Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Nie ma co dawać za dużo murzynów

Opublikowano

To prawda, bo lewarom nie dogodzisz. Teraz na reseterze maja inne problemy. Murzyni w grach są, ale kolor wewnetrznej czesci dłoni nie rozni się od pozostalych czesci ciała :smutas:

https://www.resetera.com/threads/seeing-black-characters-without-lighter-palms-or-soles-feels-weird-now-new-street-fighter-6-splatoon-3-apex-legends-have-the-same-problem.549601/

Opublikowano

Że też ludzie mają czas na takie "problemy".

Opublikowano

Wiem że nagrody gierkowe nikogo na forum, ale dzisiaj poznaliśmy nominacje do The Game Awards i bez zaskoczenia, najwięcej dominacji zgarnęły gry Sony (God of War i Horizon Forbidden West) oraz Elden Ring. Zaskakująco dużo zdobył też Stray. A mnie osobiście cieszą 3 wyróżnienia dla TUNICa bo to mała urocza gierka. 

Opublikowano

Tak swoją drogą Elden Ring sprzedał się w 17.5 mln egzemplarzy w 9 miesięcy :notbad:  a gierka nie dostaje jakiś dużych przecen także szacun. 

Opublikowano

Brak tinykina to niezła beczka

Opublikowano

Ledwo co wyszło DLC do God Of Wara i już GOTY? Dobrze, to wszystko ustswione. Mam nadzieję, że ŚWIADOMI gracze zagłosują i Elden dostanie nagrodę. 

Opublikowano

Gow chyba totalna dominacja będzie, może elden coś tam ugra. Najważniejsze że horizon dostanie w dupe :banderas:wielkie dzięki kratosa

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Gow chyba totalna dominacja będzie, może elden coś tam ugra. Najważniejsze że horizon dostanie w dupe :banderas:wielkie dzięki kratosa

Tutaj młody przyznam ci rację. Z dwojga złego niech wygra brodaty.

Opublikowano
11 godzin temu, Ukukuki napisał:

Tak swoją drogą Elden Ring sprzedał się w 17.5 mln egzemplarzy w 9 miesięcy :notbad:  a gierka nie dostaje jakiś dużych przecen także szacun. 

No coś w tym jest bo sam czekam na jakąś promkę, ale podobnie jest z takim Sekiro, który cenę cały czas trzyma.

Opublikowano
10 godzin temu, Pupcio napisał:

Brak tinykina to niezła beczka

Opublikowano

Chociaż do indie by go wrzucili  a nie jakieś straye 

Opublikowano

Mimo wszystko bym postawil na Elden Ring, bo wyniosl serie soulsow na nowe wody i dal graczom jeden z najlepszych otwartch swiatow w historii. God of War natomiast to bigger and better, ale nie rozwija serii w znaczacy sposob, tak jak zrobil to God of War w 2018. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ja trzymam kciuki za Elden Ring, spędziłem w gierce 130h i nie mogę doczekać się DLC. Na drugim miejscu mam Plague Tale Requiem. 

Opublikowano
5 godzin temu, Pupcio napisał:

Chociaż do indie by go wrzucili  a nie jakieś straye 

Stray ma tak zajebiście bogaty gameplay i fabułę że nie mogło go zabraknąć.

:kekw::kekw::kekw:

Tyle są warte te nominacje.

Opublikowano

no w tamtym roku wyniki były całkiem spoko. Wygrał Returnal, na drugim miejscu Halo Infinite, a podium zamykało Psychonauts 2 z tego co pamiętam.

Opublikowano

Na tym forum to Elden będzie walczył żeby na pudle być. Bo gow, horizon i kot

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

IMO forumowe Goty spokojnie ER może wygrać, poważniejsza konkurencja to raczej będzie tylko GoW i nadchodzące Callisto. 

Opublikowano

Nie zapominaj o stray! :sonkassie:

Spoiler

:kekw: