Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Już mortal 1 na amidze a pc to była przepaść. Animacja postaci, kolory. Za chwilę wyszedł doom i juz było wiadomo że trzeba się przesiadać. 

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Pograłbym w takie Condemned 2 Remastered. Albo chociaż do wstecznej by wrzucili. Nigdy jej nie przeszedłem.

Opublikowano

No ja też ubolewam, zwłaszcza że niedawno kupiłem jedynkę, która w tej wstecznej jest.

Jak przejdę to najwyżej dwójkę kupię na PS3.

Opublikowano

2jhhyj10iho71.jpg

ciekawostka 10 najczęściej słuchanych utworów z danej gry na Spotify 

musze chyba przesłuchać ten najpopularniejszy, wstyd się przyznać ale nawet nie wiedziałem że Minecraft ma jakiś soundtrack 

Opublikowano

Asx ty jestes maniak halo - z wersji anniversary h2 wycięli tę piosenkę? W oryginał nie grałem, a w mcc nie przypominam sobie tego kawałka.

Opublikowano

Wycieli, pewnie jakieś licencję czy coś

A szkoda bo moment kiedy lądujemy na High Charity i zaczynamy zabijać krasnale w jej akompaniamencie to jeden z najbardziej ikonicznych momentów nie tylko w dwójce ale i całej serii.

Opublikowano

Głosowanie na best game ever FPE zacne. Brałbym udział i myślę, że wyszedłby najpoważniejszy ranking w internecie. Może w końcu polski ranking bez Gothica? WIERZĘ, ŻE SIĘ UDA...

Spoiler

Tylko pewnie zamiast niemieckiej kupy wleci W3 -_-

Paru tutaj brzdękało o zajebistości Titanfall 2, chwailiło Doomy, Wolfy, a żadne nie wspomniał o największej niespodziance poprzedniej generacji - Preyu od Arcane. Ta gra

to czysta zajebistość praktycznie pod każdym względem i IMO FPS generacji (zaraz za nim Doom: Eternal). 

Opublikowano

Myślę że może to być spowodowane tym że Prey to nie jest FPS z krwi i kości (można ją chyba nawet przejść bez jednego wystrzału, co trochę nie pasuje do strzelanki). No ale wiadomo że to świetna gra, a kto nie grał niech żałuje

Opublikowano

PREY to coś więcej niż FPS, więc nawet nie zestawiam go w tej kategorii.

Jako towarzystwo prędzej dobrałbym mu Bioshocka, Half-Life, albo inny Portal.

Opublikowano

No lepiej niech nikt nie rozpoczyna preya z nastawieniem że to fps bo będzie to jeden z gorszych fpsów w jakie grali xD

Opublikowano

Zaraz półfinały, Batman jednak wygrał z Dark Souls xd ale z GTA V już polegnie, BOTW vs GTA V chyba będzie finałem w półfinale

Obecna sytuacja biorąc pod uwagę głosy gdzie najwięcej ich się podobno oddaje czyli z instagrama wygląda następująco:

11111.thumb.jpg.e5d38f09e4545e3505fbd82244611904.jpg

222222.thumb.jpg.d8c596a64b6c5b5b600b11f4a8c39dfa.jpg

3333.thumb.jpg.b100a528fe1475488e62da97680aaf88.jpg

444444.thumb.jpg.bf00d295f1ab14b006ccea272d32ed9e.jpg

Widać, że fani GTA V przepychają też San Andreasa

Opublikowano

Najlepszy Barman wygrywa z najbardziej przereklamowanymi Soulsami? No bez zaskoczenia.

Opublikowano

Najlepszy Batman przegrał z najgorszym gta :nosacz3:

Polsk.. ROCKSTAR GUROM

Opublikowano

Proste. To nie ranking robiony w Polsce :asax:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Co tu się odyebao?

Podejrzewam że na fali hajpu po trailerze Ragnaroka.

Opublikowano

To nie są końcowe rezultaty, te głosowania nadal trwają

Opublikowano

Na instagramie :yao:

Kto w wieku dojrzałego gracza, od lat znającego się na gierkach, ma tam konto (i po co?) :dafuq:

A później takie gimbusiarskie wyniki :reggie:

Opublikowano
19 minut temu, Wredny napisał:

Kto w wieku dojrzałego gracza, od lat znającego się na gierkach, ma tam konto (i po co?) :dafuq:

No ankiety są też w innych miejscach umieszczone - stronka, twitter, yt ale patrząc na wyniki % zakończonych pojedynków to jednak o dziwo najwięcej ludzi głosuje właśnie przez IG i tamte wyniki mają największe przełożenie na końcowy wynik.

IGN na koniec sumuje głosy z tych wszystkich miejsc.

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano
19 minut temu, Wredny napisał:

Rysław ma, wygląda mi na dojrzałego gracza :usmiech:

Nie bądź boomerem wredny  :( nie dziadziej jeszcze!

Opublikowano

Za późno, świat odjechał w taką stronę, że nawet nie chcę za nim gonić.

Forumek, facebook i gierki to szczyt mojej młodzieżowości :sapek:

Opublikowano

Ku.rwa gdybym policzyl ile na forum trace/stracilem xD Dlatego nie licze :wujaszek: