Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Jest trailer z PS3

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

ja nie wiem po co to robia, gdyby to byla gierka warta ponownego ogrania to moze, a tak to xDDD

Opublikowano

Pewnie po to, żeby powiedzieć inwestorom czy komu tam "PoPy się nie sprzedają, rynek się zmienił" i wrócić do klepania Asasynów na jedno kopyto.

Opublikowano
8 minut temu, kubson napisał:

ja nie wiem po co to robia, gdyby to byla gierka warta ponownego ogrania to moze, a tak to xDDD

Małym nakładem chcą zarobić, a przy okazji zobaczyć, czy opłaca się wyskakiwac z nową odsłona. 

I w ogóle czemu niewarta ogrania? Fajna gra to przecież była. 

Opublikowano

Wstydu nie mają z czymś takim wyskakiwać w dobie takich rimejków jakie wydaje Activision, czy Sony. Przecież, to coś, jest ze dwie generacje do tyłu.

Opublikowano

Któryś raz trafiam na te prezentacje i... To jest z 2003 roku, 2003! To, co Gabe tam pokazuje, robi wrażenie i dziś. Bez kitu, przecież 17 lat temu to musiało wyglądać jak coś z dalekiej przyszłości. 

Inna sprawa, że nie powinienem tego oglądać, bo mi teraz przykro, że nie ma kontynuacji. Ale dwójka :banderas:Najlepszy FPS w historii? 

Opublikowano

23 września ukaże się  dokument o jedynym prawdziwym CW czyli o rywalizacji Segi i Nintendo w latach 90-tych 

Opublikowano

Dla mnie wtedy to był prawdziwie next-genowy sprzęt - kupiłem go w okolicach premiery PS2, na które mnie nie było stać i robił wrażenie nawet później, gdy już konsolę Sony posiadałem (choćby porównanie Soul Calibur Z DC vs SCII na PS2, albo Resident Evil Code Veronica - w obydwu przypadkach wersja PS2 wyglądała, jak rozmazane gówno przy ultra ostrym obrazie, generowanym przez maszynkę Segi).

Opublikowano
6 minut temu, Wredny napisał:

Dla mnie wtedy to był prawdziwie next-genowy sprzęt - kupiłem go w okolicach premiery PS2, na które mnie nie było stać i robił wrażenie nawet później, gdy już konsolę Sony posiadałem (choćby porównanie Soul Calibur Z DC vs SCII na PS2, albo Resident Evil Code Veronica - w obydwu przypadkach wersja PS2 wyglądała, jak rozmazane (pipi) przy ultra ostrym obrazie, generowanym przez maszynkę Segi).

Tylko sega sama zabiła ten sprzęt :(

Opublikowano

W sumie teraz zwróciłem uwagę, że ubi w przeciągu jednego miesiąca wydaje trzy openworldy - legiona, valhallę i fenixa. I wszystkie to tpp action-rpg. Ubi w formie xD Ale o obchodach 25-lecia raymana to zapomnieli :( Choć może to dobrze patrząc co zrobili z popem. 

Opublikowano

Już bez przesady z tym "rpg" - im się wydaje, że jakieś śmieszne drzewko ze skillami do odblokowania dadzą i już "role-playing" :yao:

Opublikowano

Prawdopobnie też czasowy ex $ony

Opublikowano

Kiedy premiera? W 2024 czy dopiero 2025? :) 

Opublikowano

nie zdziwiłbym się gdyby zapowiedziany kilka miesięcy temu Project Athia okazał się kolejnym Finalem, chińczyki lubią wykręcać takie numery

Opublikowano

No generalnie to było bardzo podobne do tego co można było zobaczyć w XV. Niemało ludzi z branży zresztą o tym pisało. 

Opublikowano
16 minut temu, suteq napisał:

Kiedy premiera? W 2024 czy dopiero 2025? :) 

Dokładnie zanim to wyjdzie wydadzą pewnie już wersje pro konsol 

Opublikowano

Asax sabotarzysta jak zepsuł nam niespodziankę  :(

Opublikowano
On 9/12/2020 at 2:37 PM, ASX said:

23 września ukaże się  dokument o jedynym prawdziwym CW czyli o rywalizacji Segi i Nintendo w latach 90-tych 

To chyba na podstawie książki Console Wars? Polecam, bardzo przyjemna lektura.

Opublikowano

Ubi zapowiedziało w końcu nowego Splinter Cella na... Oculusa :Coolface:

EiDdGyPWAAEm3uu?format=jpg&name=large

Edytowane przez MBeniek