ASX 14 593 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Mam wrażenie że gry Platinum na forum traktuje się ulgowo jak jakiś devów specjalnej troski. Weźmy takiego Niera, gameplay jest spoko, każdy się zgodzi. Ale jednocześnie tkwi ona w wielu elementach w czasach Xboxa 360. I nie chodzi tylko o grafikę która jest jaka jest, ale również level designu, brak voice actingu czy maksymalnie powtarzalne adania poboczne. Jestem pewny że gdyby dowolny inny zachodni dev zrobił to samo, to zostałby zjechany od góry do dołu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Zalety nier: - sklep z achievementami Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Tak zadania są powtarzalne, grafika to poziom PS3 tylko że z eleganckimi animacjami, voice acting tam gdzie jest ważny to jest, level design jest bardzo dobry bo w mało której grze perspektywa i gameplay zmienia się tak płynnie raz za razem (no chyba że chodzi o słabe sekcje 'open world') a do tego po prostu rozgrywka jest satysfakcjonująca i muzyka genialna. Podobny przypadek jak np. z Gravity Rush 2 który graficznie jest średni ale wyróżnia się designem przedstawionego świata i rozgrywką. Gdyby dowolny zachodni developer zrobił nowe, oryginalne pod wieloma względami IP które mocno wyróżnia się na tle innych gier to też by ludzie przymknęli oko na niedogodności które nie psują rdzenia rozgrywki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 Nie wolno tu pisać źle o Nierze, bo J A P O N I A i dusza, a prawda jest taka, że Nier jest naprawdę słabiutki gameplayowo i pod względem wykonania, a ta fabuła (nawet niezła) kompletnie nie ratuje tego projektu. Po prostu po kilkugeneracyjnej dominacji zachodu w giereczkowie chyba niektórzy mocno chcą żyć w przeświadczeniu, że Japonia dalej wyznacza trendy jak za PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 19 minut temu, ASX napisał: Mam wrażenie że gry Platinum na forum traktuje się ulgowo jak jakiś devow specjalnej troski. Weźmy takiego Niera gameplay jest spoko. Ale jednocześnie tkwi ona w wielu elementach w czasach Xboxa 360 dekady za konkurencja. I nie chodzi tylko o grafikę, ale również level designu, braku voice actingu czy maksymalnie powtarzalnych zadaniach pobocznych. Jestem pewny że gdyby dowolny inny zachodni dev zrobił to samo to zostałby zjechany od góry do dołu. Nier to po prostu gra wybitna i z duszą, a platynowi są strasznie nierówni. Mają na koncie poza Nier takie swietne gry Bayonetta, Infinite space, Mad world czy Astral Chain, z drugiej strony sredniaki na licencjach jak żółwie ninja i transformers, albo gówna obesrane jak babylons fall ktore chyba dali stazystom. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 nie pluj mi na Japonię chłopaku z Podlasia. Nie pluj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 23 minuty temu, ASX napisał: Mam wrażenie że gry Platinum na forum traktuje się ulgowo jak jakiś devow specjalnej troski. Weźmy takiego Niera gameplay jest spoko. Ale jednocześnie tkwi ona w wielu elementach w czasach Xboxa 360 dekady za konkurencja. I nie chodzi tylko o grafikę, ale również level designu, braku voice actingu czy maksymalnie powtarzalnych zadaniach pobocznych. Jestem pewny że gdyby dowolny inny zachodni dev zrobił to samo to zostałby zjechany od góry do dołu. Czy ja wiem. Po prostu zrobili kilka wybitnych gier A potem zjazd formy i taśmowa produkcja szrotów których nikt na forum nie bronił. Dla mnie po prostu sporo osób z forum nie rozumie szału na ich gry Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2022 nier jest na poziomie gier dodawanych do gazetek kąkuterowych. Nie wiem co ludzie widza w tym crapie. Fabuła to tez wymiociny dla ludzi, ktorym wydaje sie, ze sa madrzejsi niz w rzeczywistosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Fajnie, że nawet nie trzeba szukać zagrywów na forumku, sami wyłażą spod kamienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 20 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Człowiek który trzymał Cuckmana za jaja w ND Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 I tyle z premiery w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 A ktoś czekał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 5 hours ago, SnoD said: A ktoś czekał? Ja nawet. Z jednej strony to Avatar, którego uwielbiam, ale z drugiej to Ubi, więc potencjalny kolejny Ubicrap. Generalnie jak cokolwiek z trójki Avatar-Gollum-Hogwarth okaże się warte cokolwiek będę zadowolony. Bo mam przeczucie, że wszystkie one będą sporymi zawodami Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Do Golluma nawet nie trzeba przeczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Kolejna babcia zagrajmer https://www.youtube.com/watch?v=16cxOv2KGLE Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 świetny kanał i babka naprawdę zna się na rzeczy https://www.youtube.com/watch?v=0VpkwEGLm6s Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Kanały prowadzone przez kobiety od dawna dostarczają świetnego conentu. Co prawda obie które śledzę mają razem mniej lat niż podlinkowana przez was pani, ale nie brakuje im pasji. The Gaming Muse - raczej niszowy kanał, mocno skoncentrowany na analizie Silent Hill - https://www.youtube.com/c/thegamingmuse The Sphere Hunter - prawie 500k, laska nie tylko przygotowana merytorycznie, ale i całkiem te gierki ogarnia - no i jest na czym oko zawiesić - (1) The Sphere Hunter - YouTube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 https://www.youtube.com/c/SuperButterBuns/featured ona tez ma spoko content Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Kanały prowadzone przez kobiety od dawna dostarczają świetnego conentu. Co prawda obie które śledzę mają razem mniej lat niż podlinkowana przez was pani, ale nie brakuje im pasji. The Gaming Muse - raczej niszowy kanał, mocno skoncentrowany na analizie Silent Hill - https://www.youtube.com/c/thegamingmuse The Sphere Hunter - prawie 500k, laska nie tylko przygotowana merytorycznie, ale i całkiem te gierki ogarnia - no i jest na czym oko zawiesić - (1) The Sphere Hunter - YouTube Jesteś pewny z tym Sphere Hunter? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 No Paolo zawsze miał ciągąty do dziewczyn z chuyami też się nabrałem swego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Ale głos ma zajebisty, to trzeba przyznać - słuchając tych materiałów jako podcastów można się nabrać. Za to merytoryka top, lubię ten content. Residenty, Devile, Bayonetty, no esencja konsolowego gustu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Bardzo fajny kanał, prawdziwy residentowy zajawkowicz Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 szanuję panowie, że wyłapaliście kolor niebieski to kolor królewski Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 2 godziny temu, Bzduras napisał: Jesteś pewny z tym Sphere Hunter? o cholera 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 doceniam że forumowicze jednak uznają taką trans za kobietę - paolo, nabrałem wobec Ciebie nowego szacunku, życzę ci miłej sobótki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi