Gość mate5 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 Czekam na kolejny blok z tetrisem, ten na agdq był fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 Też tak czasem macie, że znikąd nagle dostajecie ochotę na klasycznego jrpga,, z party memberami, przygodą i sklepikami w miasteczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 Też tak czasem macie, że znikąd nagle dostajecie ochotę na klasycznego jrpga,, z party memberami, przygodą i sklepikami w miasteczkach? A to są jakieś inne jrpg nie powielające takiego schematu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 (edytowane) Tak, dlatego zawsze pod ręką mam Xenoblade na 3DS'a Jezu jak ja lubie takie kolosy na małych konsolkach. Edytowane 20 lipca 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 Też tak mam i dlatego wczoraj odpaliłem sobie DQ IX na 3DS. Obecnie zastanawiam się nad kupnem Bravely Default ale troche to drogie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 Bravely Default mistrz Siedze na działce. Wylaczyli prad na 2 dni. Vita zdechla po 4h grania. Iphone tez dlugo nie wytrzymal. Nintendo DS Lite i dragon quest IX przyszly na ratunek, kochana konsolka twardo zabijala nude przez te dwa dni. To jest prawdziwy handheld Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 DQ IX mnie zawiodl po genialnej VIII, bardziej sie w to gralo jak w offline MMO niz pelnoprawne jrpg z ciekawym story i bohaterami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 bardziej sie w to gralo jak w offline MMO niz pelnoprawne jrpg z ciekawym story i bohaterami. Kurcze,od razu przychodzi mi na myśl FFXII. Jak oni mogli zwalić tak genialnie zapowiadającą się część. To mógł być najlepszy FF od czasów 6,a tak to dostałem mmo offline z fabułą której starczyło na 1/3gry. Pół biedy,że kupiłem wydanie Platinum,przynajmniej nie wkurzałem się,że wywaliłem prawie 200zikos na taki niedorobiony produkt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 No FFXII do zaorania, jak to pierwszy raz na plejce odpalilem to sie zastanawialem czy aby na pewno dobra plyte do konsoli wsadzilem Zreszta cala ta seria od X-2 zaczela upadac, jedynie type-0 bylo calkiem dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 (edytowane) Bravely Default mistrz Siedze na działce. Wylaczyli prad na 2 dni. Vita zdechla po 4h grania. Iphone tez dlugo nie wytrzymal. Nintendo DS Lite i dragon quest IX przyszly na ratunek, kochana konsolka twardo zabijala nude przez te dwa dni. To jest prawdziwy handheld Ano Bravely to majstersztyk- fajnal na jakiego czekałem od czasów X ;] Hmm Velu to Vita coś szybko Ci padła, mi trzyma powyżej 6h. Edytowane 20 lipca 2015 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 A ja naczytałem się o tej drugiej połowie gry i boje się grać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 Też tak mam i dlatego wczoraj odpaliłem sobie DQ IX na 3DS. Obecnie zastanawiam się nad kupnem Bravely Default ale troche to drogie jest. Ja sobie do mojego startowego zestawu 2DS (Pokemon Ruby i Persona Q) dokupiłem właśnie BD, gierka leży w sklepie gotowa do odbioru. Zobaczymy o co cały ten szum Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 Też tak mam i dlatego wczoraj odpaliłem sobie DQ IX na 3DS. Obecnie zastanawiam się nad kupnem Bravely Default ale troche to drogie jest. Ja sobie do mojego startowego zestawu 2DS (Pokemon Ruby i Persona Q) dokupiłem właśnie BD, gierka leży w sklepie gotowa do odbioru. Zobaczymy o co cały ten szum O masz Persone Q. Grałeś już może? Przymierzałem się kiedyś do kupna, ale ostatecznie zrezygnowałem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2015 Też tak mam i dlatego wczoraj odpaliłem sobie DQ IX na 3DS. Obecnie zastanawiam się nad kupnem Bravely Default ale troche to drogie jest. Ja sobie do mojego startowego zestawu 2DS (Pokemon Ruby i Persona Q) dokupiłem właśnie BD, gierka leży w sklepie gotowa do odbioru. Zobaczymy o co cały ten szum O masz Persone Q. Grałeś już może? Przymierzałem się kiedyś do kupna, ale ostatecznie zrezygnowałem ;/ Yep. Trzasnąłem już 10h, ale to dopiero początek, ledwie 3 piętro labiryntu, dopiero co odblokowałem chyba wszystkie opcje. Persona z krwi i kości. Pomysł z labiryntem FPP bardzo mi się podoba. Zachowany w pełni klimat z 3 i 4, ciekaw jestem jak dalej potoczy się historia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 23 lipca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 (edytowane) Jednak dobra gra to dobra gra. Bylem na działce i udało mi sie odpalic Laptopa i uruchomic na nim Civilization IV. Gre załączylem okolo 10:30 rano zeby potestowac czy dziala na High i jak chodzi. Około 12:30 dalej testowałem. 14:30 Zona mowi ze musi jechac do lekarza w miescie i czy jade z nia czy ma pojechac z tesciami i wrócą jutro a ja popilnuje dobytku, oczywiscie mowie ze zostane z psem i popilnuje. 16:30 zona dzwoni i przypomina zebym wyszedl z psem za teren działki bo teść wolalby zeby nie zalatwiala sie koło domku na trawke, o która tak dba. 18:30, robie sie głodny, no ale jeszcze jedna tura. 20:30, aleee komarów nagle sie narobiło, trzeba sie zaraz zwijać i wyjść z psem. 00:30, ja piernicze, ta godzina, jestem głodny, zimno wiec juz koncze tylko pojade tych francuzów. 02:30, francuzom pomaga montezuma, niemcy i holandia wiec musze odpierac ataki z 3 stron. Około 3-4 w nocy wygrałem wojne i przegrałem zycie. Jedyne co jadłem to cukierki co byly pod reka i woda, siedzialem w 14 stopniach w krotkich spodenkach i sie przeziebilem. Pies narobił kupe na trawnik. Co za przygoda Dobrze ze sa jeszcze takie dobre gry Edytowane 23 lipca 2015 przez Velius 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Ty chory poj*bie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Nie zna życia ten co nie przesiedział choć raz całego dnia przy strategii. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Przypomniały mi się zarwane nocki przy HoMM III i Dis(nene)les 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Granie w Civki mozna krotko podsumowac tym obrazkiem: Pamietam jak pierwszy raz odpalilem Brave New World (bardzo sztywniutki dodatek), siedzialem z Soboty na Niedziele do 7ej rano, a potem jak padlem na pysk tak spalem caly dzien i potem znowu gralem jak chory. "jeszcze jedna tura... jeszcze jedna... ok ostatnia, a moze zrobie to? ok, moze jeszcze inwazja? Po inwazji spac, ale jeszcze jedna tura aby sprawdzic czy wszystko na pewno jest na swoim miejscu... sojusz? Ja wam dam ku*wa sojusz, trzeba go zniszczyc przed spaniem..." 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Nigdy w to nie grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Granie w Civki mozna krotko podsumowac tym obrazkiem: Lepiej tym filmikiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Edna na propsie My kind of gal Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 (edytowane) Czuję, że popełniłem ostry fail w życiu, bo nigdy nie grałem w tą strategię... Czy jest jeszcze szansa dla mnie forumku? Na usprawiedliwienie swojej marnej egzystencji mam tylko długie godziny przesiedziane przy czwartych Settlersach! I oczywiście o wiele za dużo dni w wowie... Edytowane 23 lipca 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Dzień w którym kupię uber PC i zakupię wszystkie RTSy, które mnie ominęły przez ostatnie 12 lat pewnie będzie początkiem końca mojej kariery zawodowej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 Nie wiedziałem gdzie napisać to piszę tutaj. Gram sobie w tego Fallouta pierwszego i ogólnie jest bardzo dobrze. Ogólnie zbliżam się chyba już do końca, bo właśnie wyszedłem z bazy wojskowej i udam się do Katedry. I jak wyżej napisałem gra mi się bardzo dobrze, ale czasem to niemało mnie ch*j jasny trafi. Osoba, która projektowała AI kompanów powina ZAPI*RDALAĆ NA GALERZE. Jacy oni są wk*rwiający, nie dość, że blokują mnie ciągle to debile łażą ciągle jak się nie ruszam jakby nie mogli usiedzieć na (pipi)e. Do tego w walkach zachowują się jak idioci. Oni więcej przeszkadzają niż pomagają w sumie, a mam ich 3(miałem 4 ale pies rip in pepperonies). Zresztą i tak prawie nic nie robią, bo mam ulepszony pancerz wspomagany, ulepszony karabin plazmowy + wyrzutnię rakiet i jeszcze w zapasie minigun. W sumie oni się przydają tylko do tragania przedmiotów na wymianę i może jako pomoc ogniowa w początkowej fazie gry. Jak pisałem jeszcze nie skończyłem, ale jakbym miał teraz wystawiać grze ocenę to dałbym 8/10, nie więcej właśnie za tych idiotycznych kompanów, którzy naprawdę są upierdliwi. Was też tak wk*rwiali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi