Mejm 15 269 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 No tak, prawa do marki CC ma przeciez EA. Wyglada dobrze ale chcialbym screeny z wiekszego oddalenia bo teraz chcieli sie chyba pochwalic animacjami. No i oczywiscie baba na okladce bo takie trendy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 baba na okładce> Jakiś c0rwa żołnierz brudny po raz setny w tej samej pozie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Spoko Mejm, na PS3 pewnie nie wyjdzie, więc nie będzie problemu z okładką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Ja tam wole kobiety na okładkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Ja też bo baby są ładne i fajnie się je ogląda. Dobrze że to szowinistyczne prawackie forum i mogę napisać prawdę i nie zostać zniszczonym przez rozjuszone nastolatki Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Ja w ogóle na takie rzeczy nie zwracam uwagi, a w RTS jak kiedyś bardzo lubiłem grać to teraz jednak wolę turówki. Niestety strasznie z wiekiem straciłem możliwość kontrolowania pola walki by nadążyć za tym co się dzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Jak kobieta na okladce to tylko taka w ciazy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 To jakiegoś hentajowca musisz poszukać a nie strategie wojenną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 15 godzin temu, Mejm napisał: No i oczywiscie baba na okladce bo takie trendy. Ach te nowoczesne trendy w okładkach RTSów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 kurwa, nawet Wredny, forumkowy prawak, ma dość tego głupiego pierdolenia Mejma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Nie no Mejma to sie nie da czytać, jak Paolo jakiś czas temu - wszystko ch#jowe (choć nic ponad siódmą generację nie zna i tylko teoretyzuje), wszędzie spisek i lewactwo. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Baby na okładkach rtsów, obrzydliwy znak czasów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 631 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Gdybym się nie przyglądał, to bym nawet nie zwrócił uwagi, że to baba w tym Tempest Rising. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Jeszcze fioletowe włosy, jak jakaś Julka lewaczka z Twittera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 szczerze mówiąc nigdy nie zwracałem na to uwagi, ale tak oglądając powyższe okładki dochodzę że wole te baby standardową okładkę gry wideo z chłopem i gnatem na okładce Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Ale od rangera z new vegas to się odpyerdol Asax Zresztą nie ma dowodów że to nie baba Na terenach ncr panuje równouprawnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Nie wiem co jest bardziej perfekcyjne, ta gra czy może ta okładka. nawet granie babami jest super, bardzo polecam 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 nie no wezyr to standardowa okładka gry AAA, czyli postać w centrum umieszczona w dramatycznej pozie z bronią w łapie. Fajne okładki moim zdaniem to te które potrafią się wyłamać z tego nudnego schematu np. http://cdn.themis-media.com/media/global/images/library/deriv/895/895241.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 To byla troszkę zaczepka, dla mnie okładka rotra standardzik branży. Niestety sam za bardzo nie pamiętam kiedy jakiś boxart zrobił na mnie wrażenie. Musiałbym sprawdzić w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 12 godzin temu, Wredny napisał: Nie no Mejma to sie nie da czytać, jak Paolo jakiś czas temu - wszystko ch#jowe (choć nic ponad siódmą generację nie zna i tylko teoretyzuje), wszędzie spisek i lewactwo. Czytac to sie da twoich moralitetow o tym jak powinno sie patrzec na gry, co jest dobra gra, a co nie itp. wywody, w ktorych probujesz narzucic swoja definicje kto jest graczem, kto moze sie wypowiadac o grach a kto nie. Moze kupiles sobie dysk za 2 tysiace ale nie jest to paszport do mowienia komus jak ma oceniac i patrzec na branze. A lewactwo i spisek to sobie uroiles w bani. Jak ci sie nie podoba, ze ci kochana branzunie i gierki obrazam to dodaj mnie do ignorow i spier.dalaj Komentarz odnosnie okladki dotyczyl tego, ze nawiazuje ona (jak i gra, ktora jest klonem) do CC gdzie zawsze byla morda faceta. Tak jak battlefieldy zawsze mialy zolnierza a dopiero V mial babe z wiadomych powodow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Chłopcze, po pierwsze grzeczniej, a po drugie właśnie wyjaśniłem cię, jak C&C "zawsze" miało "morde faceta", więc to ty pierdolisz farmazony, a nie ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 W tym clickbaitowym szambie z rankingami ciężko wyłuskać coś dobrego, ale tutaj akurat warto sprawdzić elegancki materiał o Downpour, dlaczego parę rzeczy nie pykło. Jeden z twórców, chyba Polak wypowiada się na ten temat. To jest coś dla ciebie wowiarzu @Paolo de Vesir, może przestaniesz szkalować i przebolejesz walkę i technikalia: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Myślałem że już zdechli po odejściu śmietanki tvgry Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 3 godziny temu, SlimShady napisał: To jest coś dla ciebie wowiarzu @Paolo de Vesir, może przestaniesz szkalować i przebolejesz walkę i technikalia: Już nie przeboleję, gra poszła do Wrednego jakiś czas temu. Technikalia technikaliami, ale jak wracasz po grze z autosavem o ponad godzinę to olałem kompletnie i dokończyłem na YT. Szkoda, bo ten twist na końcu, zależność między bohaterami. Liczę, że doczekamy się nowego Silenta, może niekoniecznie od Blooberów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi