Ukukuki 6 895 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2021 4 godziny temu, ASX napisał: - wprowadził wsteczną kompatybilność w xboxach Przecież to już jest od 360 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 6 godzin temu, Ukukuki napisał: Przecież to już jest od 360 ale na xboxie one początkowo jej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 https://www.looper.com/370898/there-are-only-31-near-perfect-games-according-to-metacritic/ hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Same przehypowane gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 ciekawy artykuł napisany "od wewnętrz" przez Jasona Schreiera, w którym byli i obecni pracownicy Sony opowiadają jak wygląda tworzenie gier dla SIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 Naughty Dog North... Pasuje. Ogrywam właśnie DG i aż triggeruje mnie jak to przypomina Last of Us w kwestii prezentacji. Chociaż sama gra fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Całkowicie nie czaję podejścia SquareEnix. Saga Frontier 1 (trochę ponad przeciętna gra, takie 6+/10) dostaje eleganckiego remastera a Legend of Mana (świetny tytuł z genialnymi rysowanymi tłami) dostaje chamskiego porta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Kawazu ma duży szacunek wew. SE (serio) - stąd w ogóle te gry, tym razem SaGa zostanie też wreszcie pełnoprawnie dokończona. Tak to nie ma większych różnic, obie zostały wyczyszczone, rozdzielczość podbita (pewnie dzięki A.I) i dostosowana pod współczesne standardy jak 16:9. Ostatecznie obie zostały podobnie potraktowane, z uwzględnieniem tego, że Kawazu mógł zrobić po prostu więcej, wreszcie. Edit: Ja pewnie na Switcha kupię oba tytuły, lubię i SaGę, i LoM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Na vgp.ca i playasia widzę preordery na obie gry jeżeli kogoś interesuje. Na vgp bardziej się opłaca i do tego free shipping. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Hendrix napisał: Tak to nie ma większych różnic, obie zostały wyczyszczone, rozdzielczość podbita (pewnie dzięki A.I) i dostosowana pod współczesne standardy jak 16:9. Ostatecznie obie zostały podobnie potraktowane, z uwzględnieniem tego, że Kawazu mógł zrobić po prostu więcej, wreszcie. Chyba sobie żartujesz. W Sadze wszystko zostało porządnie podbite a sprite'y wyglądają na narysowane od początku, w LoM sprite'y zostały te same i ich niska rozdzielczość strasznie się różni od teł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Bo są narysowane od początku w SaGa i dla mnie jest to minusem np..* Ostatecznie jest to stylistyczny, nie czysto techniczny wybór, tak jak to, że w Legend of Mana, do teł nie został użyty tylko A.I upscalling, ale część została narysowana od początku. Sprite'y do LoM są pewnie jednymi z topowych jakie zrobiło SE w erze PSX - ja tam się nie dziwię, że nie tykali ich, przerysowanie raczej nie wchodziło w grę. *Oczywiście rozumiem, że dla części osób będzie odwrotnie i sprite'y z LoM będą wyglądały dziwnie przy ruszonych tłach. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 No i właśnie dla tego w SaGa wszystko współgra ze sobą a w LoM sprite'y w niskiej rozdzielczości gryzą się z wysokiej jakości tłami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Capcom dodał dzisiaj soundtracki z dino crisis na spotify i dają takimi głupotami nadzieję na rimejki gnojki jedne Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 8 minut temu, Pupcio napisał: Capcom dodał dzisiaj soundtracki z dino crisis na spotify i dają takimi głupotami nadzieję na rimejki gnojki jedne Może badają teren. Ta marka (niczym SIlent Hill) to nie jest kaliber Residentów, więc prezd wyłożeniem kwitu trzeba sprawdzić czy ktoś to w ogóle kupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Serio ludzie już nie lubią dinozaurów? HORE CZASY Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 No niestety po prostu dinozaury w super grafie z super animacja jest na pewno w kurwe ciężko zrobić stąd do dziś brak DC. Ehh Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Wygląda na wrednego skurkwysyna. Strzelałbym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Zagrałbym w dobrego FPSa z dinozaurami, dawno czegoś takiego nie było. Albo chociaż dobrą platformówkę 2D. Kiedyś tego była masa Prekistoryk 1 i 2, Joe and Mac, Big Nose, Cadillacs, Chuck Rock i pewnie coś by się jeszcze znalazło. Była też jakaś olimpiada z dinozaurami i coś o lataniu helikopterem ale tytułów już nie pamiętam xd W DC grałem ale wrażenia na mnie nie zrobił chociaż grałem na Sedze, była też jakaś wersja na pierwszego Xboxa ale to już był szrot totalny. Turoki mi nigdy nie podeszły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Czacie Dino crisisa gdzie dinozaury mają system zniszczeń cielska jak zombiaki z re2? Uff warto mieć takie piękne marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 I zachowywać się jak zwierzęta w MH. Mocno zranione np wycofywać się albo zaalarmować resztę. Może jakiś reboot i dwie kampanie w jednej Regina gameplay bardziej w stylu jedynki, gdzie trzeba cholernie uważać, używać strzałek usypiających i generalnie spierdalać przed dinusiami a w drugiej jakiś marine i więcej akcji jak w DC2. Dobra nakręciłem się 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Widząc te laboratoria z zielskiem na ścianach w RE2, oczami wyobraźni widziałem DC3. Marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 23 minuty temu, Plugawy napisał: Widząc te laboratoria z zielskiem na ścianach w RE2, oczami wyobraźni widziałem DC3. Marzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi