Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

trzy nowe gry od Respawn :notbad:

Opublikowano

ale oprócz kontynuacji Fallen Order i strategii, robią też FPSa więc nie jest tak źle Wezyr :asax:

Opublikowano

Kontynuacja Fallen Order jest w pytę, ale resztę nie znamy, co tam konkretnie dłubią, marzy mi się jakiś nowy crpg Star Wars (jak Kotor).

Opublikowano

Fajnie. Najbardziej interesuje mnie strategia. Zagra sie w te gierki w ea play xd

Opublikowano

potwierdzili już że to Battlefront 3?

Osobiście wolałbym fpsa z większym naciskiem na single w stylu serii Jedi Knight albo Titanfalla właśnie.

Opublikowano

fallen order 2 niceeee :asax:  chyba ostatnie dobre studio w szeregach tych elektro śmieci więc liczę na każdy jeden projekt

Opublikowano

przytuliłbym taką strategie w świecie Star Wars z mapą galaktyki i walkami na poziomie taktycznym w stylu Empire at War :banderas:

Opublikowano

oj tak byczku :banderas:  jak ktoś jest fanem star warsów to tłuste lata w giereczkowie się szykują

Opublikowano

Ogólnie dobrze, że skończyła się licencja na jedno studio, bo teraz nie tyle z EA robią, ale i Ubi też coś smaży. Sporo Star Warsów wyjdzie.

Opublikowano

Fallen oreder meeeega mi się podobał i bardzo czekam na kontynuację. FPS też można brać w ciemno w końcu odpowiadają za Titanfall i Apex, tylko teraz kwestia czy to single czy multi. Strategia nie dla mnie. Cieszę się, że to właśnie respawn wziął się za gwiezdne wojny.

Opublikowano

A czy ten ejpeks nie dzieję przypadkiem w uniwersum titanfalla? xd

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

przytuliłbym taką strategie w świecie Star Wars z mapą galaktyki i walkami na poziomie taktycznym w stylu Empire at War :banderas:

Star Wars i strategia? Tylko Rebellion :)

3 gry? Oby nie za dużo srok za ogon.

Edytowane przez mitra

Opublikowano

Crysis wraca, ktoś tęsknił?

Opublikowano

Ja nie tęskniłem - dla mnie to już spokojnie mogłaby być martwa seria. Żadnej części z serii nie trawiłem. Jedynie w dwójkę chwilę próbowałem pograć ze względu na miejski setting, ale to była katorga. :reggie:

Opublikowano

:bad: Powolne chodzonko i oskryptowane pościgi. Dobrze, że to skasowali.

Opublikowano

wygląda jak Uncharted dla ubogich w świecie star wars