Opublikowano 21 czerwca 20222 l Ja jebię czy oni nie widzą co wysrywaja? To chyba wersja na mobilke z tąka grafa.
Opublikowano 22 czerwca 20222 l W dniu 17.06.2022 o 15:15, ASX napisał: Kolejne tech demo na UE5, wykonane przez jednego ziomka, w dodatku chodzące na nie najnowszej już karcie czyli GTX 1080 Polecam obejrzeć, zwłaszcza symulacja wody robi wrażenie Fajnie, fajnie ale kiedy to (nawet w wersji downgoard) zobaczymy w jakiejś gierkce bo na razie to tak średnio widać ten postęp, a karmią nas co raz częściej tymi pokazami. Pamietam jeden z pierwszych pokazów UE5 z jaskinią i generowaniem wszystkiego w locie… a wg ostatnich pokazów gier na najbliższy rok mam się jarac pikselozą lub „amazing art style” (samo w sobie nie jest złe ale nie po to mam pod tv potwora z ssd). Zastanawia mnie dlaczego akurat branża gier się po pandemii nie umie podnieść. Wszyscy inni się jakoś szybko ogarneli (film, seriale, muzyka itd.)
Opublikowano 22 czerwca 20222 l 23 godziny temu, Plugawy napisał: Ja jebię czy oni nie widzą co wysrywaja? Nikt juz na to nie patrzy. Gracze i tak kupia a dolata sie po premierze. Jeszcze grafike z roadmapa paczy zrobia.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l W dniu 21.06.2022 o 20:52, Figuś napisał: pokazali pierwszy gameplay z Kayko i Kokosz Ja yebię, ale szajs Kiedyś wygrałem Kajko i Kokosz na Amigę w konkursie magazynu Świat Gier Komputerowych i to była gierka - prawilny point & click z tłami skanowanymi z kart komiksów Christy, a nie taka mobilna abominacja
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 2 minuty temu, Wredny napisał: Ja yebię, ale szajs Kiedyś wygrałem Kajko i Kokosz na Amigę w konkursie magazynu Świat Gier Komputerowych i to była gierka - prawilny point & click z tłami skanowanymi z kart komkarów Christy, a nie taka mobilna abominacja gdzieś widziałem na tt że cała ta mapka to assety do kupienia za 35$ XD
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Czytam ten mój post u Ciebie w cytacie, a tam jakieś "komkarów" zamiast "komiksów" - speaking of "mobilna abominacja" - nienawidzę pisać na komórce, foruming tylko na laptopie.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Zawsze warto przeczytać przed publikacją, może się okazać, że przed kliknięciem "Dodaj odpowiedź" skasujesz posta.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 45 minut temu, Wredny napisał: Kiedyś wygrałem Kajko i Kokosz na Amigę w konkursie magazynu Świat Gier Komputerowych i to była gierka - prawilny point & click z tłami skanowanymi KiK w Krainie Borostworow?
Opublikowano 23 czerwca 20222 l 27 minut temu, Mejm napisał: KiK w Krainie Borostworow? Świetny komiks, ale gierka chyba nie miała żadnego podtytułu
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Wiki: Cytat Gra ukazała się w roku 1994 w wersji dla Amigi i w roku 1995 w wersji dla PC DOS. W 1998 r. wyszła ostatnia wersja na PC Windows CD, wydana pod tytułem Kajko i Kokosz w krainie borostworów. I wlasnie pod tym ostatnim tytulem ja znam i gralem z covera cdaction.
Opublikowano 23 czerwca 20222 l Chyba grałem w tego Kajko i Kokosza, pamiętam że pikseli było tyle na ekranie że spokojnie można było je policzyć na palcach xd A dziś żeby zobaczyć przewagę Xboxa względem Ps5 w wyświetlanej rozdziałce trzeba oglądać screeny na 300% powiększeniach, a i tak nie ma pewności czy jest jakaś różnica.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l abstrakcyjne fantasy to na pewno coś, co cieszy. szkoda że kolejna gra to armored core, a fakt, że gra jest na finishu developingu, a nie została jeszcze zapowiedziana, kieruje moje myśli, że wydawcą jest Nintendo znane z takich praktyk.
Opublikowano 24 czerwca 20222 l abstrakcyjne fantasy co to kurwa znaczy tak jakby zwykle fantasy mialo zwiazek z rzeczywistością
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 11 godzin temu, 20inchDT napisał: abstrakcyjne fantasy co to kurwa znaczy tak jakby zwykle fantasy mialo zwiazek z rzeczywistością Fani Kosimazakiego i symulatorów drewna wniebowzięci, bo MISZCZ znów to zrobił.
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 12 godzin temu, 20inchDT napisał: abstrakcyjne fantasy co to kurwa znaczy tak jakby zwykle fantasy mialo zwiazek z rzeczywistością pewnie nie chodzi o związek rzeczywistością, tylko z innymi gatunkami fantasy
Opublikowano 25 czerwca 20222 l 20 minut temu, Dahaka napisał: pewnie nie chodzi o związek rzeczywistością, tylko z innymi gatunkami fantasy kurde, fanów xboxa pytać o abstrakcję fantasy i co to może znaczyć, jak u nich fantasy to Halo i Girsy ;/
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Juz chyba wiem co to jest to abstrakcyje fantasy, o ktorym pisałx figarsze - dzielenie zysków z właścicielem firmy
Opublikowano 27 czerwca 20222 l Znienawidzony przez większość fanów Segi Bernie Stolar zmarł sobie. Znany jako ten, który zastąpił Kalinsky'ego na stanowisku CEO Segi i zabił najpierw Saturna, a w efekcie straconego zaufania i wściekłości fanów Segi postawił Dreamcasta w bardzo niewygodnej pozycji, co skończyło się dla konsoli fatalnie. Fani Playstation powinni mu dziękować za Crasha i Spyro, które zaklepał dla PSOne jako viceprezes SCEA. Edytowane 27 czerwca 20222 l przez Homelander
Opublikowano 1 lipca 20222 l https://comicbook.com/gaming/news/minecraft-youtube-technoblade-passes-away-cancer/