Mejm 15 291 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Daj spokoj kotlet, to tylko mozi. Pier.doli cos o 2 generacjach do tylu a sam musial miec wtedy pcta z pentium 3 ze mu te gierki nie chodzily. Pisane bylo, ze gralo sie w multiplatformy to wyjezdza z emulatorem i last of us. No nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Co się wcinasz gawędziarzu teoretyku? Taki zawsze jesteś mądry i wszystkowiedzący a nie kupisz nowego sprzętu "bo się może zepsuć" XD Dali Ci tego seniora już czy jeszcze czekasz? Edit - widzę że Ci dali XD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 mozi ostatnio jesteś strasznie agresywny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Niech już SE sprzeda te swoje zachodnie studia (łącznie z ip) jakiemuś zachodniemu wydawcy, bo widać, że nie mają na nie pomysłu (to coś wyżej) i tylko na tym tracą (ostatni avengersi). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Co oni zrobili z tym nowym Tomb Raider? Plastelinowa Lara Croft? A, dobra, to na mobilki będzie, wywalone jaja w to. Dopiero przeczytałem na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Teraz już tylko wyścigi kartów i battle royale w uniwersum Tomb Raider Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Lara Go na telefony była fajna gierka może to też będzie dobre na kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 3 godziny temu, ASX napisał: mozi ostatnio jesteś strasznie agresywny To przez zakup nowego xboxa i te gry z tak realnie odwzorowana przemocą. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 A nie było PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Dla kontraktu wjechalo też ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Ciekawa grafika prezentująca jak ma przestrzeni lat zmieniła się branża. Ciekawa szczególnie dla nas, bo udzielając się tutaj w naszej konsolowej bańce, często zapominamy jak duży udział w rynku ma granie na Pc czy mobilne Widać tez dlaczego nawet Sony przestało ostatnio ignorować rynek grania na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Dzień premiery pierwszego Xboxa oczami amerykańskiego nastolatka w 2001 roku. Ale klimacior. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 (edytowane) DoA3 jakie to było sztosiwo. Każda z postaci miała swoje własne zakończenie w postaci filmiku. Do tego typ szedł moją ścieżką i przesiadł się z DC na pierwszego Xboxa Podoba mi się zwyczaj u amerykanów używania kamer. U mnie rodzice mieli kamerę ale używali jej tylko na imprezach rodzinnych a nagrywanie takich drobnych rzeczy dnia codziennego jest mega fajne. No ale te małe kasety to były wtedy mega drogie więc pewnie dlatego Na zdjęciach przynajmniej nie oszczędzali. Edytowane 29 listopada 2020 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 530 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Jaki wybieracie z reguły poziom trudności w grach? Ja nie wychodzę już poza normalny, po prostu nie chce mi się jak dawniej męczyć i irytować, że jakiś moment w grze przechodzę po milion razy. Teraz przechodzę ponownie Oriego 1 na hardzie i prawdę mówiąc gdyby nie to, że kocham tą grę, to już dawno bym sobie dał spokój xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 2 minuty temu, Shago napisał: Jaki wybieracie z reguły poziom trudności w grach? Ja nie wychodzę już poza normalny, po prostu nie chce mi się jak dawniej męczyć i irytować, że jakiś moment w grze przechodzę po milion razy. Teraz przechodzę ponownie Oriego 1 na hardzie i prawdę mówiąc gdyby nie to, że kocham tą grę, to już dawno bym sobie dał spokój xD. To zależy od gry i gatunku - w RPG lubię wyższe poziomy trudności, lubię się trochę pomęczyć. W strzelankach zazwyczaj wybieram normalny, w ogóle traktuję większość strzelanek jako coś lekkiego do odstresowania się i nie zamierzam tutaj rzucać padem. W sportówkach (w tym wypadku FIFA 21) wybieram najwyższe możliwe, bo tylko wtedy czuje jakieś wyzwanie. Pozostałe są zbyt proste dla mnie i sypią się wyniki dwucyfrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 6 minut temu, Shago napisał: Jaki wybieracie z reguły poziom trudności w grach? Ja nie wychodzę już poza normalny, po prostu nie chce mi się jak dawniej męczyć i irytować, że jakiś moment w grze przechodzę po milion razy. Teraz przechodzę ponownie Oriego 1 na hardzie i prawdę mówiąc gdyby nie to, że kocham tą grę, to już dawno bym sobie dał spokój xD. kiedyś tylko najwyższy, inaczej nie miałem ochoty grać i kończyć gry, dziś najczęściej normal, easy nigdy, najwyższy tylko wtedy, kiedy mam dodatkową motywację w postaci acziwmenta, inaczej szkoda mi czasu i nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Jak jest acziwment, to gram na najwyższym, a jak nie, to normal. Najczęściej te wyższe poziomy trudności podbijają tylko hp przeciwnikom i zwiększają ich obrażenia, więc to żadne wyzwanie tak czy inaczej. Za to najwyższe poziomy trudności w takim ninja gaiden czy devil may cry to sama przyjemność, bo dopiero wtedy zaczyna się "prawdziwa" gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Na normalu zazwyczaj. No chyba że pojawiają się opinie, by na przykład 'grać na hardzie z wyłączonym nasluchiwaniem', więc wtedy, wyjątkowo, gram w ten polecany przez forum sposób. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 najgorsza gra pod względem poziomu trudności, którą robiłem na najwyższym pod kątem osiągnięcia to chyba call of duty world at war, ale tak lubiłem tę grę, że wymaksowałem na ps3 i na xboksie xd ogólnie nie jestem fanem poziomu trudności w grach, wolałbym, żeby to twórca decydował na podstawie swojej wizji, jak to ma wyglądać. tak jak przykładowo w gta IV czy sleeping dogs Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 17 minut temu, Shago napisał: Jaki wybieracie z reguły poziom trudności w grach? Ja nie wychodzę już poza normalny, po prostu nie chce mi się jak dawniej męczyć i irytować, że jakiś moment w grze przechodzę po milion razy. Teraz przechodzę ponownie Oriego 1 na hardzie i prawdę mówiąc gdyby nie to, że kocham tą grę, to już dawno bym sobie dał spokój xD. Normal, coś więcej tylko w ulubionych starych seriach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 (edytowane) 4 minuty temu, krzysiekp392 napisał: ogólnie nie jestem fanem poziomu trudności w grach, wolałbym, żeby to twórca decydował na podstawie swojej wizji, jak to ma wyglądać. O to. Dlatego nie lubię płaczków w necie, żeby dodac easy mode w soulsach, bo jak to niby miałoby wyglądać? Mordy, te gry nie są takie trudne, po prostu nie można być retardem i nawalać w przycisk ataku bez reagowania na to, co robi przeciwnik. Edytowane 29 listopada 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 296 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Ja 99% Normal. Chyba że wychodzi coś na co czekam kilka lat to sobie wrzucam Harda żeby sztucznie przedłużyć. Ostatnio RE2 Remake i było ciężko przez ten oldskul residentowy na Hardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Tylko hard. Gram przez większość mojego życia 24-25/30 tak więc jakiś skill jest i lubię mieć jakiekolwiek wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
philipo 145 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
bulgot72 17 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Normal, chyba, że do Platyny jest wymagany hard, a gra jest tego warta. Wtedy normal + hard na ng+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi