Opublikowano 16 czerwca 20213 l Discord bardzo spoko jak nie ma kilkuset osób na grupie, wtedy nie wiadomo co się dzieje.
Opublikowano 16 czerwca 20213 l W dobie tiktoków, discordów i fejsów, to jedyne forum jakie używam to jest psx extreme, bo reszta zdechła i pouciekała na grupki fejsowe i discordowe. Ogólnie discord jest fajną alternatywą foruma, bo sam przesiaduję w paru grupach, gdzie jest większy odzew i więcej dowiedzieć się można. Ano, jeszcze zapomniałem, że Wykop.pl używam przesiadując na tagach, które człowiek śledzi.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l https://videocardz.com/newz/amd-fidelityfx-super-resolution-coming-to-7-games-at-launch
Opublikowano 29 czerwca 20213 l 4 osobowy co-op online od remedy, strzelnka fpp dla MSu, gry dla Epica (pewnie AW) trochę się nachapali tych gierek, oby nie skończyli jak platinum games.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l czyli Silent Hill od Bluberów, trochę beka patrząc na to jaki poziom prezentowało Medium
Opublikowano 30 czerwca 20213 l a-ale abandoned i bluepoint!!!!! Jeśli bluberzy zrobią remake jedynki to w sumie nie muszą nic robić tylko odtworzyć grę, a to ich przerosnąć już nie powinno.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l A blubery robili jakieś gierki na telefony? XD Bo jak tak, to również mogłoby to przerodzić się paczinko XDD
Opublikowano 30 czerwca 20213 l No to kurwa pięknie. Mialo być odrodzenie marki to dali IP bluberowi co nigdy dobrej gry nie zrobil
Opublikowano 30 czerwca 20213 l Ciekawe ile akcje skoczą jak pokażą gameplay. 10k wpakowałem, mam nadzieje ,że będzie dobrze xd
Opublikowano 30 czerwca 20213 l 28 minut temu, Paolo de Vesir napisał: a-ale abandoned i bluepoint!!!!! Ale umowa bluberów potwierdza, że coś jest na rzeczy z udostępnianiem IP należących do Konami innym wydawcom. Całe to abandoned o kant dupy potłuc. No i też nie wiem skąd od razu założenie że SH będą blubery robić
Opublikowano 30 czerwca 20213 l Oby to udostępnienie to remake jedynki. może coś z tego dadzą radę zrobić a nowa część niech idzie do jakiegoś poważniejszego developera
Opublikowano 30 czerwca 20213 l Kuźwa, Bloober Jest jeszcze cień nadziei, że będą tylko robić remake jedynki, a ktoś inny weźmie się za nowe otwarcie serii. Były ploty swego czasu, że jednocześnie tworzą się dwie gry z marki Silent Hill, więc może... Choć osobiście sam w to nie wierzę.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l 5 minut temu, Figuś napisał: No i też nie wiem skąd od razu założenie że SH będą blubery robić Wiadomka, to raczej operowanie na plotkach. Równie dobrze to mogą robić Castlevanię na komórki.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l Jedyny SH jaki moim zdaniem ma sens to tylko remke jedynki. Nie chce juz nowego SH bo to troche jak z Pila, pierwsze dwie byly bardzo spoko ale potem juz lapiesz schemat. Kolejna historia o pokutujacym za swoje winy bohaterze mnie nie grzeje. Marke moze wyciagnac jedynie jakas bardzo dobra i swieza historia a te obecnie nie zdarzaja sie nawet w filmowych horrorach.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l 1 godzinę temu, Pupcio napisał: No to niezły będzie ten powrót silent hill najgorsze możliwe studio na wybór.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l Kurde, tylko kto jest tym "a prominent Japanese developer" - nikt konkretny mi do głowy nie przychodzi. Może Capcom?
Opublikowano 30 czerwca 20213 l A tak w ogóle jestem ciekaw waszego zdania - jak wyobrażacie sobie walkę w nowym SH? Jak oddać dobry system z nieporecznoscia głównego bohatera?
Opublikowano 30 czerwca 20213 l Bardziej nieporadny The Last of Us? Czyli większe opóźnienia między kolejnymi atakami melee, trochę dłuższe stuny po otrzymaniu razów i rozklekotany celownik przy próbie strzelania w ruchu.