Pupcio 18 429 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Teraz, XM. napisał(a): To ci od psp'kowych gowow i zamówienia 1886? Tak. Magicy graficzki, parobasy gameplayu Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Teraz, Pupcio napisał(a): Tak. Magicy graficzki, parobasy gameplayu Nie no, tak bym nie powiedział - przecież god od wary to klony z PS2, a ghost od sparta to top3 gowow ever. Zamówienie a i owszem, ale no to jedna gra. Cytuj
SnoD 2 319 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia 29 minut temu, suteq napisał(a): PCF do zsypu, oni nie zrobili dobrej gry od w zasadzie Bulletstorma. No to pora na sequel Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Kurde też myślałem ,że tam Chmielarz dalej pracuje i też go przestałem obserwować za te wrzutki z drogich restauracji xd 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia 3 godziny temu, SnoD napisał(a): Ciekawe czy MS się skusi jak już zainwestował do $50 mln: Po co im PCF jak mają nowe studio w Warszawie Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a): Kurde też myślałem ,że tam Chmielarz dalej pracuje i też go przestałem obserwować za te wrzutki z drogich restauracji xd Bo wielkie umysły myślą podobnie 1 Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Takie fotki wstawiał? xD Polski Kojima tylko że łysy i nigdy nie zrobił gry wybitnej Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Jakoś trochę po Bulletstormie zaczął bujać się po tych restauracjach i zdawać raport z fociami talerzyka i co tam zjadł plus chyba wdawał się w jakieś kłótnie w komentarzach czy wrzucał przeintelektualizowane tejki na temat rzeczywistości. To już było trochę zbyt dużo jak na mnie - typa, który chętnie by przeczytał co on ma do powiedzenia o branży czy jakimś "Okiem Developera", ale nie kurwa recenzję zapiekanego bakłażana nadziewanego truflami xD Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Krafton dogadał się z Xboxem, studio jednak nie zostanie zamknięte, a pracownicy mają pracować nad sequelem HiFi Rush 3 3 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Byłoby śmiesznie jakby zrobili teraz jakiegoś hita który ominie sprzęt MS. 1 Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Bez kitu, poetycka sprawiedliwość xD Ale z tego co kojarzę to Krafton raczej bawi się w multiplatformy, a sam MS raczej nie dałby im studia bez jakiegoś bezpiecznika w umowie na taką ewentualność. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia no i wydawanie sequela do gry której pierwowzór nie sprzedał się zbyt dobrze z pominięciem kilkudziesięciu milionów konsol to nie byłaby zbyt racjonalna decyzja. Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Godzinę temu, Square napisał(a): Byłoby śmiesznie jakby zrobili teraz jakiegoś hita który ominie sprzęt MS. A kto ma zrobić ten hit skoro Shinji Mikami już tam nie pracuje? Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Bez Mikamiego zrobili HFR i wyszło zajebiście, potencjał w studiu jest. 1 Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Dokladnie. Mikami to robił gry 30 lat temu xD no chyba że ktoś uważa evil within za hit Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia No ja uważam, bardziej niż Hifi Rush. 1 1 Cytuj
Jukka Sarasti 358 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Evil Within dobra gra, ale sypie się na jakoś na ostatniej 1/3. Do teraz się nie przełamałem po końcówce jedynki do dwójki, choć tę mam już od dawna na kupce wstydu. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Cudowna wiadomość, lubię gry Tango. 16 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a): Evil Within dobra gra, ale sypie się na jakoś na ostatniej 1/3. Do teraz się nie przełamałem po końcówce jedynki do dwójki, choć tę mam już od dawna na kupce wstydu. Mnie się dwójka bardziej podobała, mimo otwartości świata, która w survival horrorach raczej nigdy nie pasuje na 100%. Mikami ma od marca nowe studio KAMUY, ale nie wiem nad czym pracują, podobno nie horror. Cytuj
Pupcio 18 429 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia Obie gry bardzo fajne i obie są bardzo daleko od nazwania je hitem Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia No Hi-Fi Rush załatwił brak kampanii reklamowej i premiera na najmniej popularną konsolę. Jak dwójka dostanie reklamę i premierę na wszystko day one to spokojnie na siebie zarobi. Zakładając ,że dalej będzie dobrą grą. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia To ja teraz poproszę The Evil Within 3 a nie jakieś rytmiczne gównogierki 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia 3 minuty temu, suteq napisał(a): To ja teraz poproszę The Evil Within 3 a nie jakieś rytmiczne gównogierki Z artykułu wynika, że najpierw rozwój HiFi, to Krafton, więc jak hajs nie będzie się zgadzał to nie pyknie, poczekajmy :). Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia tylko ze prawa do Evil Within zostały w Microsofcie 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 12 sierpnia Opublikowano 12 sierpnia 19 minut temu, ASX napisał(a): tylko ze prawa do Evil Within zostały w Microsofcie Aha, no czyli mamy odpowiedź, że to tylko HiFi na początek, potem być może nowe IP. Swoją drogą trochę dziwne, że EW i Ghostwire: Tokyo zostało w M$, a HiFi nie, no cóż lepszy rydz niż nic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi