Figuś 21 141 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 39 minut temu, ASX napisał: Xbox skończył 19 lat To już stara dupa jest nie wiem czy było ale dzisiaj dopiero wyczaiłem że This War of Mine został pierwszą grą która będzie lekturą szkolną, fakt faktem nieobowiązkową i dla pełnoletnich ale jednak 2 minuty temu, Hendrix napisał: czytaj: realne zagrożenie przejęcia bliskiego partnera Sony Czy to właśnie o Blue Point albo Housemarqe chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 W przypadku tych ekip, to sądzę, że bardziej one chciałyby niż Sony (stabilność vs. ryzyko) :v Miałem na myśli większe podmioty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Blaupoint to bylby kozacki ruch i chcialbym zeby dostali wkoncu szanse na swoja gre. Tak samo mam nadzieje ze te plotki o Silent hill sa prawda bo juz za dlugo trzeba czekac na dobrego silenta. No i w sumie jestem ciekaw to tam dlubie quantic dream bo lubie te ich gierki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Kilka informacji z ostatniego wycieku danych Capcomu: Cytat Resident Evil Village details (Current-gen release, April launch, Demo before release) New multiplayer Resident Evil referred to internally as Project Highway/Village Online. It's a Battle Royale of some sort. New Ace Attorney collection for PS4 and Switch (AA1-3 and DGS1-2) New project codenamed "GUILLOTINE" for Switch in February, other platforms in May Unannounced project "Reiwa" in May, no platforms mentioned Monster Hunter Rise on PC releasing October 2021(?). Demos for Switch in January and March Monster Hunter Stories 2 on PC. Targeting June 2021 Switch/PC release. Single-player, online co-op and PvP modes. Paid DLC expansions, free post-launch co-op quests, cosmetic MTX, and amiibo support planned. Resident Evil 4 for Oculus VR New Shooter Multiplayer game titled "SHIELD" geared towards streamers Source Code for DMC2 and Umbrella Chronicles Stadia paid Capcom $10 million USD to put RE7 and RE8 on the platform. Sony paid $5 million USD for RE7 VR/timed DLC/demo exclusivity. Niestety dalej nic o DC :< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Co to jest DC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Silent Hill byłoby idealną grą dla wyrobników z Bluepoint. Nie oczekuję od jedynki żadnych zmian - poproszę tylko współczesną oprawę graficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 1 minutę temu, Ludwes napisał: Co to jest DC? Dino Crisis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Nawet na naszym lokalnym rynku drobne przejęcia: Ciekawe czy w tej sytuacji FWH uda się być dalej studiem, w którym się nie crunch'uje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Ciekawe czy FWH wydadzą w końcu jakąś dobrą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Aż wyguglać musiałem co Ci goście w ogóle zrobili i nie dziwię się, że nic z tego nie rozpoznałęm. Jednak co by nie mówić, good for them. Kto wie? Być może 1 minutę temu, suteq napisał: wydadzą w końcu jakąś dobrą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Trzeba by zbadać czy przypadkiem nie ma jakiejś zależności między crunchowaniem a jakością wydawanych gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 Przecież Shadow Warriory były dobrze zrobione i tylko z tej gry znam jako tako firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 @MBeniek No Embracer oprócz FWH kupił jeszcze 12 innych ekip :v Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike 97 Opublikowano 18 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2020 3 godziny temu, Faka napisał: Przecież Shadow Warriory były dobrze zrobione i tylko z tej gry znam jako tako firmę. Hard Reset też jest znany, chociaż bardziej wśród ludzi, którzy grywali na pecetach, bo na konsole wyszło 5 lat później. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 http://007.ioi.dk Cytat Project 007 (working title) is a brand new James Bond video game with a wholly original story. Earn your 00 status in the very first James Bond origin story, to be developed and published by IO Interactive Marka trafiła raczej w dobre ręce, choć i tak pewnie sobie jeszcze trochę poczekamy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Może wyjdzie do tego 2025. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 wjedzie na premierę, cokolwiek to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 To Ci goście od Hitmana? A to zrobimy Wam tego Bonda w odcinkach XD Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Dziwię się, że tyle głosów jest za tym, by BluePoint robiło swoje gry. Własne gry to nie jest ich specjalizacja. Oni robią upgrade graficzny utrzymując kod źródłowy prawie bez zmian. Moim zdaniem lepiej, by wypuszczali co roku jakieś mega remake'i, niż zaryzykowali i za 7 lat puścili ładną grę, która może być przeciętna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 15 lat temu zadebiutował Xbox 360, konsola która ładnie namieszała w branży i wychowała spore pokolenie graczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Która momentalnie zabiła wsparcie oryginalnego klocka No nie miałem szczęścia przesiadając się z Dreamcasta xD Chociaż ten ostatni był jeszcze wspierany grami jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 46 minut temu, ASX napisał: 15 lat temu zadebiutował Xbox 360, konsola która ładnie namieszała w branży i wychowała spore pokolenie graczy Cudowna maszyna <3 Masa wspomnień z nią związana i chyba największy skok jakościowy jaki przeżyłem jako świadomy gracz. Od singla przez multi, od indyków po AAA, od fantastycznych exów i wielu równie fantastycznych multiplatform. Ogromne community, masa możliwości. Konsola kompletna i dla mnie najlepsza stacjonarka w historii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Chyba też wyżej sobie cenie 360 niż ps2, chociaż obie bardzo lofciam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 673 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 X360, przynajmniej w Polsce, był konsolą, która jak żadna do tej pory, przyciągnęła dotychczasowych pecetowców. Nie znam nikogo, kto przeskoczył z PS2 na nowego Xa, za to każdy posiadacz X360, którego znam, był wcześniej blacharzem. Z różnych powodów 360 to była najbardziej "przystępna", przyjazna dla masowego konsumenta konsola. Co jest nieco ironiczne, patrząc na dalszy rozwój marki i "elitarystyczny" vibe tworzony wokół jej następczyń. Osobiście: zwyczajnie jej nie potrzebowałem, bo niedługo po premierze wbiłem w świat PC, który za podobne pieniądze oferował niemal tę samą ofertę w lepszej jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 13 godzin temu, Ukukuki napisał: Która momentalnie zabiła wsparcie oryginalnego klocka Pamiętam jak ta decyzja była wówczas krytykowana w internecie xd i jako wzór stawiane było Sony, które dzielnie wspierało PS2 jeszcze w 2007 (premierą GoW2). Teraz z kolei xboxowi dostaje się za to że zapowiedział że stara generacja będzie jeszcze wspierana przez rok lub dwa, graczom nie dogodzisz xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi