Opublikowano wczoraj o 08:56 1 dzień Za mną też te Tomb Raidery chodzą. Pewnie bym nie przechodził, ale odpaliłbym żeby posłuchać tej muzyczki, zabić parę wilków, czy rzucić się na główkę z dużej wysokości. Mogę za to zapłacić te 8$ na kluczykowni
Opublikowano wczoraj o 10:11 1 dzień Ograłem na kompie jakiś czas temu, ale kupiłem jeszcze raz na plejce. Niech mają, za tak zrobione i tak uczciwie wycenione remastery zasługują, może nawet pobawię się w trofiki jak starczy chęci. Dla porównania: zrobiony na odpierdol Croc bez platyny kosztuje 120zł
Opublikowano wczoraj o 10:25 1 dzień 13 minutes ago, Josh said: Ograłem na kompie jakiś czas temu, ale kupiłem jeszcze raz na plejce. Niech mają, za tak zrobione i tak uczciwie wycenione remastery zasługują, może nawet pobawię się w trofiki jak starczy chęci. Dla porównania: zrobiony na odpierdol Croc bez platyny kosztuje 120zł Croc - marny remaster średniej w dniu premiery gry. No brzmi jak przepis na sukces. Proponuję Bubsy 3D wziąc na tapet
Opublikowano wczoraj o 10:50 1 dzień Ewidentnie liczą na sentyment ze strony graczy, no i trafili też w dobry czas, bo zgredy jak my chętnie teraz sięgają po giereczki z lat 90. Tylko kurva nie za takie pieniądze x__x jeszcze bym zrozumiał jakby to był pakiet jak w przypadku Tomba, wszystkie możliwe odsłony z jakimiś graficznymi bajerami i za MAX 80zł. Tak to pozostaje liczyć na zjazd cenowy albo aż krokodylek wpadnie do Plusa/GP i wtedy dopiero będzie można sprawdzić.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 6 godzin temu, Josh napisał(a): Ewidentnie liczą na sentyment ze strony graczy, no i trafili też w dobry czas, bo zgredy jak my chętnie teraz sięgają po giereczki z lat 90. Tylko kurva nie za takie pieniądze x__x jeszcze bym zrozumiał jakby to był pakiet jak w przypadku Tomba, wszystkie możliwe odsłony z jakimiś graficznymi bajerami i za MAX 80zł. Tak to pozostaje liczyć na zjazd cenowy albo aż krokodylek wpadnie do Plusa/GP i wtedy dopiero będzie można sprawdzić. Gdzie Tomba jest w takim pakiecie? Widzialem tylko jedynke. Dwójka sie robi i premiera ma byc chyba w tym roku. Gex dostanie trylogię od razu.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Gdzie Tomba jest w takim pakiecie? Raczej chodzi o Tomba Raidera xd
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. xddd ja jebe myslałem ze gadamy o klayscznych platformówkach z PSXa