Opublikowano 23 lipca 20222 l Wyjebane w to, kim i czym chce być jak ma dobry kontent kolego A ma nawet bardzo dobry.
Opublikowano 25 lipca 20222 l Cytat * Single player game * Very early development * "Big, open world Black Panther game" * The in-universe Black Panther is dead, so player is tasked with becoming the new Black Panther * Comes from Seattle studio headed by ex-Monolith head * Produced by EA, kicked off by the success of Fallen Order Edytowane 25 lipca 20222 l przez Bigby
Opublikowano 25 lipca 20222 l Mam nadzieję że będzie kreator postaci i można będzie zostać białą panterą ea nie wróży za dobrze no ale zobaczymy
Opublikowano 25 lipca 20222 l ja tam w sumie z przyjemnością zagram, nie znam gier które są oparte na czarnym lądzie
Opublikowano 25 lipca 20222 l 7 minut temu, Pupcio napisał: Mam nadzieję że będzie kreator postaci i można będzie zostać białą panterą ea nie wróży za dobrze no ale zobaczymy
Opublikowano 25 lipca 20222 l 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: ja tam w sumie z przyjemnością zagram, nie znam gier które są oparte na czarnym lądzie Resident evil 5
Opublikowano 25 lipca 20222 l 24 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: ja tam w sumie z przyjemnością zagram, nie znam gier które są oparte na czarnym lądzie https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:Video_games_set_in_Africa
Opublikowano 25 lipca 20222 l 6 minut temu, Mejm napisał: Barbie explorer To chyba u @grzybiarz w kolekcji można znaleźć
Opublikowano 25 lipca 20222 l Pewnie cala serie. A co do ciornej pantery to biore w ciemno mimo, ze blizej bedzie temu pewnie do spidermana niz wolverine the movie.
Opublikowano 25 lipca 20222 l Kuźwa, za dużo tych komiksowych gierek - już w kinie mam tego przesyt, po co mi to jeszcze w gierkach. W ogóle to za chwilę to połowa gierek AAA będzie z Marvela/DC/Star Warsów/innego znanego filmu, trochę za dużo tego robią.
Opublikowano 25 lipca 20222 l 7 minut temu, Cedric napisał: Kuźwa, za dużo tych komiksowych gierek - już w kinie mam tego przesyt, po co mi to jeszcze w gierkach. W ogóle to za chwilę to połowa gierek AAA będzie z Marvela/DC/Star Warsów/innego znanego filmu, trochę za dużo tego robią. Trend w branży. Nie tak dawno temu był przesyt FPSów, potem sandboxów, teraz będzie przesyt superbohaterami.
Opublikowano 25 lipca 20222 l 18 minut temu, Bzduras napisał: To chyba u @grzybiarz w kolekcji można znaleźć nie ale pamiętam, że to już była końcówka żywota PSXa i takie crapy wychodziły. Niby się czekało na coś nowego, ale wiadome było że nic dobrego już nie wyjdzie
Opublikowano 25 lipca 20222 l 8 minut temu, Hubert249 napisał: Trend w branży. Nie tak dawno temu był przesyt FPSów, potem sandboxów, teraz będzie przesyt superbohaterami. To nie jest przecież taki nowy trend - powiedziałbym, że to za czasów szóstej i siódmej generacji mieliśmy szczyt popularności tie-inów wydawanych na wszystko od PS2 do buty.
Opublikowano 25 lipca 20222 l Ale Spider-Man 2 jako tako był ciekawy jak na gradaptację. Chodzi o film z 2004 roku. Batmanów też trochę naleciało, łącznie z ciekawym Begins.
Opublikowano 25 lipca 20222 l nie będzie przesytu superbohaterami bo funkcjonuje zbyt mało ciekawych postaci o których można by zrobić grę. Nie ma co tego porównywać do zalewu openwordlów (nie mylić z sandboxami, bo to co innego). Gry open world, zyskały taką popularność i jest ich tak dużo, bo są bardzo uniwersalne i można na grę z otwartym światem przerobić niemal dowolny typ gry.