Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, XM. napisał(a):

To ci od psp'kowych gowow i zamówienia 1886?

Tak. Magicy graficzki, parobasy gameplayu

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał(a):

Tak. Magicy graficzki, parobasy gameplayu

Nie no, tak bym nie powiedział - przecież god od wary to klony z PS2, a ghost od sparta to top3 gowow ever.

Zamówienie a i owszem, ale no to jedna gra.

Opublikowano
29 minut temu, suteq napisał(a):

PCF do zsypu, oni nie zrobili dobrej gry od w zasadzie Bulletstorma. 

No to pora na sequel :D

Opublikowano
3 godziny temu, SnoD napisał(a):

Ciekawe czy MS się skusi jak już zainwestował do $50 mln:

Po co im PCF jak mają nowe studio w Warszawie :D

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):

Kurde też myślałem ,że tam Chmielarz dalej pracuje i też go przestałem obserwować za te wrzutki z drogich restauracji xd 

Bo wielkie umysły myślą podobnie :gigabeta:

Opublikowano

Takie fotki wstawiał? xD Polski Kojima tylko że łysy i nigdy nie zrobił gry wybitnej

Opublikowano

Jakoś trochę po Bulletstormie zaczął bujać się po tych restauracjach i zdawać raport z fociami talerzyka i co tam zjadł plus chyba wdawał się w jakieś kłótnie w komentarzach czy wrzucał przeintelektualizowane tejki na temat rzeczywistości. To już było trochę zbyt dużo jak na mnie - typa, który chętnie by przeczytał co on ma do powiedzenia o branży czy jakimś "Okiem Developera", ale nie kurwa recenzję zapiekanego bakłażana nadziewanego truflami xD

Opublikowano

Jaki kraj taki kojimbo.

Opublikowano

Krafton dogadał się z Xboxem, studio jednak nie zostanie zamknięte, a pracownicy mają  pracować nad sequelem HiFi Rush

Opublikowano

Byłoby śmiesznie jakby zrobili teraz jakiegoś hita który ominie sprzęt MS.

Opublikowano

Bez kitu, poetycka sprawiedliwość xD Ale z tego co kojarzę to Krafton raczej bawi się w multiplatformy, a sam MS raczej nie dałby im studia bez jakiegoś bezpiecznika w umowie na taką ewentualność.

Opublikowano

no i wydawanie sequela do gry której pierwowzór nie sprzedał się zbyt dobrze z pominięciem kilkudziesięciu milionów konsol to nie byłaby zbyt racjonalna decyzja.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

Byłoby śmiesznie jakby zrobili teraz jakiegoś hita który ominie sprzęt MS.

A kto ma zrobić ten hit skoro Shinji Mikami już tam nie pracuje?

Opublikowano

Bez Mikamiego zrobili HFR i wyszło zajebiście, potencjał w studiu jest.

Opublikowano

Dokladnie. Mikami to robił gry 30 lat temu xD no chyba że ktoś uważa evil within za hit

Opublikowano

No ja uważam, bardziej niż Hifi Rush. 

Opublikowano

Evil Within dobra gra, ale sypie się na jakoś na ostatniej 1/3. Do teraz się nie przełamałem po końcówce jedynki do dwójki, choć tę mam już od dawna na kupce wstydu.

Opublikowano

Cudowna wiadomość, lubię gry Tango. 

16 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Evil Within dobra gra, ale sypie się na jakoś na ostatniej 1/3. Do teraz się nie przełamałem po końcówce jedynki do dwójki, choć tę mam już od dawna na kupce wstydu.

Mnie się dwójka bardziej podobała, mimo otwartości świata, która w survival horrorach raczej nigdy nie pasuje na 100%. 

Mikami ma od marca nowe studio KAMUY, ale nie wiem nad czym pracują, podobno nie horror. 

Opublikowano

Obie gry bardzo fajne i obie są bardzo daleko od nazwania je hitem

Opublikowano

No Hi-Fi Rush załatwił brak kampanii reklamowej i premiera na najmniej popularną konsolę. Jak dwójka dostanie reklamę i premierę na wszystko day one to spokojnie na siebie zarobi. Zakładając ,że dalej będzie dobrą grą. 

Opublikowano

To ja teraz poproszę The Evil Within 3 a nie jakieś rytmiczne gównogierki :kaz:

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał(a):

To ja teraz poproszę The Evil Within 3 a nie jakieś rytmiczne gównogierki :kaz:

Z artykułu wynika, że najpierw rozwój HiFi, to Krafton, więc jak hajs nie będzie się zgadzał to nie pyknie, poczekajmy :).  

Opublikowano

tylko ze prawa do Evil Within zostały w Microsofcie 

Opublikowano
19 minut temu, ASX napisał(a):

tylko ze prawa do Evil Within zostały w Microsofcie 

Aha, no czyli mamy odpowiedź, że to tylko HiFi na początek, potem być może nowe IP. Swoją drogą trochę dziwne, że EW i Ghostwire: Tokyo zostało w M$, a HiFi nie, no cóż lepszy rydz niż nic.