Daddy 4 226 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca 5 godzin temu, SnoD napisał(a): Biorąc pod uwagę sytuację makroekonomiczną, jeśli nic się nie zmieni, to w przeciągu najbliższych lat Sony zaskoczy wielu niedowiarków swoimi decyzjami wydawniczymi. Przy niskiej zyskowności (ostatnio raportowanej na poziomie 6% czy 7%), stale osłabiający się jen (a to już może być stały trend) będzie prowadził do stałego pomniejszania dochodów. Z tego samego powodu raczej będzie zmniejszała się liczba ekskluzywnych deali z japońskimi wydawcami. Jeszcze tańsze sushi w tym wymierającym kraju? Trzeba się wybrać Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca https://thatparkplace.com/sweet-baby-inc-influenced-tales-of-kenzera-zau-developer-begins-laying-off-employees-despite-previously-claiming-that-boycott-did-not-crush-game/ Cytuj
suteq 183 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Grałem w to trochę z PS+ i czułem się jakbym grał w 'mamy Prince of Persia w domu'. No taka gra do bundla, nie jestem zdziwiony że flopnęło. Cytuj
Josh 4 523 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca https://nichegamer.com/dragon-quest-iii-hd-2d-remake-removes-gender/ 1 1 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Pewnie nie wiedzieli jak zaimplementować pozostałe 50coś "płci" to wywalili wszystko i problem rozwiązanyxd Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Już DQ X wywalił podział na płeć ponad dekadę temu, ale tak, to ta poprawność polityczna rujnuje kolejną grę 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca Gothic 1 i 2 na zawsze w sercu, więc trochę smutek 1 1 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca Studio nie utrzymało się z polaczków kupujących goticzka w cdaction lub na torrentach? No co za przypadek A tak serio to każdego szkoda Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca Tęczowi już do japońskich gier się dobierają? Myślałem, że chociaż azjaci się uchowają. Co następne? Persona 6 z czarnoskórą niebinarną homo babo-protagonix i tęczowa drużyna walcząca z patriarchalizmem białoskórych przy pomocy demonów w stylistyce BDSM? Łudzę się, że jak się konsumenci w końcu tego wyprą, to żaden inwestor nie pomoże i te wszelkie sweet baby inc i temu podobne odejdą w zapomnienie, a gry dla zasady zrobią zwrot o 180 stopni. Na zasadzie, "wiemy, że macie dość lewackiej polityki, więc oto gra z cycatą modelką i strzelaniu do czarnych zombie". 2 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 8 lipca Opublikowano 8 lipca Smutna informacja z tą Piranhą, natomiast można się było tego spodziewać po ostatnich doniesieniach. Za Gothica - dozgonne dzięki! 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca A remake Gothica to kto robi? Inne studio, tak? Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca Jakieś z Hiszpanii z tego co pamiętam. Studia mi nie żal, tylko dwie gry mi podpasowały od nich. Cytuj
mario10 519 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca he he no tak się bawią bogaci ludzie. Z drugiej strony ciekaw jestem ile bierze takie BEP czy Nicole za śpiewanie do kotleta, w końcu to dość popularne formacje. Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Forumkowy kolega naucza i głosi kazania A który kolega to nie powiem, niech sam się zgłosi jak chce. Bardzo solidny materiał. 4 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Element wystroju pokoju zdradza kto zacz. 1 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 14 lipca Opublikowano 14 lipca Operacja Panda to pewnie Coati, bo on ma to w sygnaturze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi