Opublikowano 20 września 20213 l Już mortal 1 na amidze a pc to była przepaść. Animacja postaci, kolory. Za chwilę wyszedł doom i juz było wiadomo że trzeba się przesiadać.
Opublikowano 20 września 20213 l Pograłbym w takie Condemned 2 Remastered. Albo chociaż do wstecznej by wrzucili. Nigdy jej nie przeszedłem.
Opublikowano 20 września 20213 l No ja też ubolewam, zwłaszcza że niedawno kupiłem jedynkę, która w tej wstecznej jest. Jak przejdę to najwyżej dwójkę kupię na PS3.
Opublikowano 20 września 20213 l ciekawostka 10 najczęściej słuchanych utworów z danej gry na Spotify musze chyba przesłuchać ten najpopularniejszy, wstyd się przyznać ale nawet nie wiedziałem że Minecraft ma jakiś soundtrack
Opublikowano 20 września 20213 l Asx ty jestes maniak halo - z wersji anniversary h2 wycięli tę piosenkę? W oryginał nie grałem, a w mcc nie przypominam sobie tego kawałka.
Opublikowano 20 września 20213 l Wycieli, pewnie jakieś licencję czy coś A szkoda bo moment kiedy lądujemy na High Charity i zaczynamy zabijać krasnale w jej akompaniamencie to jeden z najbardziej ikonicznych momentów nie tylko w dwójce ale i całej serii.
Opublikowano 20 września 20213 l Głosowanie na best game ever FPE zacne. Brałbym udział i myślę, że wyszedłby najpoważniejszy ranking w internecie. Może w końcu polski ranking bez Gothica? WIERZĘ, ŻE SIĘ UDA... Spoiler Tylko pewnie zamiast niemieckiej kupy wleci W3 -_- Paru tutaj brzdękało o zajebistości Titanfall 2, chwailiło Doomy, Wolfy, a żadne nie wspomniał o największej niespodziance poprzedniej generacji - Preyu od Arcane. Ta gra to czysta zajebistość praktycznie pod każdym względem i IMO FPS generacji (zaraz za nim Doom: Eternal).
Opublikowano 20 września 20213 l Myślę że może to być spowodowane tym że Prey to nie jest FPS z krwi i kości (można ją chyba nawet przejść bez jednego wystrzału, co trochę nie pasuje do strzelanki). No ale wiadomo że to świetna gra, a kto nie grał niech żałuje
Opublikowano 20 września 20213 l PREY to coś więcej niż FPS, więc nawet nie zestawiam go w tej kategorii. Jako towarzystwo prędzej dobrałbym mu Bioshocka, Half-Life, albo inny Portal.
Opublikowano 20 września 20213 l No lepiej niech nikt nie rozpoczyna preya z nastawieniem że to fps bo będzie to jeden z gorszych fpsów w jakie grali xD
Opublikowano 21 września 20213 l Zaraz półfinały, Batman jednak wygrał z Dark Souls xd ale z GTA V już polegnie, BOTW vs GTA V chyba będzie finałem w półfinale Obecna sytuacja biorąc pod uwagę głosy gdzie najwięcej ich się podobno oddaje czyli z instagrama wygląda następująco: Widać, że fani GTA V przepychają też San Andreasa
Opublikowano 21 września 20213 l Najlepszy Barman wygrywa z najbardziej przereklamowanymi Soulsami? No bez zaskoczenia.
Opublikowano 21 września 20213 l 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Co tu się odyebao? Podejrzewam że na fali hajpu po trailerze Ragnaroka.
Opublikowano 21 września 20213 l Na instagramie Kto w wieku dojrzałego gracza, od lat znającego się na gierkach, ma tam konto (i po co?) A później takie gimbusiarskie wyniki
Opublikowano 21 września 20213 l 19 minut temu, Wredny napisał: Na instagramie Kto w wieku dojrzałego gracza, od lat znającego się na gierkach, ma tam konto (i po co?) A później takie gimbusiarskie wyniki No ankiety są też w innych miejscach umieszczone - stronka, twitter, yt ale patrząc na wyniki % zakończonych pojedynków to jednak o dziwo najwięcej ludzi głosuje właśnie przez IG i tamte wyniki mają największe przełożenie na końcowy wynik. IGN na koniec sumuje głosy z tych wszystkich miejsc. Edytowane 21 września 20213 l przez GearsUp
Opublikowano 21 września 20213 l 19 minut temu, Wredny napisał: Na instagramie Kto w wieku dojrzałego gracza, od lat znającego się na gierkach, ma tam konto (i po co?) A później takie gimbusiarskie wyniki Rysław ma, wygląda mi na dojrzałego gracza Nie bądź boomerem wredny nie dziadziej jeszcze!
Opublikowano 21 września 20213 l Za późno, świat odjechał w taką stronę, że nawet nie chcę za nim gonić. Forumek, facebook i gierki to szczyt mojej młodzieżowości
Opublikowano 21 września 20213 l W sumie to na takim głupim instagramie tracę codziennie gdzieś z pół godziny jak nie więcej xD
Opublikowano 21 września 20213 l Ku.rwa gdybym policzyl ile na forum trace/stracilem xD Dlatego nie licze