Mejm 15 300 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Uncharted 1 to ciota i ch.uj. Cytuj
GearsUp 174 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Dobra dżunglowa kapiszoniariada polana platformowym sosem, do strawienia Cytuj
Josh 4 506 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Gardzę Uncharted za jedną rzecz: całkowite spieprzenie, czyli zautomatyzowanie platformingu w grach. Od kiedy ta gra wyszła wszystkie inne zaczęły od niej kopiować tę mechanikę i w każdej tak samo źle się skacze. Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Stellar Blade się kłania, na szczęście. Po tylu latach autoskakania już nawet nie pamiętałem czego mi brakuje. Cytuj
BRY@N 1 451 Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu I to wspaniałem rzucanie granatami poprzez wychylenie pada w pierwszej części Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu Nie ma co skakać samemu w grze wideo, jeszcze człowiek spadnie i będzie musiał powtarzać etap co opóźni przechodzenie kolejnej gry na wyścigi! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi