krzysiek923 1 594 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 17 godzin temu, Mejm napisał: Oby pudelka zyly jak najdluzej bo jak zostanie sama cyfrowka to dopiero zacznie sie bolcowanie. Na konsolach tak, na PC nie. Dobrze wiedzą, że piractwo w dużej mierze zostało wyparte przez wygodę, ceny i kształtującą się konkurencję. Na PC piractwo zawsze jest "opcją" i granicy nie mogą przesuwać w nieskończoność. Sam kupuję na GOG-u, bo chcę i akceptuję formę sprzedaży, chociaż po sieci latają te same instalki, które każdy może pobrać. Na Steam też promocja goni promocję i nie wiadomo w co ręce włożyć. Jak na ironię, PC stał się ostoją normalności jeśli chodzi o granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 18 godzin temu, Ukukuki napisał: GoG? Wydał platformę która łączy wszystkie sklepy, gry bez DRM z możliwością pobrania instalatora. Do tego darmowe bonusy do gier jak ścieżki dźwiękowe, tapety, awatary, filmy z powstawania czy różne materiały dodatkowe. Nie wiem jak jest teraz, bo przestałem korzystać, ale jeszcze z pół roku temu regularnie zrywało połączenie z kontami Steam, Origin itd. I nagle się okazuje, że raz na kilka tygodni muszę wszystko ustawiać i synchronizować na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 No to zostało jeszcze T2 i Ubi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 EA też jeszcze zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 I dobrze. Niech Amazon ma jak najmniej wspólnego z grami. Apple też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Kolejna porażka insajderów od siedmiu boleści. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 47 minut temu, Figuś napisał: EA też jeszcze zostaje I teraz wystarczy sprawdzić jaki był ruch na akcjach żeby wiedzieć kto za tym fejkiem stoi Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) Przyznajcie, że coś heroicznego jest w bronieniu szmondaków z EA w kontekście konfrontacji z WIĘKSZYM ZŁEM Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez dee Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 super licze że dużo wynieśli z trójki + yebane 2k ogarnęło że nie można zmuszać devów do sztucznego wydłużania gry bo skończy się to tragedią ciekawe jaka epoka, oby nie współczesność Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 a few years away tak więc jeszcze może gra zdechnąć zanim cokolwiek więcej się o niej dowiemy, nie mniej kibicuję i liczę na czasy bliższe 1 i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Patrzcie go, chciałby w 2022 dostać gierke bez czekania przez dekade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Mafia Defeinitive Edition była lepsza pod względem technicznym od 3 (pomimo działania na tym samy silniku), więc jakiś tam kredyt zaufania mają. Oczywiście mieli solidny materiał źródłowy, ale myślę, teraz wyciągną wnioski z 3 i remake'u i dadzą radę zrobić porządną odsłonę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 3ka nie była jakaś strasznie zła fabularnie, powiedziałbym nawet że była spoczko. Grę położyło to że była zabugowanym guwnem i ta nieszczęsna powtarzalność Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 No ku.rwa troche im zajelo skumanie, ze prawdziwy AC to okolice Bliskiego Wschodu a najlepsza czesc to 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 to niezła ta seria jak jedynka to jej najlepsza część 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Mejm ostro kłamie, klimaty jedynki mocno lubie ale gameplay to okrutna patologia i dopiero dwójka była fajną grą 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Ciekawe, co oni tam mogą poprawić poza powiększeniem mapy razy 100. Już teraz wiem, że będą najgorsi w rimejkach. PoP, Splinter i teraz to, czarno to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Będziesz miał ptaszora którym zaznaczysz wrogów nawet nie patrze w stronę tej gry dla mnie ubisoft skończył się pod koniec 7 generacji a w tamtej generacji wydaje mi się że tolerowałem ich gry tylko przez młody wiek i to że to były pierwsze gry na motywach które gwałcą do dziś. Ery ps2 nie będę wspominał bo aż smutno dla zagrajmera się robi Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Pierwszy dam się ogolić na remake jedynki - takiego wrażenia jakie robiła na premierę pierwsza część przez długi czas nie dostarczyła mi żadna inna gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 8 minut temu, Pupcio napisał: Mejm ostro kłamie, klimaty jedynki mocno lubie ale gameplay to okrutna patologia i dopiero dwójka była fajną grą No ile sie naczytalem (oczywiscie na forumie) ze te misje w dwojce takie poprawione. A zamiast chodzic i sledzic kogos z tlumu, to chodzimy za kims i co 30s chowamy sie za winklem xD Albo z ta labadziara, idz z punktu A do B. O zbieractwie obrazow, ksiazek, figurek, piorek czy czego tam jeszcze nie wspomne. 1200 broni z czego i tak uzywalo sie tej z lepszymi statsami. I jeszcze na dodatek ta ekipa scooby doo. Obrzydliwy sequel. Jedynka to klimat, mechanika wspinaczki i wertykalnego miasta, roznorodne lokacje. Fakt, misje byly kopiuj wklej ale ja sie bawilem parkourem, ktory jeszcze wymagal jakiegos planu a nie jak potem gala do przodu i elo. Trojce to juz w ogole blizej do wspinaczki z inFamous. Tylko reboot AC1 albo kolejny AC w takich klimatach wzbudza moje jako takie zainteresowanie. Bo generalnie ta seria moglaby juz dawno umrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Nic mnie w życiu tak nie wynudziło jak Assassin's Creed 1. Tam poza parkourem serio żadnego dobrego gameplayu nie było. Walka to było parowanie albo nawalanie aż wjedzie finisher, misje? Jakie misje xd jedziesz do miasta na koniu, idziesz do typa, idziesz lulu, idziesz zabić cel, spierdalasz i tak w kółko. Dwójka jak na tamte czasy faktycznie była nawet dobrą grą i nawet napisy dali masz ci los. Początek końca Ubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał: Walka to było parowanie Oj bylo. Zawsze specjalnie wybieralem ten zakrzywiony sztylet i nim robilem finiszery po pary. W misjach z zabojstwem glownych celow zje.bane bylo to, ze zawsze konczyly sie posciegiem. No to niezly asasyn xD Ale i tak mam jak Wezyr, jedna z gier, ktore zrobily na mnie wrazenie i nic na to nie poradze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Jedynka jako jedyna miała polski dubbing, ale jako gra - to klasyczny tytuł, który wyskakuje z czymś nowym, ale tak naprawdę nie ma do zaoferowania nic poza tym. Gorsze od niej są tylko te odsłony 2d w Indiach, Rosji i Chinach, bo zwyczajnie były spierdolone na wielu płaszczyznach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi