Square 8 517 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 55 minut temu, Mejm napisał: Dlatego porzuccie wszelka nadzieje i odpalcie sobie intro z logo konami na yt na pocieszke. Miałem to kiedyś na start windowsa ustawione. Muzyczka odpalenia PSXa plus to intro to było niesamowite combo. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 1 godzinę temu, Square napisał: Miałem to kiedyś na start windowsa ustawione. Muzyczka odpalenia PSXa plus to intro to było niesamowite combo. Mój dzwonek w telefonie. To jest tak naprawdę motyw z Policenauts(jakiś czas temu ogrywałem), tak jak i Snatchera i już wtedy Kojima nawet w grach klikadłach miał rozmach filmowego reżysera. Niby statyczne obrazki, a masz wrażenie, że oglądasz przerywnik filmowy. Tak poza tematem @Mejm: Trylogia Dark Souls po latach - YouTube Czy nie znalazłem czasem ciebie na YT? Zresztą nawet jeśli, to nie ty, to polecam obejrzeć, ciekawie opowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Raczysz waść żartować, koleś ma recenzję Cyberpunka na kanale. Bankowo nie Mejm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 DS3 nie ma na PS3 to jakim cudem Mejm? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 No niby tak, ale zawsze może, tylko udawać. Tak na poważnie, to gościu najbardziej lubi dwójkę DS, co jest dla mnie dziwne, i od razu zacząłem szukać teorii spiskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Ja tez poki co dwojke wole ale no nie gralem w 3ke. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 16 minut temu, Mejm napisał: Ja tez poki co dwojke wole ale no nie gralem w 3ke. Nawet bardziej od Demonsów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Nie nie, mowie tylko o Dark Soulsach. Demonsy sa dla mnie topem i nie wiem czy cos od From je zdetronizuje. Jedynka DaS bylem bardzo rozczarowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 No to skoro to jedna z twoich tzw. gier życia, to nie masz wyjścia jak obsrać PS4, i polować na PS5, gdy nadejdzie odpowiednia pora. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 EA kupiło Codemasters Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 20 minut temu, Mejm napisał: czy cos od From je zdetronizuje zaczniesz w końcu łowy w Yharnam to szybko zapomnisz o rycerzykach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 3 godziny temu, Ukukuki napisał: Jedyny ratunek dla giereczkowej części Konami to kupno przez większego gracza albo udostępnianie swoich IP innemu studiu. Szkoda ,że gigant który przez 30 lat dostarczał hity które zapisały się w historii giereczkowa tak nisko upadł. Nie oni pierwsi i ostatni Mi szkoda marki c&c ale co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Byłem pewny, że blubery się za to wezmą, no chyba, że będą dwa projekty od dwóch różnych devów, tak jak to kiedyś plotkowano. Tym japońskim, to mam nadzieję, że jest Kojima. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Niby autor potwierdzał gdzieś na Twitterku, że to nie Kojima. Według mnie jednak ten drugi projekt to od Sony Japan - za dużo było plotek chyba, żeby to nie było prawdą. Nie zdziwiłbym się gdyby Sony robiło reboot serii z nową formułą, a Blooberek zrobi porządny remaster/remake którejś części Silent Hilla oparty w 100% na klasycznej rozgrywce. To by idealnie pasowałoby pod kątem umiejętności Bloobera w tworzeniu gameplayu, bo nic nowego nie musieliby wymyślać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 W takim razie pewnie Sony Japan, ale Tango od Mikamiego(Tokyo) też by pasowało. The Evil Within 1/2, to sztywniutkie survival horrory i zresztą są takim miksem Silenta i Residenta 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) Chyba was pogrzalo zeby dawac Silent Hilla bluberom ma byc powrot do formy z pierwszych czesci i powrot marki a nie kolejne gowno w stylu Downpour. Blubery to sobie moga robic Silent hilla na pachinko Edytowane 18 lutego 2021 przez Ma_niek Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Osobiście bym nie chciał, bo jeszcze im nie ufam na tyle, żeby dostali tak wielką markę, ale Yamaoka, Mary McGlynn, wywiady z ich prezesem. Dosłownie wszystko wskazuje, że tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Bluber nie brzmi jak japoński developer Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 1 godzinę temu, SlimShady napisał: W takim razie pewnie Sony Japan Gra od Sony Japan sugerowałaby exa, a jakoś tego nie widzę. Tango to Mikami i Residenty, nie widzę ich w tym wydaniu. Co za to myślisz o Bokeh? Nowe studio, weterani branży, a na czele Keichiro Toyama który na koncie ma Silenty i Siren. IMO najpewniejszy bet. Swoją drogą ucieszyłbym się gdyby był to jednak Kojima, bo największe doświadczenie i sprawdzony zespół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 Bokeh poodobno robi swoj horror i wyjdzie za kilka lat dopiero.Zreszta nie brzmia oni jako wybitnie japonskie studio.Ja tylko mam nadzieje ze to nie zaden remake tylko nowa czesc Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 18 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2021 (edytowane) 23 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Gra od Sony Japan sugerowałaby exa, a jakoś tego nie widzę. Tango to Mikami i Residenty, nie widzę ich w tym wydaniu. Co za to myślisz o Bokeh? Nowe studio, weterani branży, a na czele Keichiro Toyama który na koncie ma Silenty i Siren. IMO najpewniejszy bet. Swoją drogą ucieszyłbym się gdyby był to jednak Kojima, bo największe doświadczenie i sprawdzony zespół. Nie znam tego Bokeh, ale słyszałem, że ostatnio poodchodzili z Sony Japan różni weterani żeby założyć nowe studio, więc, to też nie wygląda na przypadek. Akurat tego odcinkowego Sirena z PS3 niezbyt lubię. To była reinterpretacja, albo reboot oryginału z PS2. Średniak w pełnym znaczeniu tego słowa. Silent Hill też musi mieć konkretny scenariusz, to nie może być byle jaka historyjka o potworach. Myślałem sobie jeszcze, że jakby to było Sony Japan, to Kojima mógłby tam robić na kontrakcie na jeden projekt, żeby obejść niesnaski z Konami, bo może są zbyt dumni, żeby dogadywać się bezpośrednio między Kojima Productions. Jeszcze jest ewentualnie Capcom, ale oni mają co robić na wiele lat do przodu i z tych hakerskich przecieków nie było tam ani słowa na ten temat. Edytowane 18 lutego 2021 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 To było złoto, oglądało się VHS z E3 i TGS zakupiony w Ultima 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 digital foundry bierze na warsztat "killera Halo". Trzeba przyznać że technologia w 2009 robila ogromne wrażenie, do tego bardzo fajny artstyle i ten ponury klimat brutalnej wojny w kosmosie, zdecydowanie wybijał grę na tle konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi