Opublikowano 10 września 20204 l ja nie wiem po co to robia, gdyby to byla gierka warta ponownego ogrania to moze, a tak to xDDD
Opublikowano 10 września 20204 l Pewnie po to, żeby powiedzieć inwestorom czy komu tam "PoPy się nie sprzedają, rynek się zmienił" i wrócić do klepania Asasynów na jedno kopyto.
Opublikowano 10 września 20204 l 8 minut temu, kubson napisał: ja nie wiem po co to robia, gdyby to byla gierka warta ponownego ogrania to moze, a tak to xDDD Małym nakładem chcą zarobić, a przy okazji zobaczyć, czy opłaca się wyskakiwac z nową odsłona. I w ogóle czemu niewarta ogrania? Fajna gra to przecież była.
Opublikowano 11 września 20204 l Wstydu nie mają z czymś takim wyskakiwać w dobie takich rimejków jakie wydaje Activision, czy Sony. Przecież, to coś, jest ze dwie generacje do tyłu.
Opublikowano 11 września 20204 l Któryś raz trafiam na te prezentacje i... To jest z 2003 roku, 2003! To, co Gabe tam pokazuje, robi wrażenie i dziś. Bez kitu, przecież 17 lat temu to musiało wyglądać jak coś z dalekiej przyszłości. Inna sprawa, że nie powinienem tego oglądać, bo mi teraz przykro, że nie ma kontynuacji. Ale dwójka Najlepszy FPS w historii?
Opublikowano 12 września 20204 l 23 września ukaże się dokument o jedynym prawdziwym CW czyli o rywalizacji Segi i Nintendo w latach 90-tych
Opublikowano 12 września 20204 l Fajne czasy. Szkoda ,że Sega odpadła z rynku konsol. Lubiłem ich sprzęty.
Opublikowano 12 września 20204 l Dla mnie wtedy to był prawdziwie next-genowy sprzęt - kupiłem go w okolicach premiery PS2, na które mnie nie było stać i robił wrażenie nawet później, gdy już konsolę Sony posiadałem (choćby porównanie Soul Calibur Z DC vs SCII na PS2, albo Resident Evil Code Veronica - w obydwu przypadkach wersja PS2 wyglądała, jak rozmazane gówno przy ultra ostrym obrazie, generowanym przez maszynkę Segi).
Opublikowano 12 września 20204 l 6 minut temu, Wredny napisał: Dla mnie wtedy to był prawdziwie next-genowy sprzęt - kupiłem go w okolicach premiery PS2, na które mnie nie było stać i robił wrażenie nawet później, gdy już konsolę Sony posiadałem (choćby porównanie Soul Calibur Z DC vs SCII na PS2, albo Resident Evil Code Veronica - w obydwu przypadkach wersja PS2 wyglądała, jak rozmazane (pipi) przy ultra ostrym obrazie, generowanym przez maszynkę Segi). Tylko sega sama zabiła ten sprzęt
Opublikowano 13 września 20204 l W sumie teraz zwróciłem uwagę, że ubi w przeciągu jednego miesiąca wydaje trzy openworldy - legiona, valhallę i fenixa. I wszystkie to tpp action-rpg. Ubi w formie xD Ale o obchodach 25-lecia raymana to zapomnieli Choć może to dobrze patrząc co zrobili z popem.
Opublikowano 14 września 20204 l Już bez przesady z tym "rpg" - im się wydaje, że jakieś śmieszne drzewko ze skillami do odblokowania dadzą i już "role-playing"
Opublikowano 15 września 20204 l nie zdziwiłbym się gdyby zapowiedziany kilka miesięcy temu Project Athia okazał się kolejnym Finalem, chińczyki lubią wykręcać takie numery
Opublikowano 15 września 20204 l No generalnie to było bardzo podobne do tego co można było zobaczyć w XV. Niemało ludzi z branży zresztą o tym pisało.
Opublikowano 15 września 20204 l 16 minut temu, suteq napisał: Kiedy premiera? W 2024 czy dopiero 2025? Dokładnie zanim to wyjdzie wydadzą pewnie już wersje pro konsol
Opublikowano 15 września 20204 l 18 minut temu, suteq napisał: Kiedy premiera? W 2024 czy dopiero 2025? W 2012.
Opublikowano 15 września 20204 l On 9/12/2020 at 2:37 PM, ASX said: 23 września ukaże się dokument o jedynym prawdziwym CW czyli o rywalizacji Segi i Nintendo w latach 90-tych To chyba na podstawie książki Console Wars? Polecam, bardzo przyjemna lektura.
Opublikowano 16 września 20204 l Ubi zapowiedziało w końcu nowego Splinter Cella na... Oculusa Edytowane 16 września 20204 l przez MBeniek