nobody 3 504 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 no mi chodzi głównie o zryw randomów (...) wystarczy po prostu wylukać sobie w YT: FF7/TLG/S3 reaction by pojawiło się całe mnóstwo nołnejmów od 50 po 50 k wyświetleń. swoja droga dobrze wiedziec ze typy z GT to zlepek randomow xD czy ja podświadomie znów napisałem firestarter post w CW? Masz, 40 minut reakcji randomow z 2013 roku: no dobrze Bansai przyznaję rację Sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 Nie zapominaj ze napisales tez to: no niektóre z tych dotyczących E3 dochodzą do ponad 300 k (reakcja nerdów z GameTraillers to przeszło 810 000) więc w jakimś stopniu chyba są popularniejsze. Wiec nie wypominaj mi jutuberow czy kanalu react No ale niech ci bedzie, e3 2015 spopularyzowalo reaction videos o grach pod warunkiem ze pominiemy tysiace takich filmikow i miliony wyswietlen przed tym e3 :daddy: :daddy: :daddy: Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 no ale po co otwierałeś spoiler jak nie załapujesz damage control w postaci wysublimowanej autoironii typie? :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 slaby ten damage control, troche irytuajcy nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 wybrany zestaw najbardziej kojarzących się z betonem emotek nie był przypadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 (edytowane) Reakcja nobody jak czyta "argumenty" bansaia: Graliście w symulator robienia zdjeć penisowi w lustrze 2015? Ja też nie, ale dziś dowiedziałem się że istnieje taka perełka na pc. Tak samo jak visual novel o romansie z drążkiem do zmieniania biegów w samochodzie albo gra o dawaniu klapsów muskularnym mężczyznom ubranych w pieluchy. Takie oryginalne exy są tylko na pc. Kocham tę platformę. Edytowane 5 lipca 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 Graliście w symulator robienia zdjeć penisowi w lustrze 2015? Ja też nie, ale dziś dowiedziałem się że istnieje taka perełka na pc. Tak samo jak visual novel o romansie z drążkiem do zmieniania biegów w samochodzie albo gra o dawaniu klapsów muskularnym mężczyznom ubranych w pieluchy. Takie oryginalne exy są tylko na pc. Kocham tę platformę. To chyba wole juz byc januszem co gra w scatmana niz czytac o takich gierkach i byc "koneserem". Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 Reakcja nobody jak czyta "argumenty" bansaia: na ostatnich stronach moja reakcja była tak: z tym że tak bezczelnie łapał za słówka, nadużywał xd i przekręcał sens wypowiedzi że na pokaz była taka: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2015 Co i tak nie zmienia faktu ze te filmiki byly popularne od zawsze, a nie od tego E3 A ze postanowilem sie troche zabawic i pociagnac to jak najdluzej no to coz... my bad (avatar zobowiazuje) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Wzięło mnie na wspominki dotyczące Mafii. Jedynka to istne arcydzieło, 2 jest zayebista, a soundtrack tam po prostu niszczy. Lepiej żeby na gamescomie zapowiedzieli 3. Najwyższy kur.wa czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Dla mnie jedynka była ciekawa, bardziej ciekawił mnie w niej świat i otoczenie. Sama fabuła była ok, choć prowadzenie jej zbyt IMO schematyczne. Chociaż sam ending z plot twistem nawiązującym do dwójki - mega fajny pomysł, zupełnie inaczej patrzy się na pewne postacie w drugiej części. Dwójka jest IMO bardziej filmowa, ma ciekawe twisty i przeskoki czasowe, lore jest fajny - zwłaszcza wydarzenia historyczne wpływają na niego. No i całość jest jakby bardziej obyczajowa, ma w sobie bardziej ludzką dramaturgię, i jedynie zakończenie jest wybitnie słabe, tak jakby po prostu zabrakło im czasu. Kurcze, z tego co wiem historia w trójce będzie inna i nie będzie już szans na rozwinięcie zakończenia z drugiej części gry... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Dwójka to poprawna gra, ale bardzo mnie wciągnęła mnie prosta historyjka rodem z przeciętnego organized crime movie. Szkoda, że po raz kolejny wersje konsolowe były partacko wykonane. Pamietacie Mafie I na ps2? Dobry boże co to był za szrociarski port. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Pewna scena z Mafii 2 to dla mnie najbrutalniejszy motyw w grach. Zawsze dziwnie mi na żołądku gdy ją odpalam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 2jka po genialnej, lub wrecz kultowej 1nce jednak troche mnie zawiodla, czulem niedosyt po tej grze, szczegolnie zakonczenie. A z kawalkow ten mi mocno utkwil: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Pewna scena z Mafii 2 to dla mnie najbrutalniejszy motyw w grach. Zawsze dziwnie mi na żołądku gdy ją odpalam. Ta w parku? Mafia 2 swietny szpil, odpalilem z nudów zeby sprawdzic co to i grałem jak dziki przez kilka dni non stop. Potem jeszcze sluchalem soundtracka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Ta w parku? Szkoda chłopaka. A Mafia 2 całkiem w porządku gra. Fajny klimat, fajne postacie i ten model jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 mafie 2 ogralem na ps3 przez chwile pomyślałem, kurde mogli by wydać jeszcze raz dopakowaną graficznie wersje ale sie zorientowałem że przecież mam pc Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Ale sie przy tym jezdzilo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Moze na forumku tez zaczneimy ta mode? Np Reaction movies po kazdym dniu CW Chyba motyw hafta do kibla bylby przewazajacy w tych filmikach. Raczej "<tutaj nazwa fanów sprzętu, którego nie lubisz> NA KOLANACH Z PEŁNYMI USTAMI". Te reaction videos? Zaorać tak samo jak youtuberów i innego raka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 7 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2015 Niewykonalne. 95% takich filmów wstawiałby YETI. Z racji tego, że większość tytułów znamy po 3 reakcjach czułbyś zmęczenie, a po kolejnych 4, irytację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Dwóch braci robi cinematic platformera zainspirowanego takimi grami jak Flashback czy Oddworld. http://oddtales.net/videos/tln_home_balcony.mp4 W poniższym linku krótkie demo, które zrobili w 6 dni. Pięknie to wygląda. http://timsoret.itch.io/the-last-night Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 Ło w kur.we. Jak to genialnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 hurrwa jak blade runner <3 troche tez mi przypomina nie wydanego w końcu prey 2. mate grałeś w Ronina? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 O kurde, jaram się, świetnie wygląda A flashbacka mega miło wspominam rewelacyjna gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2015 mate, musisz mi zrobić jakąś listę fajnych indie perełek, bo chętnie zrobię detoks od gier AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi