Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Poczułem się jakbym cofnął się do pierwszych pokazów gameplayu Versus 13 ale mamy 2022. Jakiś chłopaczek skacze po blokach miasta i bije potworka bardzo oryginalnie.
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Mi się kojarzy z tymi wszystkimi demkami gier które nigdy nie ujrzały światła dziennego xD coś strasznego. Seria która zawsze mi się kojarzyła z ładną bajkową grafiką teraz wygląda jak chuy wie co
Opublikowano 15 kwietnia 20222 l Czy gracze kiedykolwiek przestaną żyć pod opresją??? 1984 stał się rzeczywistością R* have removed several transphobic jokes & stereotypes from the next-gen versions of GTA 5
Opublikowano 15 kwietnia 20222 l Tak, jak jedziemy po bandzie to równo z wszystkimi bez wyjątków, a nie że usuwają coś bo snowflejki maja problem.
Opublikowano 15 kwietnia 20222 l Figaro a czemu w 2013 kiedy wychodzilo gta 5 to ci ci transi kolo ch.uja latali?
Opublikowano 15 kwietnia 20222 l 36 minut temu, Mejm napisał: Figaro a czemu w 2013 kiedy wychodzilo gta 5 to ci ci transi kolo ch.uja latali? mamy 2022 a mi dalej koło chuja latają
Opublikowano 15 kwietnia 20222 l Potężny Rockstar, nie bierze jeńców, śmieją się ze wszystkich, zawsze bez tematu tabu. Grywalne tortury, gołe chuje, osrane twarze....nie, nie, czekaj, czekaj, po 10 latach dzięki naszym nowym przyjaciołom z Grove Street, pokażemy, że może słyniemy z kontrowersji, ale znamy umiar. Pewnych granicy się nie przekracza.
Opublikowano 19 kwietnia 20222 l Wysokobudżetowe Crazy Taxi. Ciekawe jak. Chyba, że licencja na The Offspring będzie ich tyle baniek kosztować
Opublikowano 19 kwietnia 20222 l Normalnie odbudują contentem jak jakieś Forza Horizon tylko w tematyce wożenia npców z punktu a do b.
Opublikowano 19 kwietnia 20222 l Tak długo nie ma żadnego GTA, więc naprawdę była okazja by się wbić na rynek z jakimś zamiennikiem. Dziwne, że nikt tej szansy jeszcze nie wykorzystał. Nie twierdzę, że Crazy Taxi miałoby czymś takim być, ale powrót Sleeping Dogs, Drivera albo nowego IP byłby strzałem w dziesiątkę, a Rockstar można olać.
Opublikowano 19 kwietnia 20222 l 41 minut temu, Lukas_AT napisał: Tak długo nie ma żadnego GTA, więc naprawdę była okazja by się wbić na rynek z jakimś zamiennikiem. Dziwne, że nikt tej szansy jeszcze nie wykorzystał. Nie twierdzę, że Crazy Taxi miałoby czymś takim być, ale powrót Sleeping Dogs, Drivera albo nowego IP byłby strzałem w dziesiątkę, a Rockstar można olać. A 15 odsłon Assassins Creed?
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l babka od czasu Uncharted 3 nie zrobiła chyba żadnej gry, a wszystko czego potem się dotknęła kasowano, ale to wciąż duże nazwisko w branży. Może tym razem się uda.
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l Boże, chociaż myślałem że to jakaś fajna doopa. Teraz to już w ogóle tego nie rozumiem
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l Raptem nad jedną grą pracowała w Viscreal które EA zamknęło. Nie liczę U4 bo jednak spora część jej conceptu została wykorzystana przez Cuckmana. Cinematik ekspirjens na 8h w świecie SW? Łykam bez popity. uhhhh Może Nierka nowego bożego zobaczymy w tym roku na jakimś pokazie
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l 28 minut temu, ASX napisał: babka od Uncharted 3 nie zrobiła chyba żadnej gry, Legacy of Kain Soul Reaver, mowi ci to coś?
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l Teraz, Shen napisał: Legacy of Kain Soul Reaver, mowi ci to coś? napisał że od UNCHARTED 3 nie zrobiła żadnej gry, polecam kawę z rana
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l Chciałbym rzucić okiem na jej scenariusz do LOK, który miał się dziać po Defiance bo po sieci latały tylko ogólne szkice
Opublikowano 20 kwietnia 20222 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Pracowała nad Uncharted? Dla mnie gwarancja jakości. Wiem, że to sarkazm, ale i tak odpowiem Jej dziełem życia było U3 - najbardziej nielubiana przeze mnie część bez scenariusza, za to z mocnym nastawieniem na multiplayer. Mam do tej siwej raszpli uraz, jak niektórzy do łysego Stiga