji, bo na konsolach nie ma sensu tego sprawdzać, a na PC mi się nie chce od nowa je.bać z instalkami, crashowaniem jedynki, glitchami w trójce itd. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 31 października 2019 Opublikowano 31 października 2019 Ja to bym sobie życzył REMAKE, ale tego to się w życiu nie doczekamy. Jedynka jest już trochę stara gameplayowo. Zresztą zawsze była, a niepoważni ludzie gnoili dwójkę tylko dlatego, bo miała lepsze strzelanie xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi