Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

"Hey, wydamy remastery Waszych ulubionych Marianów, ale śpieszcie się, bo za pół już ich nie będzie!"

Co to gurwa za polityka? Domyślam się, że fizycznego wydania w ogóle nie będzie? Czy chodzi o mały nakład? Nie wierzę, że chińczyki są tak głupie i cyfrowego remastera usuną po kilku miesiącach od premiery? O co tu chodzi? Ja wiem, że Nintendo to ma głowy głęboko we własnych zadach, ale to już jest jakieś kuriozum [emoji1787]

EDIT:
Teraz doczytałem, że chodzi o fizyczną z limitowanym nakładem.

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

@Soul Maniaka  kablem z kontaktu smyrasz po nogach że go tak telepie od 5:00 do 6:20? xd

Opublikowano

Nie przypuszczałem, że granie wygląda aż tak żałośnie z perspektywy TPP.

Opublikowano

Bardzo chętnie kupię żeby pokazać, że nowa część jest potrzebna. A przy okazji w końcu ogram tę odsłonę. 

Opublikowano

wygląda jakby miało wyjść na telefony 

Opublikowano

Piaski Czasu to jedyny PoP, którego skończyłem. Ciekawe info.

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

Bardzo chętnie kupię żeby pokazać, że nowa część jest potrzebna. A przy okazji w końcu ogram tę odsłonę. 

Po trylogii seria miała raczej tendencję spadkową, więc może niech zaczną od remake'ów pierwszych gier z serii. Ja też sprawdzę o ile będzie za te 30-40EUR.

Opublikowano

Sands of Time? Jedna z moich pierwszych gier na PS2.

Top 3 jeśli chodzi o muzykę podczas napisów końcowych.

Opublikowano

Wygląda graficznie słabo (ten ryj ksiecia). Zobaczymy...

Opublikowano

Może robią na odpyerdol żeby ludzie im wreszcie dali spokój z pytaniami o nowego PoPa tworząc gniota.

Opublikowano

Bardziej remaster niż remake na tym filmiku :/

Opublikowano

Ale gufno. Jednak wolę nie kupować i trzymać się wspomnień, bo jeszcze zepsuję se tym gniotem.

Opublikowano

Ja mam remastera trylogii na ps3, to im podziękuję za taką prace.

Opublikowano

Nie byla to czesc, ktora zapamietalbym jako warta do odswiezenia (choc najbardziej trzymala klimat Persji). Ale juz wam moge powiedziec, ze druga i trzecia sa w drodze :)

Opublikowano

No zobaczymy, co oni tu wymyślili - oby to było coś zjadliwego. W tamtym roku, po prawie 10 latach, odświeżyłem sobie Dwa Trony i gra nadal jest elegancka. 

W sumie to niech robią te rimejki, bardziej jestem nimi zainteresowany niż ich tymi Assasynami.