Pupcio 18 420 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 10 lat a ja dalej nie dostałem w innej grze takiego ciachania wrogów jak w mgr. CHORA BRANŻA Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Niech lepiej zrobią kontynuację a nie kolejnego remastera. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Ostatnio kończyłem znowu na steam decku, nic się nie zestarzala gierka dalej cudeńko choć u mnie opus magnum tego studia jeśli chodzi o slasherki to wiedźma. Remasterek risingu zdecydowanie nie ale dwójka to ojezusku złoty, róbcie!!!!! Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 Nie wiem czy było to info (bo jest już stare) ale jakieś 2 lata temu Steve Rechtschaffner, koleś odpowiedzialny za EA Big założył studio i pracuje nad nową grą. Zaczynali z 5 osobami w 2021, pół roku temu było 27 i nadal rekrutują. Może jeszcze doczekamy się jakiejś arcade'owej gierki w stylu VI-tej generacji. 1 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 16 lutego 2023 Opublikowano 16 lutego 2023 Fajny wywiad, dużo rzeczy było dla mnie szokiem. Doceniam też to jak Sony i niektóre firmy wydające gry próbują pomóc takim ludziom, to co dla nas jest żenującym trybem super easy, dla nich jest pewnie czymś koniecznym. Ogólnie jak się zastanowić to koszmarne jest nie wiedzieć nawet jak wygląda człowiek, kolor, nawet dziewczyna. No ale łatwiej pewnie jest nie mieć tego czego się nie zna. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale naszło mnie takie przemyślenie. Dałem się wczoraj wydymać marketingowcom Sony - kupiłem miesiąc abonamentu Extra za potężne 58 cebulionów. Pomyślałem, że przejdę sobie Judgement i Horizona Forgotten West tyle, że HLTB podaje, że obie przejdę razem w niecałe 60h. Czyli musiałbym grać 2h każdego dnia aby wyrobić się w czasie. i tak oto granie staje się tyrką nie polecam 3 4 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Te 60 godzin to jakiś nieosiągalny wyczyn dla ciebie? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Co to są 2h dziennie przy dobrej gierce Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 12 minut temu, Square napisał: Te 60 godzin to jakiś nieosiągalny wyczyn dla ciebie? to przymus 2h grania, a niecodziennie mam ku temu warunki nie, nie gram w WoWa, ale mam po prostu inne zajęcia i nie zawsze mam po tym czasie chęci przysiadać Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 9 minut temu, Szymek napisał: Co to są 2h dziennie przy dobrej gierce A przy Horizonie? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: to przymus 2h grania, a niecodziennie mam ku temu warunki Nie znam twojej sytuacji, ale chyba masz też dni, że możesz pograć więcej niż 2 godziny? Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 4 minuty temu, Square napisał: Nie znam twojej sytuacji, ale chyba masz też dni, że możesz pograć więcej niż 2 godziny? Oczywiscie. Po prostu siedzi gdzieś z tylu głowy, że jak dzisiaj nie zagrałem to nadrobić muszę w jakiś inny dzień. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Ja bym po prostu grał i się nie martwił na zapas. Może skończysz obie w 3 tygodnie, a może ledwo na jedną starczy, bo się wciągniesz. Nie ma sensu tak tego przeliczać, ani też grać na czas. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Albo skończ kupować abonamenty skoro wiesz że czujesz się przez nie jak na smyczy? Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 To właśnie są abonamenty growe. Zamiast w to co lubisz grasz w to do czego jesteś zmuszany. 3 4 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Paolo jakie smętne pierdolamento do spółki z gregiem xD Nie wyrobisz się w miesiąc to kupisz sobie drugi, w czym problem? A jak nie chciałeś być ograniczony czasowo to trzeba było kupić sobie te dwie gry na własność, to takie proste. GRASZ W TO DO CZEGO CIĘ ZMUSZAJĄ to już pominę milczeniem, bo większe glupoty chyba tylko w temacie AH i nowej zeldy są pisane. 2 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Eh gdyby tylko dało się kupić te gry na własność jak za starych dobrych czasów przed abonamentami. Sami narzucacie sobie ograniczenia (przejście kilku gier w miesiąc) a potem narzekacie że czujecie się jak ma smyczy i zaczynacie traktować granie jak obowiązek bo skończy się abonament. A przecież nic nie stoi na przeszkodzie by kupić grę lub przedłużyć abo. To tak jakby pudełkowiec założył sobie że kupi grę w piątek, a sprzeda ją w poniedziałek, by być jak najmniej być stratnym i narzekał że takie granie odbiera mu przejmnosc z grania. A tak naprawdę sam stworzył sobie ten problem. Cytuj
messer88 6 475 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 @Paolo de Vesir a Ty już czasem nie grałeś w Alohę 2? Cytuj
mario10 518 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Kupowanie abo na tak krótki okres i liczyć, że się długą grę uda ograć trochę się mija z celem bo sam mam różnie z czasem na giercowanie, ale z drugiej strony to też nie są jakieś miliony monet żeby się przejmować. Dokupi się kolejny miesiąc w razie potrzeby i dokończy co trzeba 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Byłoby tak jak piszecie gdyby gry z abonamentów nie wypadały, a że nie jest tak to jak najbardziej rozumiem kiedy ktoś ma daną gierkę "z tyłu głowy" po wykupieniu abo. Ach piękne jest życie pudełkowca. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Nie jest bo jak Ci zalezy na gierce to ją po prostu kupujesz. Jak Cie nie stać day 1 to czekasz na promki. Tylko na Nintendo jest drogo w tym momencie. Kupowanie abo na krótki czas i granie na wyscigi nie ma zadnego sensu i sami sobie krzywdę robicie i to zupełnie niepotrzebnie. 2 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Gry wypadające z abonamentu zawsze ogłaszane są odpowiednio wcześniej, Wezyr opłacił PS+ żeby ograć sobie dwie gry, które na tysiąc procent nie wylecą z niego przez najbliższe kilka miesięcy. Poza tym kam on, decydując się na opłacenie PS+/GP ("decydując się", jakby to było co najmniej wzięcie kredytu na 20 lat) w danym momencie masz pogląd na to, co w usłudze jest, czego nie ma, a czego nie będzie za jakiś czas, to nie jest wchodzenie w ciemno i odkrywanie, że jednak nie tego się oczekiwało. Jak się nie chce kupić gry na własność tylko zapłacić dużo mniej niż jej równowartość w pudle/cyfrze i mieć do niej czasowy dostęp to niestety trzeba się pogodzić z tym, że coś za coś i albo się w to wchodzi albo nie. W tym wypadku to już totalnie nie rozumiem Paola, bo opłaca większą kwotę za dostęp do jednej gry (za którą też dodatkowo musiał zapłacić), ale jednak PS+ było iskrą zapalną do takich przemyśleń? 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Odpowiadając na pytanie o drugi miesiąc abo - to byłoby prawie 120zl i lepiej już kupić sobie grę na wyłączność. IMO za drogi jest ten abonament, zwłaszcza na to co oferuje. @messer88 grałem przy premierze; ale tryb 60 był jeszcze skopany i zostawiłem. Cytuj
drozdu7 2 793 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Niektórzy to powinni może iść na spacer bo granie im nie służy. Tak jak napisał Asax, sami sobie narzucanie rzeczy i tworzycie problemy. A potem spychacie winę na abonamenty które są tylko dodatkiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi