Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Druckman chyba na urlopie był jak zrobili ten żarcik z grubym drakiem xD

A w sumie to biały chad więc można sobie robić żarty z grubymi skinami  :/

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

Mam nadzieję że w rimejku re4 twórcy wzorem netflixa zrobią z weskera czarny charakter (haha łapiecie? Bo czarny łysy aktor będzie grał bohatera który od ponad 20 lat wrył się w mózg ZAGRAJMERÓW jako blond białas w okularkach) 

A granie babą jest spoko więc nie rozumiem dlaczego gracze są źli. Jedynie granie taką aloy może odrzucić człowieka bo nie dość że brzydka z niej baba to jeszcze taka której nie da sie polubić wiec nawet friendzone  odpada dla tej łajzy  :)

użytkownik pupcio jak zwykle w punkt ;)

Gość suteq
Opublikowano
5 godzin temu, Pupcio napisał:

W sam środeczek jak na centrowca przystało :problem:ce7.gif

Kolega prosi o nazwę tych fajniejszych momentów. 

Opublikowano

Chuopaki bo ja wpisałem yakuza dart gif w google bo chciałem gifa z kiryu i wyskoczyło to z tymi dziewczynkami i wkleiłem bo czemu by nie  :(

Gość suteq
Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Chuopaki bo ja wpisałem yakuza dart gif w google bo chciałem gifa z kiryu i wyskoczyło to z tymi dziewczynkami i wkleiłem bo czemu by nie  :(

Dziękuję, już wszystko wiem. :cool: :lapka:  

Opublikowano

to kolejna gra survivalowa w której próbujemy przetrwać w lesie?  bo zwiastun wygląda jak dziesiątki podobnych gier 

Opublikowano

Zwiastun bardzo fajnie zmontowany, ale The Forrest, to nic nowego, bo jedynka jest z 2014 r. Zobaczymy, wstępnie wygląda jak coś w co mógłbym zagrać, ale skończy się pewnie typowym symulatorem strugania patyków dla Wrednego i weterena z Sarajewa.

• Haha 4