nobody 3 504 Opublikowano 2 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2015 wyborny raczek wnusiu po cichu liczę na kolekcje O & REmake w retailu (choć pewnie tylko najwyżej w USA) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Panowie niedawno załączyłem Far Cry 4. Czy tylko ja czułem zawód? Gra jest sporo słabsza od genialnej trójki. Za to ostatnio przeszedłem RE Revelations 2 i cąłkiem dobrze sie bawiłem. Pomijając grafike jak na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) ja jedynie skonczylem pierwszy ep w RE Revelations 2 i nie mam ochoty zabierac sie za reszte. Resident Evil skonczyl sie dla mnie na czworce, pozniej leci ostro w dol. chce jeszcze sprawdzic Resident Evil Revelations bo sporo pozytywow mozna wyczytac w internecie. jedna rzecz co mnie ostanio strasznie irytuje w Residentach to ze na sile dorzucaja nam kompana ktory zawsze jest kula u nogi ;/ Edytowane 3 lipca 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 ja jeszcze lubie RE5 - malo w nim z residenta ale swietna gra do co-opa, na swoje czasy wygladala fajnie i to najlepsza gra (i jedyna sensowna w sumie) na move'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Mi w sumie po czasie RE5 też się podoba, ale to tylko dlatego, że odpaliłem RE6 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 ja jestem w trakcie przechodzenia RE6 w sumie to sie troche zmuszam xD ale kazdego glownego residenta ukonczylem i tego rowniez chce ale serio szkoda czasu na takie go,wno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) RE6 to przeogromny kupsztal. Nawet nie dałem rady skończyć pierwszej kampanii, a byłem w samej końcówce, ale chyba ze 3 razy już pokonywałem finałowego bossa, a on zawsze znajdywał sposób. Powiedziałem, że pierdolę takie guwno obesrane i dałem sobie spokój. RE5 to przy tym naprawdę bdb gierka, zwłaszcza w coopie świetnie się gra. 4 to też klasa. W resztę nie grałem, bo jestem januszem. @kanabis No bo FC4 to taki FC 3.5. Te same schematy, ten sam plan na grę tylko, że dla mnie w 3 był jakoś fajniejszy świat i Vaas był fajnie poprowadzony, brakowało mi takiego zyeba w grach. No i to było fajne odświeżenie serii, 4 to taki kotlecik, zjadliwy, ale kotlecik. Edytowane 3 lipca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Mi w sumie po czasie RE5 też się podoba, ale to tylko dlatego, że odpaliłem RE6 Fakt, piątka zyskuje w zestawieniu z RE6 i syfami pokroju Revelations. To samo jest np. ze Szklaną Pułapką 4.0 Po obejrzeniu piątki okazuje się że to całkiem dobry film. RE5 to przy tym naprawdę bdb gierka, zwłaszcza w coopie świetnie się gra. 4 to też klasa. W resztę nie grałem, bo jestem januszem. O kuhwa! Trolujesz czy na serio? Rozumiem CV czy jakieś pistolety, ale w 1-3 nie można nie zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 suteq prawie jak mendrek z ffvii choc ten drugi ponoc ta gra kiedys tam aby odpalil Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) Już bez przesady. Nigdy mnie ta seria nie kręciła, w 5 zagrałem jak przylazłem któregoś razu do kumpla i zaproponował coopa, przeszliśmy tak pół gry za jednym posiedzeniem. W FF też nie grałem, żadne i mam gdzieś tę serię i inne japońskie dziwactwa. Edytowane 3 lipca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Suteq ale to nie jest cw, skończ trollować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 A ja tam nigdy żadnego starego Residenta nie przeszedłem Jak odpalałem RE1 to zawsze w portki robiłem, heh. RE5 to taki growy paradoks jak jedna i ta sama gra może być beznadziejna (kompletny brak klimatu RE1 i 2) i świetna jednocześnie (jeden z lepszych co-op'ów w jakie grałem). Fani serii mogą zapomnieć, że twórcy kiedykolwiek powrócą do starej formuły, co jest dość tragikomiczne biorąc pod uwagę, że takie coś jak Return to Raccoon City dostało zielone światło XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 suteq xD zaden final, zaden z starych re, powiedz mi jeszcze ze zaden z mgs'ow? cos ty synek robil i gdzie sie chowales pod koniec lat 90 i poczatku tego wieku? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Może chociaż w Silent Hilla grał, to go jakoś zrehabilituje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Ale o co jest ten twój cały ból tyłka? Bo ktoś nie zagrał w jakąś giereczkę? xD Sorry, ale nie będę się zwierzał z prywatnych spraw ludkom z internetu, bo ci się tryb gimbusa odpalił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 suteq xD zaden final, zaden z starych re, powiedz mi jeszcze ze zaden z mgs'ow? cos ty synek robil i gdzie sie chowales pod koniec lat 90 i poczatku tego wieku? Może zamiast garbić się przed TV biegał z kolegami po podwórku. Myślę, że jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 suteqmonka normalnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Silent Hille, Varganty, Frot Missiony czy Tenchu też nie gral bo japonskie ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 za to wisial na drzewie jak malpa xD bluber skoncz przestanmy sie z niego nabijac bo zaraz peknie i sie zagotuje jak to ma w zwyczaju bo przeciez ma tak zayebiscie silna psyche xD by nie bylo offtopu - mnie to dziwi, ze ktos gral na konsolach za mlodu (choc suteq nie chce sie podzielic co robil jak byl maly) i nie szanuje japonszczyzny - przeciez w dawnych czasach praktycznie wszystko co dobre na konsolach to wlasnie byly produkcje japonskie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Bul dupy ficka jest przeogromny bo ktos nie gral w jakas gierke. Pekles to wlasnie ty wczoraj i teraz. Baw sie gimbusie, ja sobie popatrze jak sie miotasz w internecie. Iks de Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 lol, nie znasz zasad jezyka polskiego, ja slazok, ponoc nie potrafimy u nas gadac po polsku, a znam roznice miedzy slowem "ograniczyc" a "przestac/zakonczyc" , jak cie boli dup.a ze sam nie potrafisz sie odciac od CW i tak na serio giereczki i hejty w necie bierzesz do siebie xD wspolczuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 >zarzucaj komuś bol dupy o gierki >wyzywaj od gimbusów >miej udawany dystans suteq robisz to źle, ale juz spokój - tutaj się wszyscy jednoczymy, nikt nie ma ci za złe, że jesteś młody i nie graleś w klasyki, ale chociaż nieobrażaj japonskich gierek bo bez nich nie grałbyś na tym szrocie od microsoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD Cos jeszcze? No tak: xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 taaa, ten avatar z gta dużo wyjasnia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Pamietam ze w tamtych czasach w miescinie z ktorej jest suteq za cholere nie szlo dostac nic z konsolowych rzeczy, albo bylo bardzo ciezko. Moze to jest powód Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi