Wredny 9 452 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Jakoś w zeszłym tygodniu, po seansie "Ostatniego Pojedynku" Ridleya Scotta, pomyślałem sobie o tym, że bardzo w swoim życiu potrzebuję średniowiecznego sandboxa od Rockstar. Niby były jakieś przecieki, ktoś z Rockstar India się uzewnętrznił, ale póki co zero konkretów - mam jednak nadzieję, że to prawda. Wiem, że koleś ma straszny akcent i ciężko się go słucha, ale dziś trafiłem na ten filmik, który o tym wspomina i moje nadzieje zapłonęły na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Fajnie by było gdyby R* się wziął za każdą epoke ale takie marzenia to mogliśmy mieć 10 lat temu. Teraz trzeba się cieszyć że jest szansa na gta 6 w ciągu najbliższych 5 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Od nich bym chciał kolejne RDR ale to pieśń przyszłości jeśli w ogóle. Mam nadzieję, że GTA VI mnie zaskoczy bo piąteczka mnie po jakimś czasie zamęczyła niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 mogliby zrobić grę o piratach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 No to byłby ciekawy projekt, że jest się kapitanem statku pirackiego pływa po morzach i ocenach staczając bitwy morskie i grabiąc nadmorskie porty Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Rozne epoki, ta sama mechanika? Czekajcie, cos mi to przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Pewnie twoją ulubioną serie assasins creed zaraz jeszcze pewnie się dowiem że w rdr2 gra się tak samo jak w gta Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 no bo w sumie tak jest L2 i R2 i tak w kółko, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 zamienić prerię na miasto, konie na samochody i okazuję się że to prawie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 i byle do żółtego znacznika na minimapce Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Polubiliście pomysł mocniejszych konsol wydawanych w środku generacji, w stylu Prosiaka lub Koxa? Jeśli tak, to dobra informacja bo w tej generacji znów szykują się mocniejsze sprzęty. trochę to dziwne, bo mam wrażenie że nowa generacja dopiero wystartowała, wciąż nie widzieliśmy gier które pokazały możliwości nowych sprzętów a do tego wciąż wychodzą gry crossgeneracyjne, ale widocznie model ten się przyjął i producenci konsol na tym zarabiają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Nie wierze w to, ale gdyby to byla prawda to jestem na tak. Niech juz porzuca te smieszne generacje i wydaja ulepszone wersje konsol co 4 lata. Model apple mi by odpowiadał. Technologia za szybko idzie do przodu, zeby generacje trwały 8 lat i trzeba bylo grac na dinozaurach. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Ps4 pro wziąłem bo kiedyś się hajpowalem kazda nowością. Już mi przeszło i na ps5 sobie na lajcie pogram bo nie mam już ciśnień. Według mnie to durny pomysł bo nie mają części do robienia obecnych konsol ale rzucają się na jeszcze nowszy model. Mam jednak przeczucie, że ta generacja potrwa bardzo długo i może tym się kierują. Edytowane 15 Października 2022 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 5-6 lat to maks co można cisnąć z konsol ale z wersjami Pro niech jadą te 7 lat. Przesiadłem się z PS4 slim na PS4 pro i nie żałuję, fajna opcja i przy PS5 na pewno z tego skorzystam. Trochę jak wymiana karty graficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Na forumku nie ma tematu, ale fajny, oldschoolowy shooter na silniku DN3D - ION FURY, dostanie swój sequel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Bardzo fajna gierka. Miala sie pierwotnie nazywac Ion Maiden ale jacys weselni muzykanci sie przypier.dolil, ze to zbyt przypomina ich nazwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Iron Maiden* Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 No to wlasnie ci wyrobnicy, nie wiem o co im chodzilo, gra sie nie miala nazywac jak oni. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 851 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 W dniu 18.10.2022 o 16:37, Wredny napisał: Na forumku nie ma tematu, ale fajny, oldschoolowy shooter na silniku DN3D - ION FURY, dostanie swój sequel: Jaranko tym trailerem, zapowiada się sztosik 3D Realms poszło w fajną stronę po przejęciu przez europejczyków. Niby trochę żerują na nostalgii tymi boomer shooterami, ale, kurde, robią to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 9 minut temu, ProstyHeker napisał: 3D Realms poszło w fajną stronę po przejęciu przez europejczyków. Niby trochę żerują na nostalgii tymi boomer shooterami, ale, kurde, robią to dobrze. Teraz sobie pomyśl, że ich właściciel Embracer ma też gearbox z którym 3d Realms się żre o prawa do Duke Nuke, no idealna sytuacja żeby ich kurwa w końcu pogodzić i dostać Księciunia takiego zrobionego na pełnej piździe. ale pewnie sie nie spełni bo lewacka opinia publiczna powie, że to dzieło patrialchalnej agendy i trzeba cancelować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 851 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 @Figuś, ja bym się chyba zesrał na miętowo, gdyby wleciała nowa gierka z księciem. Tylko legitny shooter, a nie chodzonka w bok jak Manhattan Project Ale na to w ogóle nie liczę z powodów, które wspomniałeś. Cooorvy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Materiał o dinusiach na weekend dla zagrajmerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Materiał o dinusiach na weekend dla zagrajmerówDino Crisis dwa i farmienie punktów na tych dużych dinozaurach tą elektryczną bronią co zostawiała kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 To była esencja tej gry. Ta niepewność czy zabić kilka raptorów i przejść bezpiecznie bez draśnięcia do kolejnej lokacji, czy jednak ryzykować z większym bonusem punktowym i cofnąć się kawałek aż się odrodzą, ale jednocześnie ryzykowało się, że dino wyskoczy z krzaków prosto na nas i cały plan idzie w pizdu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi