Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

no mi chodzi głównie o zryw randomów (...) wystarczy po prostu wylukać sobie w YT: FF7/TLG/S3 reaction by pojawiło się całe mnóstwo nołnejmów od 50 po 50 k wyświetleń. 

swoja droga dobrze wiedziec ze typy z GT to zlepek randomow xD

czy ja podświadomie znów napisałem firestarter post w CW?  :notsure:

Masz, 40 minut reakcji randomow z 2013 roku:

no dobrze Bansai przyznaję rację 

Sobie  :doom:  :klapek:  :shotgun:   :kaz::problem: 

Nie zapominaj ze napisales tez to:

no niektóre z tych dotyczących E3 dochodzą do ponad 300 k (reakcja nerdów z GameTraillers to przeszło 810 000) więc w jakimś stopniu chyba są popularniejsze. 

Wiec nie wypominaj mi jutuberow czy kanalu react :reggie:

No ale niech ci bedzie, e3 2015 spopularyzowalo reaction videos o grach :yao:

pod warunkiem ze pominiemy tysiace takich filmikow i miliony wyswietlen przed tym e3 :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy:

Gość mate5

Reakcja nobody jak czyta "argumenty" bansaia:

800_mystery_train_blu-ray_2.jpg

Graliście w symulator robienia zdjeć penisowi w lustrze 2015? Ja też nie, ale dziś dowiedziałem się że istnieje taka perełka na pc. Tak samo jak visual novel o romansie z drążkiem do zmieniania biegów w samochodzie albo gra o dawaniu klapsów muskularnym mężczyznom ubranych w pieluchy. Takie oryginalne exy są tylko na pc. Kocham tę platformę.

Edytowane przez mate5
Graliście w symulator robienia zdjeć penisowi w lustrze 2015? Ja też nie, ale dziś dowiedziałem się że istnieje taka perełka na pc. Tak samo jak visual novel o romansie z drążkiem do zmieniania biegów w samochodzie albo gra o dawaniu klapsów muskularnym mężczyznom ubranych w pieluchy. Takie oryginalne exy są tylko na pc. Kocham tę platformę.

To chyba wole juz byc januszem co gra w scatmana niz czytac o takich gierkach i byc "koneserem". :notsure:

Gość suteq

Wzięło mnie na wspominki dotyczące Mafii. 

Jedynka to istne arcydzieło, 2 jest zayebista, a soundtrack tam po prostu niszczy. 

:fsg::banderas:  :master:

Lepiej żeby na gamescomie zapowiedzieli 3. Najwyższy kur.wa czas.  :angry:

Dla mnie jedynka była ciekawa, bardziej ciekawił mnie w niej świat i otoczenie. Sama fabuła była ok, choć prowadzenie jej zbyt IMO schematyczne. Chociaż sam ending z plot twistem nawiązującym do dwójki - mega fajny pomysł, zupełnie inaczej patrzy się na pewne postacie w drugiej części. Dwójka jest IMO bardziej filmowa, ma ciekawe twisty i przeskoki czasowe, lore jest fajny - zwłaszcza wydarzenia historyczne wpływają na niego. No i całość jest jakby bardziej obyczajowa, ma w sobie bardziej ludzką dramaturgię, i jedynie zakończenie jest wybitnie słabe, tak jakby po prostu zabrakło im czasu. Kurcze, z tego co wiem historia w trójce będzie inna i nie będzie już szans na rozwinięcie zakończenia z drugiej części gry...

Gość _Be_

Dwójka to poprawna gra, ale bardzo mnie wciągnęła mnie prosta historyjka rodem z przeciętnego organized crime movie. Szkoda, że po raz kolejny wersje konsolowe były partacko wykonane. Pamietacie Mafie I na ps2? Dobry boże co to był za szrociarski port.

Pewna scena z Mafii 2 to dla mnie najbrutalniejszy motyw w grach. Zawsze dziwnie mi na żołądku gdy ją odpalam.

Ta w parku? :reggie:

Mafia 2 swietny szpil, odpalilem z nudów zeby sprawdzic co to i grałem jak dziki przez kilka dni non stop. Potem jeszcze sluchalem soundtracka.

Moze na forumku tez zaczneimy ta mode? Np Reaction movies po kazdym dniu CW :)

Chyba motyw hafta do kibla bylby przewazajacy w tych filmikach.

Raczej "<tutaj nazwa fanów sprzętu, którego nie lubisz> NA KOLANACH Z PEŁNYMI USTAMI".

Te reaction videos? Zaorać tak samo jak youtuberów i innego raka.