Opublikowano 25 stycznia 20223 l ale oprócz kontynuacji Fallen Order i strategii, robią też FPSa więc nie jest tak źle Wezyr
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Battlefront 3 od Respawn może być spoko. Choć wolałbym nextgenowego titanfalla
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Kontynuacja Fallen Order jest w pytę, ale resztę nie znamy, co tam konkretnie dłubią, marzy mi się jakiś nowy crpg Star Wars (jak Kotor).
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Fajnie. Najbardziej interesuje mnie strategia. Zagra sie w te gierki w ea play xd
Opublikowano 25 stycznia 20223 l potwierdzili już że to Battlefront 3? Osobiście wolałbym fpsa z większym naciskiem na single w stylu serii Jedi Knight albo Titanfalla właśnie.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l fallen order 2 niceeee chyba ostatnie dobre studio w szeregach tych elektro śmieci więc liczę na każdy jeden projekt
Opublikowano 25 stycznia 20223 l strategię robi świeżo otwarte studio Bit Reactor, Respawn będzie tylko wydawcą
Opublikowano 25 stycznia 20223 l przytuliłbym taką strategie w świecie Star Wars z mapą galaktyki i walkami na poziomie taktycznym w stylu Empire at War
Opublikowano 25 stycznia 20223 l oj tak byczku jak ktoś jest fanem star warsów to tłuste lata w giereczkowie się szykują
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Ogólnie dobrze, że skończyła się licencja na jedno studio, bo teraz nie tyle z EA robią, ale i Ubi też coś smaży. Sporo Star Warsów wyjdzie.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l Fallen oreder meeeega mi się podobał i bardzo czekam na kontynuację. FPS też można brać w ciemno w końcu odpowiadają za Titanfall i Apex, tylko teraz kwestia czy to single czy multi. Strategia nie dla mnie. Cieszę się, że to właśnie respawn wziął się za gwiezdne wojny.
Opublikowano 25 stycznia 20223 l 4 godziny temu, ASX napisał: przytuliłbym taką strategie w świecie Star Wars z mapą galaktyki i walkami na poziomie taktycznym w stylu Empire at War Star Wars i strategia? Tylko Rebellion 3 gry? Oby nie za dużo srok za ogon. Edytowane 25 stycznia 20223 l przez mitra
Opublikowano 26 stycznia 20223 l Ja nie tęskniłem - dla mnie to już spokojnie mogłaby być martwa seria. Żadnej części z serii nie trawiłem. Jedynie w dwójkę chwilę próbowałem pograć ze względu na miejski setting, ale to była katorga.