Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Za mną też te Tomb Raidery chodzą. Pewnie bym nie przechodził, ale odpaliłbym żeby posłuchać tej muzyczki, zabić parę wilków, czy rzucić się na główkę z dużej wysokości. Mogę za to zapłacić te 8$ na kluczykowni :)

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Ograłem na kompie jakiś czas temu, ale kupiłem jeszcze raz na plejce. Niech mają, za tak zrobione i tak uczciwie wycenione remastery zasługują, może nawet pobawię się w trofiki jak starczy chęci.

Dla porównania: zrobiony na odpierdol Croc bez platyny kosztuje 120zł :) 

Opublikowano
13 minutes ago, Josh said:

Ograłem na kompie jakiś czas temu, ale kupiłem jeszcze raz na plejce. Niech mają, za tak zrobione i tak uczciwie wycenione remastery zasługują, może nawet pobawię się w trofiki jak starczy chęci.

Dla porównania: zrobiony na odpierdol Croc bez platyny kosztuje 120zł :) 

Croc - marny remaster średniej w dniu premiery gry. No brzmi jak przepis na sukces. Proponuję Bubsy 3D wziąc na tapet

Opublikowano

Ewidentnie liczą na sentyment ze strony graczy, no i trafili też w dobry czas, bo zgredy jak my chętnie teraz sięgają po giereczki z lat 90. Tylko kurva nie za takie pieniądze x__x jeszcze bym zrozumiał jakby to był pakiet jak w przypadku Tomba, wszystkie możliwe odsłony z jakimiś graficznymi bajerami i za MAX 80zł. Tak to pozostaje liczyć na zjazd cenowy albo aż krokodylek wpadnie do Plusa/GP i wtedy dopiero będzie można sprawdzić.  

Opublikowano
6 godzin temu, Josh napisał(a):

Ewidentnie liczą na sentyment ze strony graczy, no i trafili też w dobry czas, bo zgredy jak my chętnie teraz sięgają po giereczki z lat 90. Tylko kurva nie za takie pieniądze x__x jeszcze bym zrozumiał jakby to był pakiet jak w przypadku Tomba, wszystkie możliwe odsłony z jakimiś graficznymi bajerami i za MAX 80zł. Tak to pozostaje liczyć na zjazd cenowy albo aż krokodylek wpadnie do Plusa/GP i wtedy dopiero będzie można sprawdzić.  

Gdzie Tomba jest w takim pakiecie? Widzialem tylko jedynke. Dwójka sie robi i premiera ma byc chyba w tym roku. Gex dostanie trylogię od razu.

Opublikowano
5 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Gdzie Tomba jest w takim pakiecie?

Raczej chodzi o Tomba Raidera xd

Opublikowano

xddd ja jebe myslałem ze gadamy o klayscznych platformówkach z PSXa