SlimShady 3 551 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego To jak John Rambo, wrócił z Wietnamu i nie ma, co ze sobą zrobić, zostało tylko PTSD. Cytuj
Mejm 15 635 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego W dniu 25.02.2025 o 11:13, Paolo de Vesir napisał(a): Niezłe, nie skończyłem gry która mi się podoba, niezły zezłomig. Nie wyżywam się na tobie, po prostu wytykam hipokryzję - dołączyłeś do generacji ósmej w 2023, a wypowiadasz się z pozycji eksperta na temat całej branży - najbardziej gier na konsole których nie posiadasz. Rozwiń Czy mozesz wymienic te gry ktorych nie posiadam a o ktorych sie wypowiadam? Czy jest wsrod nich Avowed? Nie wiem tez co masz na mysli o pisaniu z pozycje eksperta. Moze to, ze mimo nadrabiania zaleglosci koncze gre od a do z bez wgledu kto ja zrobil, a nie olewam po godzinie bo wyprodukowala ja konkurencja. To tak, moge czuc sie ekspertem. ps. widze ze dobrze rozsiadlem ci sie w glowie skoro zapamietales kiedy kupilem sonke 4 A jak juz przy rzucaniu sie o CW i wytykaniu hipokryzji jestesmy. W dniu 25.02.2025 o 11:02, Mejm napisał(a): A to ciebie najczesciej czytamy splakanego o nierowne traktowanie piszacych podsmiech.ujki o tej czy innej konsoli (lub usludze). Rozwiń W dniu 25.02.2025 o 11:30, Paolo de Vesir napisał(a): Na forum jest po prostu przyzwolenie na jebanie Xboxa, a po to jest CW żeby takie rzeczy tam wylewać. Wejdziesz do tematu exa na Sonkę i napiszesz co Ci nie siada to otrzymasz (zwłaszcza z perspektywy kogoś z zielonego obozu) w odpowiedzi "wypierdalaj do CW" i kwadrat szybko robi sprzątanie tematu. A w dziale Xboxa i statusach? Niebiescy robią chlew i jeszcze się burzą jak im się uwagę zwraca. Kurwa, trochę konsekwencji albo ludzkiej przyzwoitości. Rozwiń No wlasnie ku.rwa troche konsekwencji i przyzwoitosci. Cytuj
Pierre Deck 833 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego W dniu 25.02.2025 o 11:30, Paolo de Vesir napisał(a): Na forum jest po prostu przyzwolenie na jebanie Xboxa, a po to jest CW żeby takie rzeczy tam wylewać. Wejdziesz do tematu exa na Sonkę i napiszesz co Ci nie siada to otrzymasz (zwłaszcza z perspektywy kogoś z zielonego obozu) w odpowiedzi "wypierdalaj do CW" i kwadrat szybko robi sprzątanie tematu. A w dziale Xboxa i statusach? Niebiescy robią chlew i jeszcze się burzą jak im się uwagę zwraca. Kurwa, trochę konsekwencji albo ludzkiej przyzwoitości. Rozwiń Wypierdalaj do CW 3 Cytuj
Shen 10 547 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Paolo zaśmieca kolejny temat swoimi wojenkami, chyba czas na kolejną przerwe od forum. 2 1 Cytuj
SlimShady 3 551 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Właśnie po to ponad dekadę temu Agent -9 stworzył ten temat. Cytuj
ASX 15 044 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Trzeba się pogodzić z tym, że taka jest już specyfika forum i nic się nie zmieni. Użytkownicy też mają swoje własne preferencje i wcale nie silą się na jakąś bezstronność i obiektywizm i są już tym wieku że nic się w tej sprawie nie zmieni. Jeśli komuś to przeszkadza to nic nie stoi na przeszkodzie żeby po prostu przestać pisać, bo walka z tym nie ma sensu. Być może fakt że gry Xboxa zaczną wychodzić na Playstation, może trochę złagodzi tę sytuacje bo ludzie zauważą że te gierki wcale nie są takie chujowe i ludzie bardziej skupią się bardziej na samych grach, zamiast na tym na czym grają i na co wychodzą. Ale równie dobrze i co chyba bardziej prawdopodobne uczyni to sytuację jeszcze gorszą. Cytuj
drozdu7 3 213 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Bo niepotrzebnie Spencer kombinuje i zwleka z premierami na inne platformy hehe tak to byłby Awoved day one u wszystkich i nawet byśmy się pewnie doczekali fotek w zakupach growych Cytuj
Homelander 2 657 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Chujowa gra to chujowa gra. Średniak to średniak, a dobra gra to dobra gra. Nieważne na co i od kogo. Widziałeś hejterskie posty o Indianie? Forzie Horizon? Hifi Rush? Do narracji o obleżonej twierdzy nie pasuje, to pomija się? Cytuj
SlimShady 3 551 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Pamiętam jak Pan Kojima był taki zły, a DS to taka nuda, ale jak przestał być konsolowym exem, to znalazł trochę miłości i się wszyscy rzucili na zakupy. Tak że jest nadzieja. Cytuj
drozdu7 3 213 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego W dniu 25.02.2025 o 12:56, Homelander napisał(a): Widziałeś hejterskie posty o Rozwiń Ej ale powiedz mi czemu tak bardzo czujesz się w obowiązku hejtowac to Awoved. I już wrzuciłeś to do koszyka hujowa gra. Ja mam chyba z 5h i napewno nie jest to najgorsza gra świata na jaką ją kreowano. Cytuj
Homelander 2 657 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego W dniu 25.02.2025 o 12:59, drozdu7 napisał(a): Ej ale powiedz mi czemu tak bardzo czujesz się w obowiązku hejtowac to Awoved. I już wrzuciłeś to do koszyka hujowa gra. Ja mam chyba z 5h i napewno nie jest to najgorsza gra świata na jaką ją kreowano. Rozwiń Totalna bzdura. Pokaż mi palcem gdzie to robię. Konkretny cytat Cytuj
ASX 15 044 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego o Indianie akurat było bardzo dużo negatywnych opinii na długo przed premierą, dużo osób pisało że szykuje się średniak do Game Passa itp. teksty, dopiero bliżej premiery głosy te ucichły, , a część osób nawet zmieniło zdanie. 1 Cytuj
SlimShady 3 551 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Bo ludzie nie byli przekonani do hybrydy TPP i FPP, a też maszynowi mieli zniżkę formy od momentu pierwszego wolfika, bo i kontynuacja wyraźnie słabsza, nie mówiąc o chujni w postaci youngblood(wespół z Arkane). Twórcy są dobrzy tak jak ich ostatnia gra, ale fajnie że wyszło pozytywne zaskoczenie. Cytuj
Homelander 2 657 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego W dniu 25.02.2025 o 13:04, ASX napisał(a): o Indianie akurat było bardzo dużo negatywnych opinii na długo przed premierą, dużo osób pisało że szykuje się średniak do Game Passa itp. teksty, dopiero bliżej premiery głosy te ucichły, , a część osób nawet zmieniło zdanie. Rozwiń Ludzie byli sceptyczni. Trudno nie być po pierwszych trailerach, założeniach i kondycji ip na podstawie której gra powstała. Co to ma wspólnego z opiniami PO premierze? Cytuj
Homelander 2 657 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Monolith... Studio z taką historią jak Blood, Shogo czy NOLF, a Mordorach nawet nie wspominam, zamordowane przez Warnera. Swoją drogą ciekawe co oni robili przez ostatnie 8 lat, no bo chyba nie Wonder Women tylko Cytuj
Wredny 10 126 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W dniu 24.02.2025 o 10:23, Josh napisał(a): Nie wiedziałem, że Resident też jest erpegiem i że tam interaktywność lokacji jest równie istotna. Serio, można do Was pisać to samo po 10 razy, ale i tak nie łapiecie. Rozwiń Zastanawiam się, skąd wzięło się to urojenie, ze w eRPeGach "interaktywność lokacji" jest jakoś niesamowicie ostotna Pewnie jest tak jak pisałem - Bethesda i ich kultowe tytuły (oraz ogólnie Creation Engine) tak rozpieściły zagrajmerów, że gatunek RPG to dla nich tylko Elder Scrolls, Fallout, Starfield. Poproszę o przykłady jakichś innych gier z tego gatunku, w których można "zrzucać widelce i zabijać eNPeCów", bo oprócz wyżej wymienionych to kojarzę jeszcze starą gierkę Arkane - Dark Messiah of Might and Magic. W dniu 24.02.2025 o 11:25, Josh napisał(a): Najśmieszniejsze w tej całej dyskusji jest chyba to, że gdyby ci ani trochę i kompletnie nie-pierdolnięci gracze mieli jakieś standardy albo przynajmniej rozumieli że inni gracze takowe mają i nie bronili ewidentnych wad, które w erpegach bolą bardziej niż w innych grach Rozwiń I znów - czemu akurat w eRPeGach bolą bardziej? Bo mnie osobiście brak interakcji z otoczeniem bardziej bolałby w strzelance, albo survival-horrorze np. W dniu 24.02.2025 o 12:53, Josh napisał(a): No, np kobiety z chujami w ciemnych uliczkach. Ten Obsidian to jednak wie do czego się przyłożyć, a do czego nie. Rozwiń 30h na liczniku i jeszcze nic takiego nie widziałem - ba, nawet jak sikają to nie ma chuja - sprawdzone. W dniu 24.02.2025 o 12:55, Homelander napisał(a): No widzisz, a mi nie odebrało i skończyłem. A martwy i nieinteraktywny świat odbiera. I co teraz? Dlaczego ja akceptuję Twoje obiekcje wobec tego ewidentnego problemu jak framerate, a ty moich nie i wmawiasz mi bzdury? Bo Twoja racja jest bardziej twojsza niż mojsza, bo twoja racja jest najtwojsza? Rozwiń A jak tam interaktywność w Baldur's Gate 3? Zrzucałeś talerze ze stołów? Nie grałem, więc nie wiem, jak to tam wygląda, ale wydaje mi się, że masz równie zerowy wpływ na otoczenie co w Avowed. Cytuj
Homelander 2 657 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W dniu 26.02.2025 o 01:45, Wredny napisał(a): A jak tam interaktywność w Baldur's Gate 3? Zrzucałeś talerze ze stołów? Nie grałem, więc nie wiem, jak to tam wygląda, ale wydaje mi się, że masz równie zerowy wpływ na otoczenie co w Avowed. Rozwiń Możesz zaatakować każdego npca w grze, rozwalać skrzynie, drzwi, zrzucać lampy wiszące przy suficie, podpalać ziemię na której stoją przeciwnicy. I inne tego typu. Interaktywność stoi w Baldurze na wysokim poziomie, a wykorzystanie otoczenia jest wręcz kluczowe w walce. Powiedziałbym, że jest dokładnie odwrotnie niż w Awoved. Zagraj w tego Baldura, fantastyczna gra 1 1 Cytuj
SnoD 2 480 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W dniu 26.02.2025 o 01:21, Homelander napisał(a): Monolith... Studio z taką historią jak Blood, Shogo czy NOLF, a Mordorach nawet nie wspominam, zamordowane przez Warnera. Swoją drogą ciekawe co oni robili przez ostatnie 8 lat, no bo chyba nie Wonder Women tylko Rozwiń 300 mln $ strat na oddziale gamingu WB w zeszłym roku zrobiło swoje. Cytuj
łom 2 181 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W dniu 26.02.2025 o 01:21, Homelander napisał(a): Monolith... Studio z taką historią jak Blood, Shogo czy NOLF, a Mordorach nawet nie wspominam, zamordowane przez Warnera. Swoją drogą ciekawe co oni robili przez ostatnie 8 lat, no bo chyba nie Wonder Women tylko Rozwiń W tym problem że robili tylko Wonder Woman. Najpierw przez parę lat siedzieli nad jednym konceptem żeby jakieś 2 lata temu wyrzucić go do kosza i zacząć od nowa. Pewnie po porażce Suicide Squad WB stwierdziło że nie będzie pompować kasy w kolejny projekt który może trwać 10 lat jeśli nie więcej. Słaba wiadomość bo FEAR czy Condemned to mega gierki ale z drugiej strony jakoś mocno zaskoczony nie jestem. Moim zdaniem takie Bend Studio też może pójść pod nóż jeśli w przeciągu dwóch lat nie zaprezentują czegoś konkretnego. Cytuj
Bzduras 13 375 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W dniu 26.02.2025 o 07:23, SnoD napisał(a): 300 mln $ strat na oddziale gamingu WB w zeszłym roku zrobiło swoje. Rozwiń Kurczę, gdyby tylko dało się uniknąć takich strat w jakiś sposób, np. nie wiem, nie zatrudniać studia od gier single player do robienia gierki live service... To się nadaje do Sprawy Dla Reportera z pytaniem "czy do tej tragedii musiało dojść? Czy można było coś zrobić by temu zapobiec?" Studia z taką historią bardzo szkoda, ale Warnery niech płoną. Cytuj
SlimShady 3 551 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Kowal zawinił, a cygana powiesili. 1 Cytuj
SnoD 2 480 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Wiadomo jest, że winny ten tylko co wykonywał polecenia Cytuj
LukeSpidey 950 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Bye bye Wonder Woman. Opatentowali system nemezis i teraz on umrze śmiercią naturalną. Cytuj
KrYcHu_89 2 640 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego W dniu 25.02.2025 o 23:16, SnoD napisał(a): WB zamyka 3 studia w tym Monolith: Rozwiń Chciałoby się powiedzieć No One Lives Forever Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi