Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Nie no spoko, fajnie ze nagle wszyscy z r o z u m i e l i  o czym byl MGS2 dopiero jak Bunnyhop zrobil o tym filmik ponad dekade od premiery a nie umiala tego pokazac sama gra.

4 sciana? Gdzie?

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Dla mnie MGS3>MGS1>MGS5>MGS2=MGS4>MGS:PO>MGS:PW. Przy 4 i 2 powinien ktoś ograniczyć Kojimie budżet na te wszystkie cutscenki i codeki bo jak na 11h gry jest 3h rozgrywki to coś jest nie tak. Przy MGS4 jeszcze gorzej to wyglądało bo pierwsze 2 akty były świetne a kolejne to właściwie oglądanie cutscenek i walki z bossami.

Opublikowano

Ja tam dobrze wspominam 4. Jeszcze nie miałem swojego ps3 ale mój sąsiad sobie kupił więc mi pożyczył konsolę A ja kupiłem pierwszy raz w życiu grę na premiere xD powrót na sm, walka z ocelotem, rozmowa z dużym szefem i kilka innych akcji, no wiedział Pan Kojima gdzie dotknąć żeby było mi dobrze  :)

Opublikowano

I od trzeciego aktu proporcje rozgrywki do cutsenek (i oglądania palącego Snejka przy instalacji kolejnych części) całkowicie się posypały. Dobrze że było MGO to tam można było trochę pograć.

Opublikowano

W czworce strasznie nie zagraly bossowy ;/ Ku.rwa zabijasz typiare, dzwoni murzyn, "za duzo wojen bylo, biedy", loading next stage. I tak cztery razy. Ale co sie Koji namacal tych modelek na roznych eventach to pewnie jego. No i klasyczna klatwa Mrocznego Widma - wyjasniamy czym jest moc. Ale za to CQC bylo fpytke jak sie typa rozbrajalo i auto kamo tez spoko.

Opublikowano
W dniu 20.09.2021 o 12:10, Wredny napisał:

No ja też ubolewam, zwłaszcza że niedawno kupiłem jedynkę, która w tej wstecznej jest.

Jak przejdę to najwyżej dwójkę kupię na PS3.

Fajna ta pierwsza część? Da się w to jeszcze grać?

Opublikowano

Spaniały nostalgia trip. Szkoda, że Sega zajebała Drima na własne życzenie :frog:

Opublikowano

Gdyby nie to Sega by zbankrutowała, wycofali się w ostatniej chwili. Ktoś by ich kupił albo sama by się podzieliła i sprzedała. A tak mamy jednego z lepszych obecnie wydawców multiplatformowych. 

Opublikowano

Dreamcast to jedna z tych niewielu konsol, na których nigdy nie grałem, a widziałem na żywo może ze 2 razy. Swego czasu, chciałem nawet kupić jakąś używkę, ale dostać wtedy coś w dobrym stanie graniczyło z cudem.

Opublikowano

Nooo może to będzie dobra zmiana A jak nie to wyebane już się nagrałem w yakuze A jeszcze kilka w zapasie xD

Opublikowano

Ja mam jeszcze gorzej. Kupiłem Cyberpunka na PS4 i nawet zacząłem i szło mi elegancko. Poznałem Pana Keano. I doszedł do mnie Xbox series s. W skrócie miałem Xbox 360 i potem PS4. Teraz nie mogę się oderwać od pada ForzaH, Gears4, Hades, a jeszcze do kolejki tyle gier. Kiedy ja przejdę CP2077 jak zaraz Forza H5. Przy dziecku jednak krótkie sesje z Xbox są super - Quick resume i można grać dalej. 

Opublikowano

Ból czterech liter fanów konsolki hydraulika wypierdolił poza skalę przez plebiscyt na GOLu

Pięknie się czyta całą tą dramę

XD

Opublikowano

Opublikowano

troche słaba akcja xd

Opublikowano

Jakiś szerszy kontekst?

Opublikowano

MS w ostatniej sekundzie zmienił dostawce z AMD na Intel. W tak ostatniej sekundzie, że w pierwszym rzędzie na pokazie, gdzie ujawniono partnera jako Intela, siedzieli pracownicy AMD którzy harowali nad chipem do Xboxa xD

Bill to kurwiszcz.