standby 1 725 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Rockpapershotgun wrzucił liste 50 najlepszych rpgów, po zobaczeniu, że torment jest na drugim mialem taką reakcje Lol. Brak Fallouta 2 faktycznie czyni tą listę słabą natomiast nie kminie twojej reakcji co do Tormenta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Lol. Brak Fallouta 2 faktycznie czyni tą listę słabą natomiast nie kminie twojej reakcji co do Tormenta. Torment chyba mial byc na pierwszym, nie na drugim miejscu, przynajmniej mam nadzieje ze o to mu chodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2015 Przecież ten tytuł po latach broni się tylko, postaciami, klimatem, oraz GOTG fabułą i scenariuszem. Zostawić sam gameplay, wliczając w to atrakcje pokroju blokujących się podczas próby podniesienia ze stołu lootu członków drużyny i animacje) a po latach wyjdzie gra na max 8-. Podobnie zresztą jak FF7. Zarówno jej rimejk, jak Tides Of Numenora niezależnie od ilości potencjalnych, gameplayowych poprawek i tak nie dadzą rady w starciu z sentymentem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 (edytowane) Przecież ten tytuł po latach broni się tylko, postaciami, klimatem, oraz GOTG fabułą i scenariuszem Czyli wszystkim co najważniejsze i najlepsze w grach rpg.Dodałbym do tego mega klimatyczny ost. Dla mnie po dzisiaj to jest the best of rpg i pewnie już nic tego nie zmieni. A z tej listy z poprzedniej strony wywaliłbym średniego na maxa DA Origins i wrzucił Gothic 1/2 i ofc Fallout 2. Edytowane 15 lipca 2015 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 (edytowane) no to w tym miejscu należałoby ustalić czym powinna być najlepsza gra w szeroko pojętym gatunku rpg, gdzie na wspomnianej liście znalazły się w również hack & slashe jak Diablo 2 i action rpgi jak DkS1, gdzie gameplay jest na pierwszym miejscu, a klimat, muzyka i lore mają go jedynie uwiarygadniać i "uprzyjemniać"). podobne przykłady rozbieżności znajdziesz również w jrpg, Persona 4 ma fajną fabułę, klimat i postaci, ale w por. z Valkyrie Profile 2, jej wy(pipi)istym systemem walki i eksploracją dungeonów w 2d, ta pierwsza nie ma do niej startu. Edytowane 15 lipca 2015 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 to nie jest lista jrpg 1. Dark Souls 46. Recettear: An Item’s Shop Tale A na liście i tak się znalazły. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 W ogole soulsy na 1 miejscu. To ja nawet nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 Soulsy to jedno z najgenialniejszych ip poprzedniej generacji ale tez mi jakos dziwnie pasuje na 1 miejscu w tej liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 W ogole soulsy na 1 miejscu. To ja nawet nie. >dissować Soulsy >jarać się Skyrimem Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 >bronic gierki na plejstejszon >nie majac innych konsol >udawac obiektywnego i kreowac sie na znawce Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 to bronienie lubianej gierki wymaga posiadania innej konsoli? chce wiedzieć, bo to ważne dobry kolego Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 chodziło pewnie o to, że najlepsze, bo tylko na plejstejszon Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 (edytowane) dokladnie tak, btw gralem chwilke u kolegi w axiom verge jak tylko nadrobie zaleglosci to biore i gram ( o ile bedzie wersja na vite ) Edytowane 15 lipca 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 Legend of Mana - dla mnie best rpg of all time Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 no to zły adres koledzy, bo ogranie najlepszego multi tpp i arcade racery 360-tki nie sprawiło bym postawił je ponad moje ulubione tytuły. rzucanie takimi zarzutami przez typów których posiadanie hardware "konkurencji" obliguje do dissownia jego exów, których sami nie ograli jest zbyt śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 no okej, nie dąsaj się już Legend of Mana - dla mnie best rpg of all time nie mialem okazji zagrac, szkoda ze nie ma tego na europejskim sklepiku psn bo gralo by sie na vicie Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 nie dąsam. tylko zera nie mają hejtera. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 Jest Risen, a nie ma Gothic 1/2 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 Jest a, nie ma b XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale już przyłaczając się do kółeczka, Dark Souls jest bardziej dungeon crawlerem / action-adventure niż rpgiem i rzeczywiście kapkę nie pasuje do tytułu listy. Ale to nie ważne, to tylko jakaś lista, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 Ta w parku? Kurna nie pamiętam tej sceny tylko cos kojarzę ze w parku byla dobra scena i cos z łopatami i autem hmmmOgólnie dla mnie to jedna z lepszych gier na x360. Dobrze ze dali ja do GwG. Motyw z więzieniem, pory roku, kilka zwrotów akcji. Nie jest to nawet jakas super mocna 8 ale daje spore nadzieje co do III Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 Dobra, macie chłopaki ucztę, o to TOP 100 LISTA TOP LIST, ZEBRANE DANE Z 78 TOP LIST, PUNKTOWANE I UFORMOWANE W JEDNĄ ostateczną MEGA TOP LISTĘ 1. The Legend of Zelda: Ocarina of Time 2. Half-Life 2 3. Super Mario 64 4. GoldenEye 007 5. BioShock 6. Final Fantasy VII 7. The Legend of Zelda: A Link to the Past 8. World of Warcraft 9. Metal Gear Solid 10. The Elder Scrolls V: Skyrim reszta do setki w linku http://www.pwnrank.com/Top-100 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 nawet podoba mi się większość tej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 Najlepszym RPGiem wszechczasów jest Fallout, bo nie ma w nim jebanych mieczy, rycerzy i smoków. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 Najlepszym cRPGiem wszechczasów jest Fallout, bo nie ukończyłem Planescape Torment 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2015 Jak widzę czary i magię, to się pojawia odruch wymiotny. Zawsze, zawsze, zawsze. Mogę wymienić gry, które owe rzeczy posiadają i nie mam odruchu wymiotnego: - Diablo To właśnie cała lista. Także misiu kolorowy, znam Planescape Torment, lecz Fallout ma coś, co nazywamy klimatem. Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi